ja bih samo voleo da sam ovde video grobare da pricaju o namestanju partizana bar upola koliko sam ja puta pricao o namestanju zvezde(bez obzira dal je rec o sudijama ili nesto drugo)...
odavno sam jos pricao pricu koju ni od kog nikada nisam cuo,a znao sam iz prve ruke,posto je drugov cale bio pomocni u smederevu. da su nas 2000 ili 2001 pustili za proslavu titule na marakani,bez da im je iko trazio,jer su bili u fazonu ako nam pokvare slavlje sigurno cemo ih namestiti i sigurno ce ispasti.a ako nas puste posle imaju u zadnjem ili npr 2 zadnja kola da se izbore za opstanak... voleo bih da sam jednom jedini put od nekog partizanovca cuo slicnu pricu,a ne samo da kukate ako za zvezdu sviraju sudije i sl,a kada to rade za partizan ubedjujete nas da je sve normalno,da niko ne gura partizan i sl...kad su izlazile price npr mateus kad je nesto rekao o namestanju,kad je ovaj bojan sto je bio gazda baska pa predsednik pazara koji je bio clan upave izjavio o namestanju ili boban dmitrovic iz borca,sto je bio ono u austriji i tada cak u reprezentaciji odigrao par utakmica, svi grobari su skakali i pricali kako lupaju ili cutali i sl...
ja vec nedeljama pricam kako sudije guraju zvezdu,kako se sviraju sumnjivi penali(gde ima elemenata,ali su smesni), ali eto grobarima ni to nije dovoljno,nego jos ispadne kako ja branim neko namestanje...