Onaj smrad je bukvalno namjerno promašio onu kontru za 3:0
al stvarno nekada si tako u stanju da lupis glupost da se zacudim. mislim dobro hendlujes tvoju ostrascenost pa samo nekada ovako dodje do izrazaja
namestice ih u Nisu da izgube i titula na Marakani
moze zvezda da premira radnicki,a moze i sudija da navlaci,ali u sustini sve zavisi od partizana. igra 3 utakmice protiv slabijih ekipa i na njima je da dobiju.
Braco grobarska, ne opustajte se, ne nasijedajte na ovu mucku namjestaljku. Daju nam ovu titulu da kao ispadne da je sve regularno, a onda 10 godina necemo opepeliti! Oprezno.
sto bi vam pustili i tu jednu,pa vi ste vezali 6 u fudbalu,13 u kosarci,i naravno sve bilo regularno.mi sad ne mozemo 2 da vezemo,a da nije sve namesteno...
Sta je sad opet otvorena utakmica i tropa, da li je cg grof dobio neku nenamestenu utakmicu, dzaba ste krecili i brukali se toliko.
ovde ste se sprdali, sto sam rekao da posle derbija nas niko nije pustui nego su nas sudije gurale. sto je bilo ocigledno.pa i to nije bilo dovoljno.nego sprdnja,kao jeste zvezda dobija u nizu,a u derbiju puca. a vidim kad partizan veze nekoliko prelaza, kada veze 30utakmica sa par neresenih i sl, onda je sve regularno...