Autor Tema: FK Partizan 2016/2017  (Pročitano 247891 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2016/2017
« Odgovor #1125 poslato: Maj 17, 2017, 11:44 »
Nije zaslužio crveni.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1126 poslato: Maj 17, 2017, 11:50 »
nenade, dok god se pre tih utakmice iste te sudije lažno predstavljaju u saopštenjima, kačenje slika na twitter će biti opravdano  ;)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1127 poslato: Maj 18, 2017, 12:00 »
zgembo,vec sam ti objasnio veliku razliku u tome. jedno je kaciti necije lice,drugo napisati saopstenje. nisam prokomentarisao ni jedno jedino ni zvezdino ni partizanovo saopstenje,koja su uglavnom ovih dana bila odgovor na zvezdina(cini mi se sva sem ovog zadnjeg). jer mi je budalastina da ih komentarisem. rekao sam da koliko sam upucen je partizan za vlahovica trebao da bude kaznjen,ali je sada o tome smesno pricati,ispadas samo budala.

dimitrije,udaranje protivnika bez lopte je generalno crveni karton,eno ti ga kauboj pa mu postavi klip ako hoces. sudija moze uvek da se opravda da da zuti,posebno je pocetak meca,ne zeli da eskalira,da digne temperaturu na utakmici i sl. ali za ono ne dati karton je greska na kvadrat sudije.a kad gledamo kakav karton,u sustini je crveni, jer nije bitan uopste intenzitet udarca nego namera(cak treba da se da crveni i ako ne dodje do kontakta,a igrac ide na to da udari drugog,pricam o ovom situacijama bez lopte),a ako mu da zuti komentar je otprilike progledao mu kroz prste,lagano je mogao da da crveni.mada i onako nema veze...

« Poslednja izmena: Maj 18, 2017, 01:19 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1128 poslato: Maj 18, 2017, 07:29 »
zgembo,vec sam ti objasnio veliku razliku u tome. jedno je kaciti necije lice,drugo napisati saopstenje.

pa kada koristiš ovaj izraz, ili "poternica" u prethodnom postu, onda zaista dodaješ na dramskom momentu. Kačiti nečije lice?

Pa jebote, živimo u vremenu socijalnih mreža, 95% lica na ovom svetu su "okačena" negde, on je čovek koji obavlja javnu funkciju, slika je nastala na javnom mestu, niti je on hteo sakriti nešto niti je protiv svoje volje tu fotografisan.

Ti si u svojoj glavi iskreirao da je ovo neko pomeranje granica u prljavštini, iako je defakto manje prljavo od nedvosmislene laži u saopštenju koje je prethodilo ovome.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1129 poslato: Maj 18, 2017, 07:51 »

Ako bi bio bvoljan neko iz grobarskog puka da mi objasni ko vodi grobarsku tribinu?

na snimcima neko šarenilo pa mi ništa nije jasno :zbunjen:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1130 poslato: Maj 18, 2017, 08:46 »
Olos.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1131 poslato: Maj 18, 2017, 08:48 »
Malo smo previše paranoisali pred ovaj meč (ne toliko na ovom forumu, koliko na nekim drugim), ali neka, preventiva je majka.  :D

Još 90 minuta Grobarijo...
sto previse? taman koliko treba.taman da se napravi pritisak da sudija ne da djurdjevicu crveni koji je zasluzio, bez obzira koliko udarac nemao jacinu,udario je protivnika bez lopte glavom. znaci bas taman koliko treba...morate i pred zadnju utakmicu za svaki slucaj da kacite slike sudija na twitter, u sustini pobednicku strategiju ne valja menjati...

Na to sam i mislio u drugom dijelu rečenice.  :D

Ako bi bio bvoljan neko iz grobarskog puka da mi objasni ko vodi grobarsku tribinu?

na snimcima neko šarenilo pa mi ništa nije jasno :zbunjen:

Zaista nisam do kraja upućen, ali ovi koji idu na tribinu kažu da se nakon ubistva Mutavog i hapšenja Belivuka, "Janjičari" više ništa ne pitaju...  uostalom, da oni vode i dalje tribinu, pjevanja "uzalud trud" i kukanja Gmazure da se ne vrijeđa premijer/predsjednik sigurno ne bi bilo...

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1132 poslato: Maj 18, 2017, 09:10 »
 idu price vraca se Kimi pa eto Čegija a ni janičari nisu otpusteni pa mi totalno nejasna situacija. Vidim da je i faul nesto razocaran ...  Najbolje da ovi lakijevi to preuzmu😊

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1133 poslato: Maj 18, 2017, 10:29 »
Jes juce krenulo malo Vucicu pederu, velim ja, evo sad ce praznjenje tribine....kad ne lezi vraze (ovo mi nikad nije bio jasan izraz), eto ti sudije - prekida. Posle toga se pomalo sporadicno culo, ali pretpostavljam da se i to glavno skandiranje otrglo kontroli, a ne da je posledica toga sto je tribina zeljela. Evo Vazura danas kmeci, nisam citao sta je rekao, ali mogu zamisliti.

U svakom slucaju, od sadasnje garniture u i oko kluba, jedino igraci i strucni stab zasluzuju pohvale. Ostalima jebao pas mater.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1134 poslato: Maj 18, 2017, 10:35 »
 gde da prozivate čoveka a on vam doneo titulu :zbunjen:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1135 poslato: Maj 18, 2017, 10:37 »
A neka, mi smo opozicija  :zvizvdi:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1136 poslato: Maj 18, 2017, 10:40 »
A neka, mi smo opozicija  :zvizvdi:

to nešto kao vuk drašković i šešelj svojevremeno kod Slobe

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1137 poslato: Maj 18, 2017, 11:50 »
Ili kao sad Seselj kod Vucica  :respect

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1138 poslato: Maj 18, 2017, 12:04 »
Tako se osvaja titula a ne nekim sitnim kraduckanjem kao terza što pokušava

Saopštenje FK PARTIZAN  u celosti:

"U svojoj, više od sedam decenija dugoj istoriji i tradiciji, FK Partizan je odlikovala tolerancija, trpeljivost i prava, iskonska i iskrena ljubav njegovih navijača prema klubu. Za naš klub su oduvek navijali oni koji znaju reči čika Duška Radovića - da se za druge navija, a Partizan voli.

Partizan se voli i kada je teško, jer nije uvek lako, ali je uvek lepo biti navijač ovog slavnog kluba. Partizan, zato, prepoznaje i vrednuje svaku dobru nameru, gest i sportsku volju koja čini da naš klub živi i bori se na fudbalskom terenu.

Premijer Srbije i izabrani predsednik je reprezent državnog jedinstva i personifikacija demokratske tekovine da poštujemo izbor i volju većine nas.
 Međutim, imamo sreću da je on i čovek sporta.

Vlada Republike Srbije i njen premijer, Aleksandar Vučić, svakodnevno predano i marljivo pomažu sport u ovoj zemlji. Srbija je ponosni domaćin vaterpolo, košarkaških, futsal i atletskih prvenstava, naši olimpijci su nadmašili sve rekorde u broju medalja sa nekog olimpijskog takmičenja, grade se novi sportski objekti, a sportski radnici imaju razloga da sa optimizmom gledaju u budućnost sporta u Srbiji.

FK Partizan prepoznaje i vrednuje koliko je lično Aleksandar Vučić imao razumevanja kada je Partizanu bilo teško, kada je vojevao bitku sa organima UEFA da bi naši navijači ovog leta i jeseni gledali evropski fudbal u Beogradu.

Ta pomoć bila je presudna. Istina je jedna i nedeljiva. Prijatelji se, znamo, u nevolji prepoznaju. A on je prijatelj sporta.

FK Partizan prepoznaje i vrednuje kakvog partnera ima u Vladi Republike Srbije u svakodnevnim, manje oku javnosti vidljivim, bitkama. Uz to razumevanje i podršku, mi te bitke dobijamo. Na dobrobit sporta u celini, jer Aleksandar Vučić vrlo dobro oseća da je državno jedinstvo snaga ove zemlje.

Mi se bavimo sportom, najplemenitijim izrazom životnog zadovoljstva. Lepota ove igre je u trofeju koji je na dohvat ruke. Naši igrači i trener su zaslužili da sve ono što su znojem izgradili niko od nas neodgovornošću ne prolije.

Junaštvo je, kaže Marko Miljanov, sebe odbraniti od drugog a čojstvo drugoga odbraniti od sebe. Navijači Partizana, uvereni smo, znaju i za čojstvo i junaštvo.

Navijajmo u nedelju za naše junake ovog doba, ostavimo po strani sve drugo, osim crno-belo u srcu. Tom sinergijom ljubavi i podrške, tako svojstvenom Partizanu, bićemo šampioni!

A dva šampiona će umeti da se cene.

Živeo Partizan!", stoji u saopštenju FK Partizan.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1139 poslato: Maj 18, 2017, 12:19 »
Povraticu, dajte mi kesu...