Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312461 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #480 poslato: Jul 29, 2016, 10:09 »
Poslednja evropska koju sam gledao na Mari bila je protiv Valete  :zvizvdi:
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #481 poslato: Jul 29, 2016, 09:39 »
Nagradno pitanje za sve Cigane i koji se tako osećaju....Zvezda primila gol,posle čije greške? :whistling:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #482 poslato: Jul 29, 2016, 09:48 »
Ne mogu da nabrojim sva kapitenova "dodavanja" koja su mi pomerila džigericu! 
I to nisu bile neke panične situacije već, naprotiv, mirne razmene na sredini terena kada bi on, prvo, davio loptu kao da je njegova, da bi je onda, u nameri da pronadje neko "originalno" rešenje, dodao protivničkom igraču i u trenutku otvorio njihovu kontru!

ŠES KULA za "kapitena"!  :pusiga:  :pusiga:  :pusiga:

P.S. Ne dao nam bog da on bude taj koji će razmeniti zastavice na početku utakmice u utorak.  :udaraozid:

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #483 poslato: Jul 29, 2016, 09:50 »
Nagradno pitanje za sve Cigane i koji se tako osećaju....Zvezda primila gol,posle čije greške? :whistling:

Jel Lukoviceve?
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #484 poslato: Jul 29, 2016, 10:01 »

Jel Lukoviceve?

Ma, kako si samo pogodio?! Kako ??

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #485 poslato: Jul 29, 2016, 10:07 »

Jel Lukoviceve?

Of KORS! ;)

Na kraju 3-1 poprilično bolja igra nego protiv Napredka sada posebno u prvom poluvremenu..osam igrača novih u prvih 11 ali bez obzira na to u prvom poluvremenu i u par akcija u drugol lopta je išla dosta dobro,brzo i tečno.

Hugo konačno dao gol i zaslužio je borio se,nudio se bilo ga je svuda definitivno se trgao iz letargije očekujem da odigra sigurno nešto u utorak..

Poletanović... :aplauz:  držao je celi vezni red jako dobra utakmica za njega,mnogo trke a vidi se da zna još je i dao lep gol...

Ruiz odigrao svih 90 minuta i dao gol...ovo za njega što je odigrao svih 90 minuta je važnija činjenica od toga što je dao gol ...polako ulazi u kondiciju.

Plavšić mnogo hteo....ali malo toga mu je polazilo za rukom..

Petković odigrao čak sasvim korektnu utakmicu dovoljno je što ništa nije usrao..

I mali Babunski pokazuje da se brusio u Barsinoj školi ima opasne driblinge i poteze,hitar je u stanju je jednim cimanjem da izbaci igrača iz ravnoteže još samo da poradi na tome da vidi i suigrače kad su otvoreni i to će biti  :palac:

Kapitenu ponuditi neko mesto u upravi ispaltiti mu sve što treba i zahvaliti mu se...ovo jednostavno više nema smisla,nije čak fer ni smejati se više žalosno je stvarno žalosno... :mukica:

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #486 poslato: Jul 29, 2016, 11:23 »
Svaka treca stvar koju procitam o zvezdi je sranje po lukovicu....
Vi znate jel zasluzio il ne, ja ne znam...
Konsenzus je ipak simptomatican ;)
« Poslednja izmena: Jul 29, 2016, 11:26 Cvjecar Florijan »
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #487 poslato: Jul 30, 2016, 04:23 »
Ništa ne priznajem dok Dule ne napiše izveštaj.  :zvizvdi:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #488 poslato: Jul 30, 2016, 09:07 »
gledao sam sinoć prvih pol sata tekme, i za to vrijeme vidio par novih igrača koji su mi se svidjeli...
npr. onaj Babunski (što stalno pitam gdje je), baš dečko fino djeluje (ok Metalac je s druge strane, ali opet), ima dribling, hitar je...jebiga, morao je neki kurec naučit u toj Barci dosad...
drugi je taj Plavšić kojeg stalno zazivate...sitan neki dečkić, ali brz i rekao bi tehnički potkovan...
ak ćete ga sad prodavat, onda ste debili na kvadrat...uprava naravno...

s druge strane, škicao sam našeg Mitrovića i solidan je bio u tih pol sata...onaj Rendulić ga je par puta opizdio, ali je Ante sve to junački otrpio...
jedina mi je jeza bila kad sam čuo vašeg debilnog komentatora s Arene, koji umjesto da kaže "Antu Mitrovića", izvali "Antea Mitrovića"... :wacko:

dobar je i onaj Caicedo ili kak se već zove, što mu je pravio društvo u napadu, bježa je ciganskoj obrani ka ptica trkačica (gle čuda), ali je i promašio par zicera...

prvi 10 minuta je bio "totalni nogomet" bez obrana, 2 promašena zicera za domaće, dva za goste...

Zvezda i dalje nastavlja darivat kladioničare opcijom "oba daju gol" ili "3+ golova"... :aplauz:

sve u svemu, čekamo Duletov raport...
« Poslednja izmena: Jul 30, 2016, 09:08 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #489 poslato: Jul 30, 2016, 11:08 »
KAnga je najvece pojacanje, to je sada ocigledno. Drugi stranci su jos nedoreceni, ali pored stranaca meni se dopada kako igra MArko Poletanovic, dobar igrac, ja bih ga stavio odmah iza Gabonca.

Na mreži dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #490 poslato: Jul 30, 2016, 11:12 »
Dvije stvari od sinoć su važne, da ga je Hugo konačno dao  :clap: :clap: :clap: , i da Luković zacementirao svoje mjesto na klupi  :wacko: . Gledao sam prvo poluvrijeme i dobro smo igrali, Portugalac se trudio, vidjelo se da je nervozan od samog početka, ali na sreću ga dade. Katai, Donald, Fibel, Lučo, Cvetković odmarali za meč decenije.

Sad valja čekati utorak..

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #491 poslato: Jul 30, 2016, 11:15 »
I ja nekako uhvatim sebe da cekam da Dule napise izvjestaj.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #492 poslato: Jul 30, 2016, 11:18 »
Ludogorec se mora proci, a mec decenije valjda sledi.
Imaju kvalitet, samo moraju se pobiti za pobedu. To je sada vec pitanje opstanka kluba, nije jos jedna sezona u nizu.
Mislim da je igracima to jasno.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #493 poslato: Jul 30, 2016, 12:06 »
Igrači su uhvatili sigurnost i to je velika stvar. Da smo samo doveli jednog solidnog "talijana" na stoperu to bi već bila lepo skockana ekipa ovako strepecemo i protiv ludesume
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #494 poslato: Jul 30, 2016, 02:44 »
Pa kad me vec zazivate...trazili ste-citajte.  :rock:

Ovo je vec zalicilo na nesto. Ponovo kombinovani tim ali sa Kangom. Zaigrao je i poceo da opravdava sve one hvalospeve. On i Poletanovic iza njega su juce bili ta osovina koja je nosila ceo tim. Prvo poluvreme je bilo mnogo bolje a dosta toga je resio rani gol Ruiza kome se lopta lepo namestila posle odbitka - cini mi se Ugovog - suta. Grof je stvorio borbu za svako mesto u timu, mesa karte, konkurencija je jaka, pa ne treba da cudi sto svi pokusavaju da daju maksimum i da se nametnu. Juce su to bili pored Kange jjos Poletanovic, Babunski i - ne zezam se - Petkovic.

Kahri gol nije mogao da brani ali primecujem vec ko zna koji put da ima problem sa ispucavanjem povratne lopte. I juce su dve lopte umal zavrsile na zapadu. Petkovic neocekivano solidan, nadajmo se da to nesto znaci. Rendula spor ali dostizan. Lukovica vise ne vredi ni komentarisati, otvorio je autostradu njihovom napadacu kod gola. Vreme za penziju je odavno proslo. Rile se jos privikava na novu ulogu. Bice to ok. Veza je lepo funkcionisala ali Plavsic juce jedini tu nista nije uradio. Hugo je skinuo mrak napokon i sad ce, nadam se, da krene teror. Posle je usao Sikima. Nije on kriv sto igra u Zvezdi.

Metalac je izasao da igra fudbal i to je pravo osvezenje. Lepo su nas probijali po stranama narocito u prvom poluvremenu, onaj crnac i taj Mladenovic sto nam je dao gol.

Opet prazan stadion, 5-6 hiljada...zato ce u utorak da bude krcat. Hebali vas Valeta i Ludogorec. Sever je pred kraj napravio sou sa vise malih kopova koji pevaju razlicite pesme. Ludilo. Naravno, ponovo su me iznervirali sa transparentom "FK CZ nece igrati regionalnu ligu". Moza nece, mozda hoce, ali o tome svakako ne odlucuju oni. Previse sebi daju za pravo ti ljudi.

Idemo dalje, utorak i Ludogorec. Jedna od najbitnijih utakmica u novijoj istoriji.
"This is exactly what football should be about."