ma da zaustavće terzin pohod na ligu šampiona. Izbaciće nas iz takmičenja zbog rugla od stadiona oko kojeg ovih dana vrte milione sve slaveći krečenje tunela. Naravno kod Srba je usavršena hajka na "krivca"
Čekaj, jel ti ozbiljno misliš da UEFA neće da reaguje na još jednu provokaciju, u stilu, "ajmo ceo sever"

Kakav, bre, Terza? Kakav tunel? Ako Hor bečkih dečaka odradi još jednu "senzacionalnu" koreografiju, nama vrlo lako može da sledi
izbacivanje iz UEFA takmičenja. Msm, stvar je vrlo prosta, ali mi se uvek čini da ti nalaziš neke druge priče, "zakulisne radnje" i sl.
Kakva, bre, "hajka na krivca"? Kud ćeš većeg "krivca" (pod -
tvojim - znacima navodnika) od
delija koji su pretvorili sever Marakane u ono što je nekada bio Hajd park u Londonu: javnu tribinu za svakojaka kurčenja, prozivke i
pljuvanja. Te, "UEFA - mafiosi", te "CZ
NEĆE u zajedničku ligu" (pazi, jebate, ONI odlučuju o tome hoće li klub ući u tu ligu!!!

), te "Prosinečki, uvek su ti vrata otvorena" (MA NEMOJTE???), ili, ono najluđe: "Kad je najteže pravi zvezdaši su tu! Sale, budi dobar trener, kao što si i zvezdaš!"

. Itd i itb (i tako bliže).
Samo, za razliku od Hyde parka, javne i dakako,
organizovane i koreografski ispeglane
UVREDE na svoj račun UEFA
neće tolerisati.

I tu Terza ne može ništa da pripomogne niti da
ODmogne. On je, ustvari, tu potpuno
NEBITAN, pošto ga tzv. "vođe" severa ne jebu ni pet posto. Može on da ih ZAMOLI da se lepo ponašaju i tako to, ali zabole njih za Terzine molbe. Kao što ih, izgleda mi, zabole i šta će biti sa FK CZ u Evropi!
Stoga, pravo pitanje je, koliko te "vođe" uopšte haju za Fudbalski klub, "Crvena Zvezda"? Ja na ovo pitanje
nemam odgovor 
.
Imaš li ga ti? Ovo te
najozbiljnije pitam, jer mi je jasno da sam ja odavno već u "kurc-šlusu" sa severom. Zato me baš zanima šta ti imaš da kažeš po ovom pitanju, obzirom da ti ipak nisi totalno "raskinuo" sa tribinom.
Zbilja, koliko je tim momcima
stalo do Zvezde? Pazi, ne pitam te, koliko im je stalo da oni budu u centru pažnje, da se oni pitaju o svemu i svačemu (uključujući i odluke o dovodjenju igrača, trenera, pomoćnika trenera i sl.). Mislim da je svima koji čak i površno prate Zvezdu jasno da su Delije preuzele prilično ozbiljnu ulogu u rukovodjenju klubom.
OK.
Mene samo zanima, kako ti procenjuješ njihovu odanost klubu; tačnije, da li smatraš da su spremni da svoje neke programske ciljeve na trenutak stave u drugi plan, ne bi li se pomoglo
KLUBU kao takvom?
U prevodu, jesu li oni spremni da malo zaborave na svoj rat sa UEFA i da, shodno tome, u prvi plan stave
PODRŠKU SVOM KLUBU ?? Recimo, sutra?
Šta ti misliš?