Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 313402 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #525 poslato: Avgust 01, 2016, 09:02 »
Klanjaj kod zukorilica a ovde pročitaj šta je napisano. Uefa je dala zeleno svjetlo samo za kvalifikacije
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2016, 09:07 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #526 poslato: Avgust 01, 2016, 09:09 »
NEk oni udju u LS, lako cemo za stadion.
A navijaci nek navijaju sportski, imaju sasvim dovoljno pesama, a i motiva jer je prolazan izgledan.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #527 poslato: Avgust 01, 2016, 09:13 »
Klanjaj kod zukorilica a ovde pročitaj šta je napisano. Uefa je dala zeleno svjetlo samo za kvalifikacije

Citam ja sta se pise i ne vjerujem sta citam od ozbiljnog covjeka.
Od mrznje prema covjeku koga vjerovatno licno ne poznajes lupas za sve pare.
Terzic je mafija a Covic mu je legenda  :klanja: :klanja: :klanja:

A ko ti je taj zukur nemam pojma.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #528 poslato: Avgust 01, 2016, 09:14 »

Igraćemo na Makismiru....taj se stadion inače ne raspada i ne otpadaju komadi betona s njega,ne viri armatura debljine palca...ako je Dinamo na tom ruglu mogao igrati sve ove godine pa sredićemo i mi našu jazbinu.... ;)

Nego Zvezda počinje u istom sastavu kao i u Razgradu....

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #529 poslato: Avgust 01, 2016, 09:14 »
NEk oni udju u LS, lako cemo za stadion.
A navijaci nek navijaju sportski, imaju sasvim dovoljno pesama, a i motiva jer je prolazan izgledan.

Jebe se njima za Zvezdu. Oni su tu radi sebe. Jos im bolje u nasoj ligi jer onda nisu nadglasani.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #530 poslato: Avgust 01, 2016, 09:48 »

Terzić je potrcko mafije s Čoviča ja nisam nazivao legendom a ko ga i zašto mrzi znamo. Sve je krenulo ukidanjem privilegija.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #531 poslato: Avgust 01, 2016, 09:54 »
Koje je Covic privilegije ukinuo Delijama, pa on koketira sa njima samo tako.

Sto se moralnih kvaliteta tice, Terzic=Covic, samo takvi i prolaze tamo. Nema mesta za posten svet.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #532 poslato: Avgust 01, 2016, 10:55 »
Koje je Covic privilegije ukinuo Delijama, pa on koketira sa njima samo tako.

Sto se moralnih kvaliteta tice, Terzic=Covic, samo takvi i prolaze tamo. Nema mesta za posten svet.
nisam mislio na Delije kad sam spomenuo privilegije. Terzić je miljama daleko od Čoviča

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #533 poslato: Avgust 02, 2016, 12:55 »
e to je tacno. terzic je za covica miki maus.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #534 poslato: Avgust 02, 2016, 12:58 »

Terzić je potrcko mafije s Čoviča ja nisam nazivao legendom a ko ga i zašto mrzi znamo. Sve je krenulo ukidanjem privilegija.

Iz svakog tvog posta se vidi da ti je covic legenda. cu sredio odnos sa delijama.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #535 poslato: Avgust 02, 2016, 07:45 »

Iz svakog tvog posta se vidi da ti je covic legenda. cu sredio odnos sa delijama.

moram da pišem dao mi kartu besplatnu, kad me bude otkačio prozivaću ga gde god budem mogao  :D 

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #536 poslato: Avgust 02, 2016, 09:54 »
ma da zaustavće terzin pohod na ligu šampiona. Izbaciće nas iz takmičenja zbog rugla od stadiona oko kojeg ovih dana vrte milione sve slaveći krečenje tunela. Naravno kod Srba je usavršena hajka na "krivca"

Čekaj, jel ti ozbiljno misliš da UEFA neće da reaguje na još jednu provokaciju, u stilu, "ajmo ceo sever"??? Kakav, bre, Terza? Kakav tunel? Ako Hor bečkih dečaka odradi još jednu "senzacionalnu" koreografiju, nama vrlo lako može da sledi izbacivanje iz UEFA takmičenja. Msm, stvar je vrlo prosta, ali mi se uvek čini da ti nalaziš neke druge priče, "zakulisne radnje" i sl.

Kakva, bre, "hajka na krivca"? Kud ćeš većeg "krivca" (pod - tvojim - znacima navodnika) od delija koji su pretvorili sever Marakane u ono što je nekada bio Hajd park u Londonu: javnu tribinu za svakojaka kurčenja, prozivke i pljuvanja. Te, "UEFA - mafiosi", te "CZ NEĆE u zajedničku ligu" (pazi, jebate, ONI odlučuju o tome hoće li klub ući u tu ligu!!!    :eek: ), te "Prosinečki, uvek su ti vrata otvorena" (MA NEMOJTE???), ili, ono najluđe: "Kad je najteže pravi zvezdaši su tu! Sale, budi dobar trener, kao što si i zvezdaš!"   :stuart: . Itd i itb (i tako bliže).

Samo, za razliku od Hyde parka, javne i dakako, organizovane i koreografski ispeglane UVREDE na svoj račun UEFA neće tolerisati.   :palica:
I tu Terza ne može ništa da pripomogne niti da ODmogne. On je, ustvari, tu potpuno NEBITAN, pošto ga tzv. "vođe" severa ne jebu ni pet posto. Može on da ih ZAMOLI da se lepo ponašaju i tako to, ali zabole njih za Terzine molbe. Kao što ih, izgleda mi, zabole i šta će biti sa FK CZ u Evropi!

Stoga, pravo pitanje je, koliko te "vođe" uopšte haju za Fudbalski klub, "Crvena Zvezda"? Ja na ovo pitanje nemam odgovor   :zbunjen:.
Imaš li ga ti?
Ovo te najozbiljnije pitam, jer mi je jasno da sam ja odavno već u "kurc-šlusu" sa severom. Zato me baš zanima šta ti imaš da kažeš po ovom pitanju, obzirom da ti ipak nisi totalno "raskinuo" sa tribinom.
Zbilja, koliko je tim momcima stalo do Zvezde? Pazi, ne pitam te, koliko im je stalo da oni budu u centru pažnje, da se oni pitaju o svemu i svačemu (uključujući i odluke o dovodjenju igrača, trenera, pomoćnika trenera i sl.). Mislim da je svima koji čak i površno prate Zvezdu jasno da su Delije preuzele prilično ozbiljnu ulogu u rukovodjenju klubom.

OK.

Mene samo zanima, kako ti procenjuješ njihovu odanost klubu; tačnije, da li smatraš da su spremni da svoje neke programske ciljeve na trenutak stave u drugi plan, ne bi li se pomoglo KLUBU kao takvom?
U prevodu, jesu li oni spremni da malo zaborave na svoj rat sa UEFA i da, shodno tome,  u prvi plan stave PODRŠKU SVOM KLUBU ?? Recimo, sutra?

Šta ti misliš?

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #537 poslato: Avgust 02, 2016, 10:01 »
ako vas Delije večeras ne izbace iz Europe, ja vam forumaški zvezdaši (nam'erno kažem zvezdaši) želim sreću protiv Bugara, i da se napokon dohvatite tih skupina... ;)

valjda nećete istrčat ko pizze i epski branit 0-0, dok vam ga zeleni ne uvaljaju, a onda jurcat za izjednačenjem...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #538 poslato: Avgust 02, 2016, 10:22 »
Ja se nekako uzdam u ovu ekipu i trenera. Ima tu sasvim ozbiljnih fudbalera koji i te kako imaju iskustva u igranju velikih utakmica.
Dodaj još i solidno popunjen stadion i - ola! - sve je spremno za okršaj kod OK Korala!

S druge strane, najviše se pribojavam nekakvog "spektakularnog prozivanja UEFA-e".
Jerbo, Delije imaju svoj trip, svoj program i cilj. Ja ne sumnjam da bi oni i te kako želeli da vide C.Zvezdu u LŠ ili, "barem", u LE.
No, oni imaju nekakav svoj fazon takmičenja gde se nadmeću kao NAVIJAČKA GRUPA. Dakle, sam klub ih ne zanima koliko i sopstvena REPUTACIJA!

A tu su već neka druga pravila u igri! Cilj je - valjda? - napraviti neku superoriginalnu pizdariju (kao što je bila ona prva parola protiv "UEFA Mafiosa" ) čime bi Delije stekle (nove) nezvanične poene medju ultras grupama u Evropi.
Naravno, ti "poeni" nemaju ama baš nikakvog efekta kad je reč o tome šta će biti dalje sa FK Crvenom Zvezdom! Tu je jedino bitno koliko golova "zabiješ" (kaj bi rekel Lučo)! 

Zato, molim drage moje Delije da se uzdrže i kontrolišu, da stave sve EGO-TRIPOVE i EGO-PLANOVE u "pozadinu" i da se večeras potpuno posvete samo jednom cilju.
Ne treba da ponavljam niti objašnjavam koji je to cilj.

Aj, uzdravlju. Kod mene je već 4 i frtalj UJUTRO!

Odok da se pošteno naspavam (ako mogu) do početka. U slučaju da vidim na ekranu kako naš "kapiten" razmenjuje klupske zastavice na samom početku - molio bih vas da me ne psujete i ne kunete zbog onoga što nam sledi i što, nažalost, čak i ja, totalni amater, mogu da (pred)vidim! 

Možete i vi. Samo se pravite fini...   ::) 

Bude li nam Luković u odbrambenoj četvorci, ja se vraćam drozi.     :hang:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #539 poslato: Avgust 02, 2016, 10:51 »
Zar nije logicno da odu pred Vladu Srbije? Posle utkamice fino odu grupno i iskazu svoje nezadovoljstvo zbog politike prema Kosovu, Vucic je potpisao briselski sporazum, nije Platini.
pa dok oni ne krenu do vlade neće se niko drugi ni sjetiti, znamo kako je bilo i u Vreme Miloševića. Tad su bili dobri dok su se lemali sa policijom čak im i b92 dala nagradu

Naravno. Evo licno nisam ni bio ni na jednim demonstracijama sve dok se delije nisu setile.
"This is exactly what football should be about."