Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312024 puta)

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #570 poslato: Avgust 03, 2016, 01:22 »
Prilicno sam daleko bio, ako je tako onda je i Bozovic kompletni idiot, sto bi rekao Vucic.

http://www.mozzartsport.com/vesti/katai-a-mogli-smo-sve-da-resimo-u-bugarskoj/142314

Evo jedan primer idiotske izajve, nista prijetlju moj vi niste mogli da resite u Bugarskoj, da je trebalo dali bi vam 5 komada veceras. Jednu sansu niste imali na utakmici.
« Poslednja izmena: Avgust 03, 2016, 01:30 djordje »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #571 poslato: Avgust 03, 2016, 01:38 »
Kao i svaki navijač potajno sam se nadao prolasku ali realno oni su bolju nu svemu. Imaju bolju upravu trenera i igrace , jedino smo bolji na tribini. Zašto delujemo nemocno pitanje je za milion dolara aplauz:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže djordje

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #572 poslato: Avgust 03, 2016, 01:54 »
Ti bi i musemu i da rusis Njega.
Pa jebiga ne ide to tako :) .

A sta treba da se desi Ajkula da bi FK CZ usao tamo? Koje to planete treba da se nameste, tri La Valete valjda trebaju da izvuku.
Partizan je igrao grupnu fazu x2, nekoliko LE, stvorili su odlicne mlade igrace, a nije bas da je cela drzava radila za Partizan, od Kostunice, Tadica ili koga vec.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #573 poslato: Avgust 03, 2016, 02:17 »
Ne znam zašto ali nikada se manje nisam iznervirao zbog Zvezdinog poraza,ustvari nisam se iznervirao ni najmanje jednostavno su toliko bili bolji da nema za čim da se žali,odbrana nam nije ni za  onu stvar golman kiksara sve veća tako da je Kup Marinka Rokvića realnost.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #574 poslato: Avgust 03, 2016, 04:31 »
Hajde da se potpišem ispod ovoga što su napisali Djordje i Ladja.

Da smo, kojim čudom, prošli dalje bila bi to zaista nevidjena "sportska (ne)sreća". Ludogorec je za nas Barcelona! Igraju momci ko navijeni, pas igra im je ko iz udžbenika, u odbrani i pokrivanju su me ostavili bez reči, dok su jedan-na-jedan za svakog našeg igrača doktori fudbalske nauke!
Kada je ono Cafu krenuo u dribling, ja sam odmah video gol, odnosno, reprizu iz Razgrada.
Dal je moguće da nas isti igrač, na isti način, buši ko kantu??

Možda, da igramo dve godine u istom sastavu, na isti način, bismo imali neke šanse, ali ovako - nema teorije.
Odličan su tim i zaslužuju da udju u LŠ.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #575 poslato: Avgust 03, 2016, 07:52 »
 neko je ovde skoro izneo stav da je Lučo Ibanjez naš najbolji igrač u odbrani
 e pa zato nam ta odbrana prima 4 komada na Marakani uz još par čistih zicera za protivnika
 stato pravilo je da koga Vujošević izbriše u košarci a Mamić u fudbalu tu igrača nema sigurno

moram još samo da spomenem fudbalski zločin koji je počinio grof božović prema Srđanu Plavšiću :no:
ubrzo ćemo saznati iz kojih razloga

Van mreže djordje

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #576 poslato: Avgust 03, 2016, 08:23 »
Treba mu uruciti otkaz koliko danas, само zbog ovog:
Ко је задужен за кондицију и да ли сте задовољни физичком спремом играча?- За кондицију сам задужен ја, зато што сам ја један од оних присталица да све што се ради, ради са лоптом и ја не могу да прихватим да човек који није играо фудбал тренира фудбалере. То за мене неће никад бити прихватљиво, и да они који никад нису осетили како је то трчати за лоптом или са лоптом, и не може неко ко је бацао копље да тренира фудбалере. Ја сам сасвим релевантан за тај програм који спроводим и мислим да сам својим радом у ових 15 година показао како треба припремити екипу, и свака екипа коју сам ја тренирао - била је спремна. Такав је био и случај са Звездом прошле године, знате највише утакмица смо добијали у другом полувремену, а то може екипа која може да трчи. Нисам задовољан тренутном кондицијом. наравно, али тренутно не можемо бити бољи.

Sto se pojacanje tice, Fibel veze nema, doduse bar ima nesto srca u grudima, pa je barem vukao protivnike i nesto zatvorio.
Muce, potpuno neportrebno pojacanje, tragicno spor, bez driblinga, doduse ume da centrita za nasu ligu je Rajan Gigs.
Kanga i Ruiz mozda necemu i vrede, ali jedan se samoubio, a drugi igra nedovoljno da vidimo pravo stanje.

Treba iskreno reci, Zvezda vise ne postoji, ovo je sada neki monstrum na mestu toga kluba. I to nije od juce, Zvezda ne postoji vec 25 godina, prestala je da postoji sa starom Jugoslavijom kao i mnoge druge stvari.

I ov ovih Duletovih prica o novoj nedelji, novom mecu i sta ja znam nema nista. Ili iskljucite aparate, ili uradite nesto.
Ako gospoda Delije nece Hrvate, nek igraju sa Bugarima i Rumunima, ako uopste zele da ih prime. Sa Madjarima bilo kime ko moze da digne kvalitet, jer od ove lige mrka kapa.
Potpuno je svejedno ko ce biti prvak, od ovoga vise niko nema koristi, sem  za Terzic, Vazura i ostatak druzine.

« Poslednja izmena: Avgust 03, 2016, 08:33 djordje »

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
  • Ugled: +145/-113
    • Pogledaj profil
« Odgovor #577 poslato: Avgust 03, 2016, 08:31 »
 e pa zato nam ta odbrana prima 4 komada na Marakani uz još par čistih zicera za protivnika

E, a kad sam ja rekao prije mjesec dana da je Lučo patuljak koji jedva zna na kojoj strani je njegov gol, tražili su se moji podaci da me se vaspita.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #578 poslato: Avgust 03, 2016, 08:37 »

E, a kad sam ja rekao prije mjesec dana da je Lučo patuljak koji jedva zna na kojoj strani je njegov gol, tražili su se moji podaci da me se vaspita.

na utakmicama po srpskim livadama bio je OK ali sam nakon prve utakmice na Malti uvideo da si bio u pravu što se te prevare tiče

Ludogorec klub jednog bugarskog prosečnog tajkuna pregazio je dva puta partizan i sad zvezdu iza kojih stoji "država" i mnoge firme ali se rukovođenje prepušta šarlatanima i krimosima poput terze,đurića,vazure,vesića ...
U našim kluboima niko ne razmišlja o poslovanju kluba već o kombinacijama kako da izvuku pare koje dolaze od "države" Sve dok je tako bićemo zaja rupa što se fudbala tiče.
Mogu samo da kažem da posle ovih utakmica sa bugarskim timom još više uviđam kakva je privilegija gledati KKCZ zadnjih godina 

Van mreže djordje

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #579 poslato: Avgust 03, 2016, 08:40 »
Takodje, cemu ratne pesme, napisao kao komentar u vezi toga jos posle Napretka, igra se fudbal ne vodi se rat.
Nikakva zora nije pukla, vec samo Zvezda i taj pucanj je bio bas onako dobar.

A o ubijanju Bugara jel treba komentar?
Jel bio slican povik na bilo kom stadionu sem Marakane?

Ako zvog necega treba da ih suspenduju to su povuci: Ubij, Bugara.
« Poslednja izmena: Avgust 03, 2016, 08:42 djordje »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #580 poslato: Avgust 03, 2016, 08:49 »
Takodje, cemu ratne pesme, napisao kao komentar u vezi toga jos posle Napretka, igra se fudbal ne vodi se rat.
Nikakva zora nije pukla, vec samo Zvezda i taj pucanj je bio bas onako dobar.

A o ubijanju Bugara jel treba komentar?
Jel bio slican povik na bilo kom stadionu sem Marakane?

Ako zvog necega treba da ih suspenduju to su povuci: Ubij, Bugara.

mislim da se peva "jebi bugare" a ne "ubi bugare" ali znaće bolje ovi što su bili na stadionu

Slažem se oko komentara o kondicionom delu priprema i da kažem korektno svojeglavosti Božovića. Naši fudbaleri su poluspremni i bukvalno me ponekad sramota kako su nemoćni u duelima ili kad ih lagano pretrčavaju.  Nije morao mnogo da traži kondicionog trenera po svetu ima jedan sjajan momak u KKCZ koji se preziva Gačević i koji rtadi sa košarkašima koji odigraju 80+ utakmica u sezoni a još nijsam video da su nekog hvatali grčevi, čak je i jednog štimca doveo u red što se linije i kondicije tiče.

Van mreže djordje

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #581 poslato: Avgust 03, 2016, 09:00 »
PA bio sam zato i kazem, ubijali smo Bugare, kada je se desio incident sa Kangom.

Pa postoji razlika iz izmedju ta da dva sporta u Srbiji, rekoh to vec gore. Kosarka se trenira od najranijeg doba na profesionalnom nivou, dok seniorski tim u fudbali treniraju ljudi koji ne znaju sta je fizicka sprema.
Zato su Zvezdu jebali Bugari, a ne obrnuto i zato cemo u Riu osvojiti medalju.
« Poslednja izmena: Avgust 03, 2016, 09:13 djordje »

Van mreže rookie

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-35
    • Pogledaj profil
« Odgovor #582 poslato: Avgust 03, 2016, 10:07 »
Ne likujem nad ispadanjem Zvezde, al volim kad sam u pravu - bas svakom zvezdasu s kojim sam bio u kontaktu sam rekao isto, a to je da cim dodju malo ozbiljnije europske utakmice vidjet ce ko je i sta je Lucho Ibanez i kakva je to obrambena provalija. Tocno tako i bi. Mozete mislit koliko je nas golova kostao u 8 godina u klubu.
...ja bih svjetlo zvao mrakom...

Van mreže rookie

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-35
    • Pogledaj profil
« Odgovor #583 poslato: Avgust 03, 2016, 10:10 »
Treba mu uruciti otkaz koliko danas, само zbog ovog:
Ко је задужен за кондицију и да ли сте задовољни физичком спремом играча?- За кондицију сам задужен ја, зато што сам ја један од оних присталица да све што се ради, ради са лоптом и ја не могу да прихватим да човек који није играо фудбал тренира фудбалере. То за мене неће никад бити прихватљиво, и да они који никад нису осетили како је то трчати за лоптом или са лоптом, и не може неко ко је бацао копље да тренира фудбалере. Ја сам сасвим релевантан за тај програм који спроводим и мислим да сам својим радом у ових 15 година показао како треба припремити екипу, и свака екипа коју сам ја тренирао - била је спремна. Такав је био и случај са Звездом прошле године, знате највише утакмица смо добијали у другом полувремену, а то може екипа која може да трчи. Нисам задовољан тренутном кондицијом. наравно, али тренутно не можемо бити бољи.

Sto se pojacanje tice, Fibel veze nema, doduse bar ima nesto srca u grudima, pa je barem vukao protivnike i nesto zatvorio.
Muce, potpuno neportrebno pojacanje, tragicno spor, bez driblinga, doduse ume da centrita za nasu ligu je Rajan Gigs.
Kanga i Ruiz mozda necemu i vrede, ali jedan se samoubio, a drugi igra nedovoljno da vidimo pravo stanje.

Treba iskreno reci, Zvezda vise ne postoji, ovo je sada neki monstrum na mestu toga kluba. I to nije od juce, Zvezda ne postoji vec 25 godina, prestala je da postoji sa starom Jugoslavijom kao i mnoge druge stvari.

I ov ovih Duletovih prica o novoj nedelji, novom mecu i sta ja znam nema nista. Ili iskljucite aparate, ili uradite nesto.
Ako gospoda Delije nece Hrvate, nek igraju sa Bugarima i Rumunima, ako uopste zele da ih prime. Sa Madjarima bilo kime ko moze da digne kvalitet, jer od ove lige mrka kapa.
Potpuno je svejedno ko ce biti prvak, od ovoga vise niko nema koristi, sem  za Terzic, Vazura i ostatak druzine.
Znas li ko je 1991. bio zaduzen za Zvezdinu kondicijsku spremu? ;)
...ja bih svjetlo zvao mrakom...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #584 poslato: Avgust 03, 2016, 10:23 »
pa dobro, povik "ubij..." na balkanskim sportskim borilištima uopće nije stran, niti neka novost... :kafa:

što se tiče sinoćnje tekme, nisam gledao drugo poluvrijeme jer sam imao goste, ali dovoljno mi je bilo vidjet prvo, pa da jasno vidim kak stvari stoje...

Božović je običan demagog i kukavica od trenera...preko medija spominje kak se neće branit, a onda 1. poluvrijeme odigra tak kukavički, da je to za nevjerovat...

najbolje je bilo što su u uvodu utakmice komentatori na tribini najavljivali istu, i na pitanje jednog "kakvo očekuje prvo poluvrijeme?", drugi odgovara: "očekujem da Zvezda napadne prvih 15 minuta, jer tako Zvezda oduvijek igra na svom stadionu, bilo protiv Barcelone, Bayerna ili nekog trećeg!"

a ono - ćorak...
osim onog jedinog šuta i gola Donalda, Zvezda nije mogla prijeći centar, niti spojit 2-3 dodavanja, već se grčevito branila...

gol Cafua, reprizu onog iz Bugarske, kad u trku naniže 5-6 zvezdaša, ka da vozi slalom ko Ivica Kostelić, ne treba posebno ni komentirat...već iz tog je jasna razlika u kvaliteti te dvije momčadi...

e sad, drugi dio nisam gledao, pa nemam što zborit, al ovih 180 minuta (ne računam produžetke) je bilo dosta čudno...

1. Ludogorets je daleko bolja i uigranija ekipa...
2. Ludogorets je stvorio i promašio daleko više šansi...
3. Zvezda je zabila tri krasna gola (penal ne računam), i Bugarima poklonila četiri epski idiotska gola...
    kako rekoh, Bugari su bili bolji, ljepše igrali, imali više zicera, ali su golove zabijali iz epskih gluposti Zvezde...
    2 x Cafu, i dva gola koja je zajebao Kahriman uz pomoć obrane...
    prvo onaj brzo izveden slobodnjak kad mu ga je lik zavukao iskosa u stranu koju je morao pokrivat, te
    sinoć onaj gol kad mu je lopta prošla kroz ruke...
4. Kanga...znalac, ali potpuni divljak na terenu...u svim utakmicama se budalesao, al sinoć je napravio epski zajeb
    za svoj klub...možda ga se Rostov i nije bezveze riješio...

i da završim, Ludogorets je prošao zasluženo, iako je Zvezda bila blizu...
no taj bugarski instant klub mi je totalno gadljiv, što zbog vlasnika, što zbog prepotencije momčadi...
odlični su glumci, i boli ih kurec za fair play...
evo zašto je Kanga sinoć isključen...Djakov razvalio za Oscara...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=Zwi9TLjsEXM[/youtube]
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč