pa dobro, povik "ubij..." na balkanskim sportskim borilištima uopće nije stran, niti neka novost...
što se tiče sinoćnje tekme, nisam gledao drugo poluvrijeme jer sam imao goste, ali dovoljno mi je bilo vidjet prvo, pa da jasno vidim kak stvari stoje...
Božović je običan demagog i kukavica od trenera...preko medija spominje kak se neće branit, a onda 1. poluvrijeme odigra tak kukavički, da je to za nevjerovat...
najbolje je bilo što su u uvodu utakmice komentatori na tribini najavljivali istu, i na pitanje jednog "kakvo očekuje prvo poluvrijeme?", drugi odgovara: "očekujem da Zvezda napadne prvih 15 minuta, jer tako Zvezda oduvijek igra na svom stadionu, bilo protiv Barcelone, Bayerna ili nekog trećeg!"
a ono - ćorak...
osim onog jedinog šuta i gola Donalda, Zvezda nije mogla prijeći centar, niti spojit 2-3 dodavanja, već se grčevito branila...
gol Cafua, reprizu onog iz Bugarske, kad u trku naniže 5-6 zvezdaša, ka da vozi slalom ko Ivica Kostelić, ne treba posebno ni komentirat...već iz tog je jasna razlika u kvaliteti te dvije momčadi...
e sad, drugi dio nisam gledao, pa nemam što zborit, al ovih 180 minuta (ne računam produžetke) je bilo dosta čudno...
1. Ludogorets je daleko bolja i uigranija ekipa...
2. Ludogorets je stvorio i promašio daleko više šansi...
3. Zvezda je zabila tri krasna gola (penal ne računam), i Bugarima poklonila četiri epski idiotska gola...
kako rekoh, Bugari su bili bolji, ljepše igrali, imali više zicera, ali su golove zabijali iz epskih gluposti Zvezde...
2 x Cafu, i dva gola koja je zajebao Kahriman uz pomoć obrane...
prvo onaj brzo izveden slobodnjak kad mu ga je lik zavukao iskosa u stranu koju je morao pokrivat, te
sinoć onaj gol kad mu je lopta prošla kroz ruke...
4. Kanga...znalac, ali potpuni divljak na terenu...u svim utakmicama se budalesao, al sinoć je napravio epski zajeb
za svoj klub...možda ga se Rostov i nije bezveze riješio...
i da završim, Ludogorets je prošao zasluženo, iako je Zvezda bila blizu...
no taj bugarski instant klub mi je totalno gadljiv, što zbog vlasnika, što zbog prepotencije momčadi...
odlični su glumci, i boli ih kurec za fair play...
evo zašto je Kanga sinoć isključen...Djakov razvalio za Oscara...
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=Zwi9TLjsEXM[/youtube]