Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 313087 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #75 poslato: Jul 04, 2016, 12:48 »
Lukovicu je vreme za penziju odavno proslo...ali kako vidim dovodimo tog nekog Mitrovica iz turske lige koji bi navodno trebalo da bude uparen sa Fibelom. Pojma nemam ko je taj. Igrao je valjda za Mersin.

Sto se svlacionice tice, verujem da su pored igrackog gledali i na ljudske kvalitete...meni ovi stranci sto su ih dosad dovodili (Le Talek, Donald, Ibanjez, i ostali, cak i Ugo uz izuzetak poslednje episode) deluju veoma pristojno i koliko je poznato nikakvih problema u svlacionici nije bilo.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: Jul 04, 2016, 02:40 »
neko potpuno izmisli vest i baci bombu,ili da delimicno tacnu informaciju o pregovorima sa nekim igracem,i krece prica o parama,politici i sl  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:
PS.da ne pricamo sto je covek odbio milion eura platu i trazi vise,a mi kao pregovaramo sa njim...

Aoooooo ko da je bitan Zozulja.   Doveli ste standardne igrače Dnjepra i Rostova, ja o tome pričam, dok vam glavni konkurent za titulu dovodi JSL livadare,  a sličan je iznos novca ušao u oba kluba u proteklih 12-18 mjeseci.

Dalje neću (iako sam htio  :D ) da ne bih otvarao beskonačne polemike.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: Jul 04, 2016, 02:44 »
Za mene je novost da je i u Partizan prosle godine uslo 20 miliona. Koga ste to prodali, kome i za koliko?

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: Jul 04, 2016, 02:45 »
Bolje nemoj. Drzi se onog sto znas i ne na ovom topiku.

Koga jedini srpski klub koji je dao gol u finalu KES dovodi tesko da nas interesuje.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: Jul 04, 2016, 03:14 »
Za mene je novost da je i u Partizan prosle godine uslo 20 miliona. Koga ste to prodali, kome i za koliko?

Rekao sam u proteklih 12-18 mjeseci, dakle od Januara 2015:

Transferi:
-Škuletić 3 200 000
-Šaponjić 3 000 000
-Oumaru 1 200 000
-Ninković 550 000
-Drinčić, Branko Ilić, Grbić i Kojić ukupno 720 000

Dakle, u poslednjih 18 mjeseci, od transfera ukupno 8 670 000 evropskih novčanica.  Menadžeri jesu vjerovatno uzimali neki procenat, ali ovo su pare koje su zvanično ušle u klub.

Plasman u LE kroz plasman u plejof za LŠ (5 400 000) + 3 pobjede (3 x 360 000 = 1 080 000) + prihod od ulaznica, marketinga, TV prava 1 - 1.5 miliona evra.
Ukupno od igranja Evrope jesenas, između 7.5 i 8 miliona evra.

Procenat od transfera Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl, 2 500 000.

U posljenjih 18 mjeseci,  u klub je ušlo oko 19 miliona evra    a ovaj iznos je bez uzetih kredita, "donacija" članova UO, sponzorstava i slično.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: Jul 04, 2016, 03:23 »
Pa sad bas ne razumem zasto se onda uzima period 12-18 meseci. Ili 12 ili 18.

Logicno je - meni barem - da se ti preseci prave na godisnjem nivou.

A sto se tice igraca iz Rostova i Dnjepra (koji se u medjuvremenu ugasio) - ako je tako kao sto kazes sta je to sto sprecava Partizan da ih dovede?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: Jul 04, 2016, 03:31 »
A sto se tice igraca iz Rostova i Dnjepra (koji se u medjuvremenu ugasio) - ako je tako kao sto kazes sta je to sto sprecava Partizan da ih dovede?

Zvanično, "klupska politika", da ne daje više plate preko 200k, eventualno kada se pojavi dobar igrač za 250-300k.

Nezvanično, kao što rekoh gore, da ne otvaramo polemiku...

Što se tiče tog 12-18 mjeseci...  Ako hoćeš za 12, samo skini Škuletićev transfer i to ti je to.  Znači oko 16 miliona evra je ušlo u klub za godinu dana + sponzorstva  ;)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: Jul 04, 2016, 03:35 »
još u vreme kad je brat Adi bio direktor u Partizanu je doneta odluka da neće dovoditi igrače koji koštaju više od kapitena Saše Ilića
sad za koje pare igra Sale kapiten to ne bih da nagađam
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: Jul 04, 2016, 03:39 »

Zvanično, "klupska politika", da ne daje više plate preko 200k, eventualno kada se pojavi dobar igrač za 250-300k.

Nezvanično, kao što rekoh gore, da ne otvaramo polemiku...

Što se tiče tog 12-18 mjeseci...  Ako hoćeš za 12, samo skini Škuletićev transfer i to ti je to.  Znači oko 16 miliona evra je ušlo u klub za godinu dana + sponzorstva  ;)

Pa eto, u Zvezdu je uslo 4 miliona vise, tako da zaista ne vidim cemu onda cudjenje zbog igraca iz Rostova i Dnjepra. Niti su to milionski ugovori (niti upola toliki) da bi se sada pravila neka fama. Kao sto je gore vec receno, uprava se ove godine debelo kocka...dali su ozbiljniji novac i ocekuju povrat kroz ucesce u grupi evropskog takmicenja. To je nasa klupska politika, zvanicna ili ne.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: Jul 04, 2016, 03:43 »
A ko je najbolji igrac od pristiglih? Meni lici da je to Ruiz ili gresim?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #85 poslato: Jul 04, 2016, 03:44 »
Nemam pojma dok ne vidim...ono sto se dosad videlo to je da Fibel kida na pripremama kako se trudi....o Ruizu i Kangi pisu hvalospeve ali to naravno nista ne znaci.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #86 poslato: Jul 04, 2016, 05:09 »
Koliko sam obavešten, Konga je došao kao slobodan igrač. Muče takodje, iako mi je on mačka u džaku obzirom da je se početkom prošle godine ozbiljno povredio i od tada jedva da je igrao 3 utakmice. U svakom slučaju njima sleduje "samo" plata.
« Poslednja izmena: Jul 04, 2016, 05:10 nyc »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #87 poslato: Jul 04, 2016, 05:27 »
Terza & Co. igraju na jedinu kartu koja im preostaje, a to je da kroz takmičenja za LE ili LŠ budžet stabilizuje, kao i tim. Love od države nema, jedino što su dobili je prolongiranje plaćanja nekih dugova, što se naravno kosi sa zakonom, ali ko pita zakon kada je klub u pitanju. EPS, PU, PIO i ViK mogu da čekaju.

Baca se dosta akcenat na omladinsku školu, vodi se računa o deci kao retko kad. Sve u svemu, rulet je pokrenut i rezultat bi MORAO da stigne.
Svojevremeno je Džaja (ili Cvele) pričao u nekom intervjuu kako su stvorili šampionski tim. Tako što su pokupovali sve najbolje u Jugoslaviji. Sada je priča malo drugačija, ali model je sličan. Pokupovali su ono najbolje (slobodno ili jeftino) što je Grof lično gledao. On je taj koji odlučuje kog igrača hoće i ko se njemu lično uklapa u koncepciju.
Verovatno je to bio njegov zahtev UO (tehničkom ili u ostavci) da on bude jedini koji odlučuje o pojačanjima, a i o odlascima.

Nema za sada nekih "ohrabrujućih" vesti, čeka se rezultat da se stanje pokrene i da tim počne da prihoduje.
Publiku imaju, sponzore takodje, sve im se u ovom momentu otvorilo, pa da sačekamo i taj sudbonbosni avgust i žreb za neko od takmičenja.

PS: Stigle su neke stolice i počele su da se montiraju na zapadu, a uskoro će i na jugu.
Stadion zarastao u koprov samo tako, a nije ni čudo kada dva meseca niko nije ni ušao na tribinu, a o pranju da i ne pričamo. Poslednje pranje je pred utakmicu sa Ventspilsom pre 5 godina !
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: Jul 04, 2016, 07:00 »
A ko je najbolji igrac od pristiglih? Meni lici da je to Ruiz ili gresim?

Po učinku iz prošle sezone, trebalo bi da je Ruiz.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #89 poslato: Jul 04, 2016, 08:14 »
jel ovaj iz Rostova na kraju Konga ili Kanga?!

po medijima svi pišu Konga, a Zvezda mu dala dres gdje piše Kanga...

tko li je tu nepismen, pitanje je sad... :D
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč