Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312097 puta)

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #615 poslato: Avgust 03, 2016, 10:18 »

Faule, to je ono i o cemu ja pricam, ali nase sredine su primitivne i gorde da to prizanju, kad je fudbal u pitanju.
Cak se i ta ABA liga dovodi u pitanje kao unistitelj srpske kosarke? Dok je Hrvatima ispod casti da igraju regionalnu ligu zarad sprskog fudbala? :bam:

Poslusaj Faule ovih par min,
https://youtu.be/ksYs52ec-po?t=13m11s

Zvezda bez Evrope ne znaci nista, drustvo za negovanje cirilice i Visokih Decana. BRavo Panovicu!
« Poslednja izmena: Avgust 03, 2016, 10:23 djordje »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #616 poslato: Avgust 03, 2016, 11:07 »
Pa da,covjek je zaista u pravu.

Glavni argumenti protiv regionalne lige su ti da ako saberes lopov+lopov+lopov=3 lopova a ne kvalitet. To je u principu tacno, ali ce jednostavno uci vece pare u igru i sve ce se popeti na jedan visi nivo. Apropo price o Mamicu u Zvezdi (ili Partizanu), to je u stvari to. Malo ponizavajuce je da zelis lopova i hostaplera u klubu, ali opet bolje i takav koji okrece vece pare nego ove seljacine sto ne bi znale jebenu trafiku da vode a ne nesto tako kompleksno kao sto je jedan od ova dva kluba.

Meni se gadi od pateticne jugonostalgije, ali fudbal je jako ozbiljan biznis i ovolicka trzista jednostavno ne mogu da funkcionisu. Ili cemo se ukrupnjavati ili nas nece biti. Pa ako nam je toliko do ponosa,neka nas ne bude.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #617 poslato: Avgust 03, 2016, 11:22 »
Dodao bih da realno, reagionalna liga najmanje treba Hrvatima, dok bi Srbija, Crna Gora i BiH neviđeno profitirali.

Evo primjer Budućnosti. Umjesto 200 ljudi na stadionu protiv Mladosti, Mornara, Lovćena, Bokelja... imali bi svaki drugi vikend 10 000 ljudi pod Goricom protiv Partizana, CZ, Dinama, Hajduka, Rijeke, Sarajeva, Željezničara...

I mislim da nikako ne bi trebalo zabraniti gostovanja.  Ništa se strašno ne bi desilo što već nismo vidjeli na BG derbiju, Dinamo-Hajduk, Sarajevo-Željo...
A sa ekonomskog aspekta, dodatno angažovanje organa reda uvećava BDP zemlje  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #618 poslato: Avgust 03, 2016, 11:26 »
Najmanje da, ali treba i njima. Osim Dinama, sve je to poprilican kurac od ovce, slicno kao u JSL. Dinamo opet,ima monopol. Da ga godinu-dvije izbace iz trke, Mamicev sistem bi se raspao kao i ovaj nas.

Meni djeluje da gore od ovoga ne moze pa vala i to da se proba nece biti strasno. Na covjeku koji umire mozes bar da testiras ljekove.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #619 poslato: Avgust 04, 2016, 01:00 »
I taj Dinamo u domaćoj ligi prati 200 ljudi u proseku i to dele im ulaznice da baš ne zvrlji prazan stadion.

Pa oni čak i u LŠ često nisu imali pun stadion..naravno to je zbog toga što su BBB već deceniju u ratu sam Maminjom..

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #620 poslato: Avgust 04, 2016, 01:35 »
Dule da li se Zvezda zagrevala na terenu uopste? Pa to je kardinalan propust ako nisu.
zvezda se fakticki uvek pred utakmicu zagreva na pomocnom terenu,ne na glavnom. tako je i pred sve derbije bilo,a mislim i pred vecinu evropskih.

PS.vidim i da je pera pre mene to napisao,i da je dule odgovarao. ne kazem da nije bilo izuzetaka,a posebno ne znam kako je bilo 70ih ili 80ih,od negde 90ih na ovamo sam isao na utakmice i skoro po pravilu se zvezda ne zagreva na glavnom...
« Poslednja izmena: Avgust 04, 2016, 01:43 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #621 poslato: Avgust 04, 2016, 01:45 »
Znas li ko je 1991. bio zaduzen za Zvezdinu kondicijsku spremu? ;)
pokojni pedja stanojevic...
http://www.sportskacentrala.com/index.php?s=read&cat=1&id=15622
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #622 poslato: Avgust 04, 2016, 06:41 »
Sećam se kad je Pedja uveo neke nove fazone, svi smo blenuli ko ludi!

Do tada smo vidjali uobičajeno istrčavanje, mlataranje rukama, nogama, ovo-ono.
A onda je, prekonoći, Pedja uveo fazon "istezanja" - ne znam kako da ga drugačije nazovem. Ono, svi igrači maltene u nekakvoj Joga pozi i tako ostanu dobrih 30-45 sekundi!

Sećam se uglavnom da smo svi bili zblanuti.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #623 poslato: Avgust 04, 2016, 07:54 »

pritivnik sam regionalne lige u fudbalu iz mnogo razloga a glavni je što bi i u toj ligi Zvezda bila negde u sredini tabele pošto ne bi bilo skidanja gaća kao po srspkim livadama. Nije problem u sistemu takmičenja već u lopovima u klubu i sve dok je klub ovako organizovan neće biti bolje.
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #624 poslato: Avgust 04, 2016, 08:25 »
Jesi li Dzaja i Cvele bili lopovi?
Je li Berluskoni lopov?
Tapi?
Morati?

Nije problem sto su lopovi vec sto im je osnovna djelatnost to a ne fudbal.

Pa ako bi bili u sredini bili bi mada ne vidim ko je osim dinama bolji od zvezde.

ja sam protiv radi tribina. prestali bi medjusobni odnosi posle dva derbija velike cetvorke.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #625 poslato: Avgust 04, 2016, 08:31 »

Nije problem sto su lopovi

Naravno da jeste problem sto su lopovi i uvijek ce biti problem ako je neko lopov. To sto danas nije vrijeme da lopov zavrsi iza resataka, ne znaci da je aboliran (hm,kako je ovo poznato),ne oslobadja ga toga da treba da odgovara za pare koje je uzeo a nisu njegove. Obican covjek da uzme jebenih 200 eura o jadu bi ga zabavili,pa sto bi se onda pravili blesavi na njihove milione.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #626 poslato: Avgust 04, 2016, 08:37 »
Jesi li Dzaja i Cvele bili lopovi?
Je li Berluskoni lopov?
Tapi?
Morati?

Nije problem sto su lopovi vec sto im je osnovna djelatnost to a ne fudbal.

Pa ako bi bili u sredini bili bi mada ne vidim ko je osim dinama bolji od zvezde.

ja sam protiv radi tribina. prestali bi medjusobni odnosi posle dva derbija velike cetvorke.

Džaja i Cvele su lopovi naravno ali su u jednom drugom sistemu ipak prvo morali da misle na klub i uspehe a tek posle da nešto uguraju u džep
danas niko ne razmišlja o klubu već samo kako da napravi kombinaciju za sebe
od današnje zvezde bolji su sigurno i Rijeka i Maribor 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #627 poslato: Avgust 04, 2016, 08:53 »
Pa sta ako budu u sredini tabele, za nekoliko sezona ce biti 3x bolji i ozbiljniji klub.
Stvorice neke dobre igrace, bice vise sponzora, igraca ce imati iz cele sfrj, publike mnogo vise.
Titule u Jsl su jedno veliko nista, bolje i da se ugase nego da zivotare ovako, ovo nije vise Zvezda.

I to ce desiti, mnogo brze nego sto ocekeujemo, jer je neminovno pre svega.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #628 poslato: Avgust 04, 2016, 09:04 »

Nije problem sto su lopovi

Naravno da jeste problem sto su lopovi i uvijek ce biti problem ako je neko lopov. To sto danas nije vrijeme da lopov zavrsi iza resataka, ne znaci da je aboliran (hm,kako je ovo poznato),ne oslobadja ga toga da treba da odgovara za pare koje je uzeo a nisu njegove. Obican covjek da uzme jebenih 200 eura o jadu bi ga zabavili,pa sto bi se onda pravili blesavi na njihove milione.

Pa tako je u fudbalu. Nema niti jedan vlasni, direktor da nije lopov.
Razlika je sto ovi gore nabrojani obezbjede da klub bude fudbalski i da klub funcionise a ovi nasi danasnji samo da sebe nepune, daju ostavku bez prihvatanja odgovornosti i jovo nanovo.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #629 poslato: Avgust 04, 2016, 09:04 »
Ada bolje biti prvi u selu,standardna prica.