1. Koje su konkretne razlike izmedju Lucana i Kule, pa onda izmedju svih njih i OFK, Metalca, Radnickog, Vozdovca, Borca, Novog Pazara, Mladosti, Javora?
2. Ako u poslovnom svijetu brend igra ulogu a ne finansijska isplativost, zasto sponzori ne pohrle u KK Partizan?
3. Je li vas ili nije,Valeta, klub sa Malte namucila vise nego 90% domace lige u prosloj sezoni?
4. Kakva je konkretno korist pobijediti 15 utakmica zaredom klubove koji prakticno nemaju takmicarske ambicije?
5. Koje to bitne i vazne utakmice ste igrali u zadnjih ne znam ni ja koliko godina? Koliko ih je bilo i kakvi su bili rezultati? Dje je i na koji nacin prosjecan evropski ljubitelj fudbala mogao da cuje za vas? Po cemu ste se vi izdvojili od klubova iz blizeg okruzenja, da ne uzimam istocni balkan ili ne daj boze dalje?
6. Da li bi odnosu Sarajeva i Zrinjskog vise odgovarala proporcija sa Zvezdom i Obilicem 1998. ili sa Zvezdom i Partizanom?
7. Zasto se na tom cuvenom stadionu nisu mogle igrati utakmice reprezentacija? Zasto Uefa svake godine postavlja ultimatume za popravke, kao i zasto se sve i da se dje u LS ista ne bi mogla igrati bez ozbiljnih popravki?
Ovo su samo ponovljeni moji postovi na koje nisam dobio nikakav kontraargument ili odgovor.
1. Mladost iz Lucana postoji, Hajduk iz Kule ne. OFK Beograd je klub sa tradicijom i trofejima, Novi Pazar ima vecu prosecnu posetu od Partizana. Metalac je klub u usponu sa bogatim gazdom i novim stadionom. Radnicki Nis je tradicionalno bitan centar u domacem fudbalu. Itd. Ne razumem pitanje i ne vidim preteranog razloga da ti opisujem pola lige. Ako ne pravis razlike medju klubovima, onda je svaka prica deplasirana i zaista ne vidim zasto se bavis fudbalom uopste.
2. Po nti put, zaista ne znam i ne pratim kosarku i zabole me uvo za nju i za sponzore u KK Partizan. Ne znam otkud potreba za stalno trpanje kosarke u pricu o fudbalskim brendovima kada su to potpuno dve razlicite planete. U kosarci se vrte neuporedivo manje pare i uopste nije atraktivna za sponzore nikada bila.
3. Mucili se jesmo, ali smo pobedili oba puta. Pocetkom
jula meseca, da ne mesamo babe i zabe. I nije vise nego 90 posto lige sasvim sigurno ali jeste vise od nekoliko klubova. Ta poredjenja nemaju smisla.
4. Kakva je konkretno korist igrati fudbal i ucestvovati u nekom takmicenju? Pitanje mi nije razumljivo. Igras da pobedis valjda.
5. Sta je tebi bitno a sta nebitno zaista ne znam. Meni je bitna svaka utakmica i na svaku utakmicu idem. Ovo ostalo je pitanje za prosecnog evropskog ljubitelja fudbala. Gde je mogao da cuje za nas ne bih znao, znam samo da je cuo i da zna vise i bolje nego za Partizan ili Ludogorec.
6. Izaberi slobodno koje god zelis poredjenje, rezultat i sustina ce biti identicni.
7. Zato sto je stadion zastareo i ruiniran. To uopste ne menja cinjenicu da je i dalje u pitanju kultni stadion, poznat sirom Evrope po istorijatu i atmosferi i da svi ti prosecni ljubitelji evropskog fudbala koji dodju u Beograd nekako bas njega posecuju u najvecem procentu. I tako ce biti sve dok taj objekat bude postojao, svidjalo se to nekome ili ne.
Eto, nadam se da sam odgovorio na sva tvoja pitanja. Ako ima jos nesto, izvoli.