Izgubismo sasvim zasluzeno. Utakmica katastrofalna sa obe strane, davljenje lopte, bezbroj pogresnih pasova, losih postavljanja i prekrsaja. Grozan, grozan mec. I jos kazu da je ovo "najlepsa pesma srpskog fudbala"....e jadi moji. Nista, nula, nada, zero. Ne zna se ko je bio gori. Meni je najveci krivac nas vajni strateg, koji ima na raspolaganju bolje igrace i umesto da napadne, on jajari, ide na X, pa onda jos i vadi jedinog napadaca...neverovatno. Uspeo je da postavi igru tako da je najefikasniji tim u ligi sastavio valjda tri suta na gol za 90 minuta. Budalastina. I dokle vise forsiranje Le Taleka na stoperu? Ok, rendulic je povredjen, ali francuz jednostavno nije resenje. Probao si, video da ne ide, menjaj brate. Ali ne. I naravno , pitanje za hiljadu dolara, ko je kriv za gol? Ovo ostalo nije vredno analize. Petkovic jos je nesto i radio, Ristic na mahove...u sredini Donald van forme i to je ozbiljan problem. Kanga hoce bas svaku loptu, Srnic ne znam koju je utakmicu igrao uopste, Poletanovic nesnadjen. Hugo u spicu odsecen. Ali bitno je bilo drzati Plavsica na klupi do pred kraj, ajmo i dalje da isteravamo svoje, svemu uprkos. Boze, kakva bandoglavost. A uvodjenje Andjelkovica da i ne pominjem. Bozovic je zeznuo na svakoj bitnoj utakmici od pocetka sezone.
Ako je nesto dobro u ovoj prici to je da barem neko vreme nadam se necemo slusati trovanja i kukumavcenja o "sudijskom vetru u ledja" i sl.
Nista, idemo dalje, nedelja i Vojvodina ovde.