pero,on je dosao u zvezdu,i potpisao na godinu dana(tj pozajmljen je zvezdi). i ugovorio je npr da primi 350 k za tu sezonu, nek bude i 500k nebitno. ne znam sta jos ocekujes da treba da dobije?ako mislis na onu platu koju kao dobijaju svi fudbaleri,i ona je svima ista,to je neka relativno sica,npr 1000-2000e mesecno i to je ista plata koju imaju svi igraci u prvom timu(tako je bar bilo ranije,a po nekim izjavama iz uprave cini mi se da je i sada tako),tako da je to neka mala cifra u odnosu na ovo sto je dogovoreno ugovorom. to sto je ugovorom dogovoreno se mislim isplacuje npr 4 puta godisnje. tako da sve u svemu stvarno ne znam o cemu pricas. sigurno je dobio nesto para do sada(dal malo,dal puno ne znamo ni ja ni ti,ni otprilike,pa je glupo da sada nagadjamo),ali ako iz kluba kazu da je njemu isplaceno 300k ili koliko vec,to ne znaci da mu je to isplaceno samo za raskid.
ja samo kazem da sigurno mouceu 300k nije isplaceno samo za raskid,jer je njemu godisnji ugovor nesto veci od toga,nek je i 450k(a koliko znam manji je).ako su mu isplatili 300k za raskid,plus plate do sada,i najcesce se isplkati neka rata iz ugovora cim dodju ispadne da ce mu isplatiti fakticki ceo ugovor. sto nema nikakve logike,jer nam onda i nije u interesu da raskidamo ugovor...