Prođosmo i Palanku. Zvezda solidna, Bačka očajna. Pored tri komada imali smo još četiri zicera i promašeni penal. Onaj Rus na golu Bačke je branio sve živo. Sjajan refleks ima. Domaćini ne znam ni da li su šutnuli na gol. Manojle nije imao posla. Luković i Pingpong su rutinski rešavali ono malo situacija. Za sada deluje da su pogodili napokon sa Frimpongom, ali videćemo kad dođu ozbiljnije utakmice. Raduje da su nam bekovi u formi. Donald i Le Talek standardni. Ne znam samo kako je Francuz uspeo ono da promaši. Neverovatno. Plavšić ponovo dosta dobar. Ruiz je dosta dobrih stvari uradio ali defanzivno. U napadu nije bog zna šta postigao. Zamenio ga je Milić. Ako se po jutru dan poznaje slabo ćemo se leba najesti sa njim. Kanga je odigrao odlično. Dve vrhunske asistencije i još nekoliko sjajnih lopti. Pogotovo je dobro odigravao povratne sa korner linije i čovekom na leđima. Od nekoliko takvih situacija izdvaja se ona u prvom delu kada je sjajnu loptu namestio Anđelkoviću koji je odlično šutirao ali je Konovalov nestvarno odbranio. Boaće u špicu vrlo dobar. Dva komada ali i dva promašena zicera. A mogao je da ima het trik već do 20og minuta. Deluje da će to biti ok. Ušao je i Milijaš, imao je par dobrih pasova, jednu izvrsnu dijagonalu sa 25m za Milića te slobodnjak koji je Rus na jedvite jade skinuo. Najbolji momenat je naravno divan oksford malog Adžića. Podseti me na the gol Krupnog.
Sve u svemu solidna igra i rutinska pobeda.
Idemo dalje, subota i 72gi rođendan.
Žao mi je što nisam stigao do Palanke juče, išli su moji drugari i brat, afterparty su napravili u nečemu što se zove "Idila"....kažu da su smazali boga oca, stočni fond osrednje države, i lepo zalili, sve to za smešne pare.