Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 313515 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #1545 poslato: Mart 12, 2017, 11:06 »

Već godinu dana prođe.
Siguran sam da ce delije da ga se sjete.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1546 poslato: Mart 13, 2017, 10:57 »
Dobra utakmica juce. Smrzoh se ali je vredelo. Imalo je sta da se vidi, izmedju ostalog i zbog toga sto Javor nije igrao bunker, bogu hvala. Par utisaka: Boaci je uspeo sve da promasi. Barem tri mrtva zicera...nadajmo se da ce mu se vratiti kada bude bilo bitnije. Ruiz katastrofalan. Kanga se budi. Plavsic solidan. Debitovao i Vujaklija, zamenio Boacija...inace ako na ovakvim utakmicama ne igramo sa dvojicom u spicu makar poluvreme zaista ne znam kada cemo.

Igra na momente sasvim pristojna. Videli smo dva sjajna gola, Kanginu volejcinu i Ruizov suvi list, jedan lepsi od drugog. Ipak utisak je tropotezna akcija na pocetku drugog poluvremena za 2:0 (Kanga - Petkovic - Plavsic)...jako lepo. Da je Boaci bio koncetrisaniji mogli smo da ih napunimo. Oni nisu mnogo smislenih akcija napravili, a imali su dve dobre prilike posle ispadanja nase uze odbrane, drugu na samom kraju utakmice.

Bedna poseta, manje od 5000. Odvratno vreme nije i ne moze biti opravdanje. Ajkula, delije su setile da obeleze rodjendan Ratka Mladica  :no:

Idemo dalje, subota i Banovo Brdo.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1547 poslato: Mart 13, 2017, 11:12 »
Jeste pristojno bilo.
Mislim da vrijeme nije razlog vec kampanja koja se vodi protiv Grofa.
Nista tu nije slucajno.
Tuzno ako se nisu sjetili Nikolica  :(

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1548 poslato: Mart 13, 2017, 11:51 »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1550 poslato: Mart 16, 2017, 02:39 »
Ni delija ni cigan. Zvezdas.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1551 poslato: Mart 19, 2017, 09:48 »

Bogićević Nikolić Petrović Jovanović Keri Muslin Filipović Sušić Jelikić Stojanović Džajić.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1552 poslato: Mart 19, 2017, 03:18 »
Kanga - Boaći odličan napad, kasnije Kanga za Donalda i penal i lagano 2:0.

Na mreži Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1553 poslato: Mart 19, 2017, 03:37 »
nema šta, u ova tri kola Zvezda je odbranila titulu, prvo su održali odstupnicu u derbiju, a onda dobili dva preostala najteža protivnika. Voša i Čuka su na papiru jedine dve šanse gde je Zvezda mogla izgubiti neki bod, tako da je jedna ruka već na peharu

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1554 poslato: Mart 19, 2017, 05:02 »
odlicna utakmica.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1555 poslato: Mart 19, 2017, 06:28 »
nema šta, u ova tri kola Zvezda je odbranila titulu, prvo su održali odstupnicu u derbiju, a onda dobili dva preostala najteža protivnika. Voša i Čuka su na papiru jedine dve šanse gde je Zvezda mogla izgubiti neki bod, tako da je jedna ruka već na peharu

Samo što sa te tri ekipe još jednom igramo.

Na mreži Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1556 poslato: Mart 19, 2017, 06:59 »
pa zapravo sa Čukom možda i ne, oni su i dalje ispod crte, zaostaju ako se ne varam 5-6 bodova za 8. mestom, ali nebitno, prosto, ostaje taj utisak da ste najbolja ekipa lige, sa lakoćom trpate silu golova.

Meni je to teško zamisliti zato što su jedine dve utakmice Zvezde koje sam odgledao od početka do kraja derbiji, ali očigledno se radi o premaom uzorku.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1557 poslato: Mart 20, 2017, 01:53 »
Neho, dje je onaj Piasentin? Baš je dobro igrao.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1558 poslato: Mart 20, 2017, 10:44 »
Strasna utakmica, sasvim sigurno uz onu protiv Metalca tamo i Vojvodine u NS najzanimljivija. Bas je imalo sta da se vidi. Odmah na startu se videlo da Lalatovic nema nameru da se povlaci, krenuo je napred. U takvoj situaciji zgodna okolnost je ta sto je Kanga juce bio veoma raspolozen, odigrao je mozda i najbolju utakmicu u klubu. vec na pocetku je na foru izveden neki prekrsaj i on je sa preko pola terena servirao tacnu Boaceu. Straobalna lopta. Nedugo zatim sviran je penal na Donaldu i to poprilicno diskutabilan. Lukovic je bio siguran. Posle toga je, logicno, tempo malo opao. Medjutim pred kraj poluvremena sviran je penal i za Cukaricki, tu nikakve dileme nema, Andjelokovic je ispao glup (da li je moguce da covek dribla u svojih 16?!), izgubio loptu i srusio igraca. Ozegovic smanjuje, a odmah posle poluvremena Cukaricki izdjednacava posle sjajne akcije ali i jos jednog kiksa nase odbrane...Manojlovic je sjajno intervenisao ali lopta se odbila njima u noge pa dalje nije bilo tesko...Cuka nas sve vreme razbija po levoj strani, tu je igrao onaj Bogosavac iz Partizana, bas je napredovao i pravio dosta problema (zamirisao je on meni na igraca jos prosle godine u derbiju na JNA, ne znam sto su ga sutnuli). Kod nas ulaze Milic (koji ima velike zasluge za treci gol), pa Srnic (sada je jasno zasto ne igra) i Vujaklija. Poveli smo ponovo posle sjajne akcije Petkovica i Milica, ali i strasnog kiksa njihovog golmana ispod koga je prosla jedna lagana lopta. Boaci je bio na mestu i samo cusnuo sa metra za svoj peti gol u 4 utakmice. Lepo. Imali smo vec tada prilike da cetvrtim golom zavrsimo pricu ali nije se dogodilo. Dogodilo se, medjutim, to da smo opet ostavili samog coveka na 15 m od gola...uhvatio lep volej i izjednacili. Odmah zatim su propustili mrtvu sansu za poptuni preokret koji bi nas dotukao...srecom, nije. To im se osvetilo...Boaci je pokusavao da iscacka jednu loptu od njihovih halfova, ona se odbila do Duleta Noja koji je zakucava pod precku za veliko slavlje. Luda utakmica, zao mi je sto ih nema vise ovakvih u nasem prvenstvu.

Definitivno se juce videlo koliko Kanga (kad hoce da igra) znaci za tim. Lopte je delio kao rukom, mucio njihov srednji red, asistirao. treba pomenuti i Boacija, njih dvojica su sada udarna snaga i osovina oko koje se sve vrti u napadu. Od kada je Boace dosao, Kanga kao da se preporodio...sada ipak ispred sebe ima kudikamo ozbiljnijeg napadaca od Sikimica ili Orlandica. Odbrana, sta reci...mislim, primio si tri komada i dozvolio jos par ozbiljnih prilika. Manojlovic je siguran, nista sto je primio nije mogao da brani, imao je par intervencija i dobrih istrcavanja. Frimpong ipak ne moze da pokrpi sve rupe koje ostaju iza kapitena, a i on je imao par odlicnih ali i dve lose intervencije. Bekovi, onako...Petkovic se zaista trudi ali sta vredi kada je limitiran igrac, Dule Andjelkovic prvo napravi budalastinu i pokloni im penal a onda da odlucujuci gol...Le Talek i dalje bled, Donald solidan iako mu ovo nije najblistavije izdanje. Ostale vec pomenuh, osim Plavsica, motorina, koji je bio na svom nivou. Srnic smesan, Vujaklija je kasno usao za neke zakljucke i ocene. Milic mi je, bez obzira na tu akciju kod gola, i dalje misterija. Nisam odusevljen, najblaze receno. Da li moze bolje, videce se uskoro.

Sve u svemu, sjajna utakmica i solidna igra. Idemo dalje, subota, reprezentativna pauza i prijateljska protiv moskovskog Spartaka.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1559 poslato: Mart 21, 2017, 02:28 »
nije penal bio diskutabilan. u sustini mogao je sudija kao da pusti prednost jer je ostao na nogama,ali donald nije lepo ni zahvatio loptu,maltene je slucajno u padu udario. da je pao, niko ne bi ni spomenuo da je penal diskutabilan. igrac cuke nije ni pipnuo loptu,kacio je po nogama donalda,i nema sta,penal je bio cist...

dule,milic nije usao,nego je igrao od pocetka.a zamenio ga je srnic.a treci je usao pored srnica i vujaklice, ristic.
inace moram priznati da ja nisam video na ovoj utakmici zasto ne igra srnic. kako god on odigrao na ovoj utakmici. decko je igrao proslu polusezonu,a i u predhodnoj sezoni,i znamo sta mozemo od njega da ocekujemo,ma kako odigrao npr pola sata na banovom brdu. nije to nesto fantasticno,i da su navijaci zvezde,ukljucujuci i mene odusevljeni srnicem, ali mislim da on sasvim solidno igra. i iskreno ne razumem dovodjenje gomile igraca ,koji pri tom nisu nista bolji od njega. npr sto je do sada pokazao ruiz apsolutno nije iznad srnicevog nivoa,a siguran sam da ni milic nije nista bolji od njega,vec verovatno gori. da se sada ne ubedjujemo oko toga,eto imacemo priliku da procenimo,a iako ne mogu reci da sam milica gledao nesto u kontinuitetu u spartaku, ne pricam napamet. u sustini sam pratio njegovu karijeru. gledao sam ga poprilicno puta u ofku dok je vazio za mladog i talentovanog spica. ima je neki talenat,ali to je sve bilo nedovoljno za korak vise od ofke.cak kako je vremenom stagnirao,izgubio je mesto i u ofku. i onda nekoliko godina igrao u spartaku.tamo jeste nesto napredovao,ali vremenom je pomeren na krilo. medjutim taj napredak ja nisam primetio da je nesto revolucionaran,niti sam primetio da se on u spartaku nesto narocito isticao. u svakom slucaju,ne tako,da bi ga kao igraca od 26-7god doveli u zvezdu.
sve u svemu bezveze trosimo pare,a ne dovodimo bolje od onog sto smo imali do tada. a taksimetar samo radi,sto za obestecenja,sto za plate...
« Poslednja izmena: Mart 21, 2017, 09:39 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...