Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 313028 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #1590 poslato: April 05, 2017, 10:48 »
nista ne brini,i ja te jurim,tu sam odmah iza tebe sa brojem minusa. a za zadnjih 10ak dana mislim da sam dobio preko 100minusa  :D
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1591 poslato: April 05, 2017, 12:06 »
Ja i dalje imam samo 20 minusa. Mene taj neko ne "bombarduje" minusima..

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1592 poslato: April 06, 2017, 10:28 »
Posle 5 godina plasirali smo se u polufinale Kupa. 4-2 u utakmici koja je bila na momente zanimljiva, par lepih akcija, 4 gola iz igre ali i sudijska greska - Mladost ostecena za cist penal a sumnjiva je i situacija pre gola Milica (Plavsic je mozda napravio faul). Prvo poluvreme jako lose a kruna svega je gol koji smo iz kontre primili u nadoknadi, u drugom pravi uragan. Za 20 minuta je rezultat preokrenut a protivnik pregazen. Kanga je opet bio sve i svja i opet je zavalio bombu. Milic opet los, ne vadi ga ni gol koji je postigao. Od ostalog treba pomenuti i da je Boaci napokon skinuo mrak na Marakani i da nam je Jovanovic opet dao gol (iz penala doduse). Veci deo utakmice za Mladost igrao je i Odita (koliko godina uopste ima taj covek?).

Idemo dalje, nedelja i Rad na Banjici.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1593 poslato: April 06, 2017, 02:42 »
po meni niti je mladost ostecena za penal, niti je onaj penal za nas postojao. oba puta je bilo kontakta ali po meni premalog intenziteta...

A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1594 poslato: April 06, 2017, 03:17 »
Pa da, ali ako je svirao jedan, trebalo je i drugi, samo sam to hteo da kazem...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1595 poslato: April 10, 2017, 11:10 »
Pobeda na Banjici. Pardon, na stadionu Kralj Petar I...boze kakvog li pretencioznog imena za onu poljanu. Na momente rastrzano, na momente solidno. Opet bezbroj gresaka u odbrani, nazalost i jedna Frimpongova koja je mogla skupo da nas kosta. Srecom, nije. Lukovic je odavno za penziju, tu nema sta da se prica vise. Ristic na beku na momente pogubljen, ali se stalno ubacivao napred i sam sebi stvorio sansu iz koje je dao gol. I drugi bek je bio strelac: Petkovic je lepo naskocio posle jedne lopte sa leve strane i glavom dao gol. Ovu utakmicu su dobili Kanga i Plavsic. Kada igra Kanga igra i Zvezda, to je sada i definitivno jasno. Izgleda da je ovog proleca napokon usao u seriju pristojnih igara, i da igra dobro u kontinuitetu. Deli lopte kao rukom, asistira, sutira, dao je i par lepih golova. Samo neka nastavi. A Srki Plavsic mi polako postaje najomiljeniji igrac u ovoj ekipi. On se ubedljivo najvise trudi i trci kao navijen. I dao je gol bas na vreme, lepo se namestio i levom pogodio gde nije bilo sanse da golman brani. Svaka cast. Treba reci da je na samom startu Boace promasio zicer (a juce ga bas nije htelo), te da je Rad imao dve mrtve sanse zaslugom potpune konfuzije u nasoj odbrani. Nisu ga dali, ali takve gluposti ce kaznjavati iole jaci tim. Izgleda da je i Grof napokon shvatio da ce slabo sta biti od ovog Milica, te ga je, bogu hvala, zamenio vec na poluvremenu. Usao je Milosevic (nemam pojma ko je taj momak) i za 45 minuta pokazao neuporedivo vise nego Milic citavog proleca. Na pocetku drugog poluvremena bila je i jedna sumnjiva situacija u nasih 16. Njihov napadac jeste teatralisao i namerno isao na penal, ali je utisak da ga je Lukovic zakacio i da je Rad tu ostecen za penal. Zvezda je stalno napadala i za desetak minuta dala tri komada i resila utakmicu. Rile, Plavsa pa Petkovic na kraju. Bilo je tu jos sansi da se Rad napuni do vrha, ali i ovako je dobro.

Sve u svemu, igra koja nije konstantna, koja je na momente skroz rastrzana, i u kojoj imamo periode poptune konfuzije koji se menjaju sa periodima dominacije, u dlaku isto kao i protiv Mladosti u kupu. Prazan hod, pregrmljene sanse i ziceri protivnika i onda golovi u serijama. To ne obecava puno, jer, ponavljam, jace ekipe ce to umeti da kazne. Tako je recimo bilo u NS, kada smo na samom startu primili dva komada pa posle jurcali i jedva preokrenuli. Nesto mora da se menja i u odbrani i u iznosenju lopte ka sredini. Ima tu dosta praznog prostora, Le Talek ne igra dobro, ni Donald nije na proslosezonskom nivou. Jednostavno, skripi tu dosta.

Idemo dalje, cetvrtak i Borac kod nas. Poslednja utakmica u regularnom delu.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1596 poslato: April 10, 2017, 11:56 »
Ovo ljeto se zahvaliti Le Taleku, Orlandiću, Supiću  (odmah si se riješio trojice stranaca), Sikimiću,  Luković neka ide u penziju. Treba i sa Donaldom popričati i dobro razmisliti da li je vrijeme za rastanak.  Pod hitno dovesti normalnog lijevog beka, a ne Ristić da igra tu. Pored beka, dovesti još jednog štopera i jednog veznog, za napad su meni sasvim pristojni Boaći i Vujaklija i možda još jednog dovesti. Znači to je ukupno četiri pojačanja i minimum 5,6 odlazaka.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1597 poslato: April 10, 2017, 12:05 »
Slazem se. Ali to sa druge strane znaci stvaranje cetvrtog ili petog tima u dve godine. I to takodje najverovatnije znaci i da bi Evropa ponovo ostala sanak pusti...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1598 poslato: April 11, 2017, 02:11 »
Protiv Cukarickog u polufinalu Kupa.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1599 poslato: April 11, 2017, 02:16 »

derbi opet pomeren?
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1600 poslato: April 11, 2017, 03:21 »
Idioti.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1601 poslato: April 11, 2017, 06:16 »
Jedna od retkih pametnih stvari koje su organi reda uradili po pitanju derbija.

Dobili smo jedan dan više odmora, stadion neće biti pun, proći će bez problema.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1602 poslato: April 13, 2017, 11:17 »
Danas protiv Borca. Le Talek cisti kartone tako da je Milijas najavljen kao starter, a takodje i Vujaklija umesto Boacea.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1603 poslato: April 14, 2017, 09:04 »
Zašto Boaće ne igra?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil