Autor Tema: Evroliga 2016/2017  (Pročitano 145923 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: Evroliga 2016/2017
« Odgovor #90 poslato: Februar 11, 2017, 07:17 »
4 ekipe za 3 mjesta.
Ne mislim  da zalgiris moze da se umjesa.
Zvezda mora dobit obije kuci sad da bi ostala u trci jer su im ovo na papiru dva najlaksa meca.
Ako se kiksa tu mislim da nece biti sanse velike.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: Februar 12, 2017, 10:56 »
dosli smo u fazu gde nemamo prava na kiks,i to ne samo ove sledece dve kuci protiv galate i brosea,nego i posle sa uniksom.te 3 se moraju dobiti.a sasvim moguce da ce nam za siguran prolaz trebati mozda i jos jedna pobeda,koju fakticki mozemo da trazimo realno na svim ostalim utakmicama,osim protiv reala u madridu(kuci oli, u gostima armani,barsa i darusafaka)
efes nam je trebao ko leba,jer da smo tu dobili,sada bi i dalje imali 2 pobede vise od darusafake,a 3 od efesa,i imali bi fakticki siguran prolaz.ali dobro sta da se radi...
« Poslednja izmena: Februar 12, 2017, 10:57 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže khaderach

• Starosedelac
  • Ugled: +94/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #92 poslato: Februar 12, 2017, 11:27 »
Bili bi dosadno tako jer bi bilo kalkulacija. Ovako je svaka na nož. Svima i svaka. Euroliga as its best!
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness.

Miljenko Smoje: "Smatram da dobrim dijelom Dalmatinci žive europskim standardom, čak i višim, jer bolje jedu, a manje rade. "

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: Februar 24, 2017, 04:37 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=tJgcA5awld4[/youtube]

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže khaderach

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: Februar 26, 2017, 11:10 »
Žalgiris "ostao" u utrci pobjedom kod Bamberga. Baskonia, sigurno grabi prema poziciji 9. Šteta što PAO nije popušio tako da se još više zakomplicira situacija u zadnjih 7 kola.

Miljenko Smoje: "Smatram da dobrim dijelom Dalmatinci žive europskim standardom, čak i višim, jer bolje jedu, a manje rade. "

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: Februar 26, 2017, 01:46 »
iskreno po nekom defoltu sam navijao protiv paoa,a nisam uopste siguran u stvari sta bi nama odgovaralo.tj prvo koji protivnik u 8 i samim tim koje mesto. dal nam odgovara da budemo 5,pa idemo na sasvim moguce fener ili sta vec. veze nemam...

a u sustini,pao se izvuce za sve pare.ako pobeda moze da bude nezasluzena to je ta. ali ko je kriv uniksu sto je izgubio maltene vec dobijen mec...
« Poslednja izmena: Februar 26, 2017, 01:47 NenadBG »

Van mreže khaderach

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #96 poslato: Mart 03, 2017, 07:59 »
Pobjede Turaka danas. I efes i DDI. PAO izgubio.

Sljedeće kolo bi se lako moglo desiti da PAO, EFES, ZVEZDA imaju 14-11, a baskonia i DDI 13:12.

Odlično za gledanje i za sponzore i još bolju iduću sezonu sa FF U Beogradu

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: Mart 04, 2017, 03:30 »
citao sam neke koji pricaju kao plase se da mozemo da izvisimo za top 8 i sl,i sve mislio baksuziraju,lupaju i sl,dok nisam juce pogledao raspored svih ekipa koji su konkurenti. skoro da sam siguran da nama za top 8 nece biti dovoljne jos 2 pobede,nego da cemo morati da imamo bar jos 3. darusafaka i efes imaju vrhunski raspored,mnogo laksi od nas. jedino baskonija je tu mozda negde sa nama,mozda malko laksi. tako da je sasvim realno da nam bude bilo neophodno 17-13 za prolaz...

Van mreže khaderach

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: Mart 04, 2017, 04:10 »
Ja mislim da baskonia ispada. Davno sam to tu napisao. Turci će morat, pogotovo DDI napred

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #99 poslato: Mart 04, 2017, 04:12 »
Ako mi dobijemo dvije Darusafaka mora 4. Nije to lako.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #100 poslato: Mart 05, 2017, 12:44 »
darusafaka igra kuci sa barsom,galatasarajem i zvezdom. sasvim je realno da sve tri pobede.u gostima protiv olimpijakosa,cska i brosea. znaci sasvim je realno da dobiju brose(naravno nikakvo cudo ne bi bilo,niti uopste neocekivano da i brose dobije). ove dve je realno da izgube.
efes igra kuci sa brose,makabijem,fenerom i olijem.gostuju zalgirisu i realu. oni su u odlicnoj formi,vezali su neke pobede, i sasvim je realno da zavrse ispred nas,jer imaju bolji medjusobni skor, i 1 pobedu manje.i realno je ocekivati da imaju do kraja bar 1 pobedu vise od nas.
baskonija igra kuci sa cska,panatom i zalgirisom. gostuju feneru,broseu i galati. sasvim bi bilo ocekivano da kuci dobiju 2,a u gostima bar 1,pa i 2 je sasvim realno(kad se gleda njihova sezona,i igre koje su pruzali). ali kada se pogleda da su u dosta losoj formi, moze se sasvim lako desiti da kiksnu neke utakmice(a nije nikako iznenadjenje da npr izgube od brosea,pa ni od galate, koja je eto dobila sada i real kuci).

istina i mi mozemo kuci da dobijemo obe utakmice(iako ce nam oli biti uzasno tezak,do sada ih nikada nismo dobili).a u gostima mozemo da pobedimo fakticki sve osim reala(mozemo naravno i njih,ali to stvarno nije realno ocekivati),a ne bi bilo nikakvo specijalno iznenadjenje da dobijemo bilo koga od ostale tri u gostima.

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #101 poslato: Mart 05, 2017, 12:45 »

khaderach postaje Saga, kad je u pitanju Zvezda  :D

U poslednje vrijeme je primjetna anomalija da Hrvati vole Zvezdu. Kako sad to?  :))
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže khaderach

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #102 poslato: Mart 05, 2017, 09:49 »
A di si baš od svih mojih upisa, uvatija ovaj. Ovaj je konkretno o Euroligi i značaju za euro košarku:D

Što se tiče zvezde, pa živim u BG djelomično, logično da mi je bliža od brosea?

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #103 poslato: Mart 05, 2017, 12:39 »

khaderach postaje Saga, kad je u pitanju Zvezda  :D

U poslednje vrijeme je primjetna anomalija da Hrvati vole Zvezdu. Kako sad to?  :))
na tvoje pitanje, mogu reći samo ovo - Ajduk i Zvizda su uvik bili bliski... ;)
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #104 poslato: Mart 05, 2017, 12:39 »
i potkrijepit fotkom...

http://sport.ba/storage/2014/05/04/thumbs/hajduk-split-crvena-zvezda-plac-umro-tito-poljud-preview.jpg height=430
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč