Idemo redom...
pa normalno da cu da vas podjebavam. bar one koji gutaju price da se eto pola zvezdinog sd gasilo jer su bili nesposobni iako je drzava dala pare zvezdi a partizanu nista.
Zvezda se gasila jer su ljudi koji su bili u Zvezdi izvlačili pare iz kluba. Isto se već godinama dešava sa fudbalskim klubom Partizan.
Sa košarkaškim klubom nije problem izvlačenje para, jer pare uopšte ne ulaze u klub.
Znaš li da nam se dug povećao u periodu ljeto 2015. - ljeto 2016.? Da apsolviramo više ove činjenice.
mrzite kad ste bolji. mrzite kad ste gori. spremate osvetu. zatiranje semena ciganskog.
to vec nije za podjebavanje.
O čemu pričaš molim te? Gdje sam ja pisao nešto slično tome? Zamolio bih te da ovdje diskutujemo o stvarima koje se pišu na ovom forumu, a ne da ti ja (ili bilo ko) objašnjavam tvitove sa avangarde, partizan.net ili sa nekog desetog foruma.
smrdija kazes? dok ste radili sta ste htjeli onda nije bila smrdija. nije bila smrdija dok se gasila kurva ciganska?
kako te nije sramota da zemlju koju smatras svojom nazoves takvim imenom jer je politicki vrh vise naklonjen drugom klubu?
jeli to toliko bitno da se pokenjas i po sebi i po drugima koji tu zemlju dozivljaju kao svoju?
Nije me sramota jer ću DRŽAVU Crnu Goru isto tako nazvati Milogorom, NDCG (aluzija je valjda jasna) i slično, ako mi se ne sviđa ono šta radi njen politički vrh. Ja u svom sistemu vrijednosti pravim razliku između države kao političke kategorije i zemlje kao nacionalno-etničke kategorije. A Srbija i Crna Gora su ZEMLJE koje jesu moje, i nikakva politika na to ne može uticati.
Pa zar nije onda još veći idiotizam da se politički vrh miješa u tako nešto nebitno kao što je to "loptanje", i oduzimaju narodu maltene jedinu iluziju da nešto u ovoj zemlji može proći a da se u to ne umiješa politika?
na forumima vasim niko o sportu ne pise. samo mrznja.
i sve to vise manje ali cemu mrznja tolika.
kakav ugovoren transfer vajta jesi ti normalan?
vucic ga bice zabranio.
ko i bjelicin u zvezdu vjerovatno. a koliko drzava para gura u zvezdu vidjeces vrlo brzo.
i nama ce tada vjerovatno biti kriva aktuelna vlast.
ali valjda necemo ici da zatiremo seme grobarsko.
ako nismo posle ovoliko godina dominacije vjerujem da necemo ni sada.
Transfer je bio ugovoren. Znalo se tačno i za koliko para, a čojvek je bio pristao da dođe i prima platu od Avgusta.
I više o našim forumima... znaš li koliko sam dnevno na Avangardi? 15-20 minuta u vr' glave, ostavim 5 poruka u mjesec dana možda... partizan.net? godinama nisam bio na forumu, gotovo da ne pratim nijedan grobarski forum... eto ti ih izgleda sve pratiš i to izuzetno revnosno, pa mi bolje možeš reći šta se to piše tamo...
pa koju ste ekipu imali pretprosle sezone?
kako ne sjbase dovodjenje pavlovica ili macvana?
ajde ugasi avangardu neko vrijeme i razmisli da li je to logicno? boli nekog kita za vajta hoce li doci ili nece.
sto mislis sto mi nikog ne dovodimo?
sto mislis sto smo vratili dzenku?
jel mislis da plata u zvezdi redovnija puno od partizana?
jel znas da je skoro pa bio strajk krajem sezone?
ugasi avangardu i promisli malo.
i pricajte o kosarci malo. o sportu.
pricate kao da zivimo u sjevernoj koreji a ne pamtim da je ejdan politicar ovoliko javno vrijedjan sa sve potpisima onima koji ga vrijedjaju.
vidim svi odose u pozarevac.
Je li realno da porediš dovođenje nekog Amerikanca kome je Partizan samo posao i usputna stanica, i ljudi dokazanih Grobara koji su se u karijeri nakupili para (podgotovo Pavlović) i praktično na svoju inicijativu došli da pomognu klubu za realno mizerne pare u odnosu na njihov kvalitet?
Nemoj mi te žalopojke oko Dženkinsa. Mi na dvojci dovodimo igrača koji je prošle sezone igrao 6 utakmica u 2. ligi Turske, a vi plačete jer vam dolazi čovjek koji možda i srušio trinaestogodišnju dominaciju Partizana.

Oćete li da se mijenjamo?

I vjeruj mi, ja bih više nego iko volio da pričam o sportu, da samo razmišljam o timu, da "projektujem" kako bi to izgledalo sa Cherryem na pleju, Vajtom na trojci, da li nam treba jaka petica uz Majstorovića, ili je bolje dati Majstoroviću više prostora, a onda dovesti dobru četvorku da dijeli minutažu sa Birčevićem...

ali u klubu se trenutno dešavaju stvari, koje sva takva razmišljanja i sanjarenja slobodno mogu reći, čine iluzornim...