Autor Tema: KK Partizan 2016/2017  (Pročitano 274672 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2016/2017
« Odgovor #120 poslato: Jul 30, 2016, 03:21 »
nenad je garant rodhen ko grobar,
samo o budzetima prica.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: Jul 30, 2016, 03:25 »
Nije nešto predobar, a uz to nije ni jeftin.  :D

E,taj rad  :))
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: Jul 30, 2016, 03:31 »
taj ceri je plej?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Jul 30, 2016, 06:10 »
da,kako ga se ne secas iz pretprosle sezone iz zalgirisa?

pfc,nisam rekao da nije nesto predobar,nego ne trazeci njegovu statistiku od tada, da nije u zalgirisu pokidao,jeste bio solidan,uz nekoliko partija koje je bas vrhunski odigrao.cini mi se da nije igrao celu sezonu za njih,nego da je dosao u toku sezone...

a sto se tice para,konstatovao sam da s obzirom na cv nije jeftin igrac...
« Poslednja izmena: Jul 30, 2016, 06:11 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Jul 31, 2016, 08:17 »
taj ceri je plej?

Ako bi se uspostavila nagrada, "Naj-Zajebant Foruma", ja predlažem Ajkulića. Ali, stvarno!    :smeh1:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Jul 31, 2016, 01:54 »
Na KK Partizan se vrši pritisak da odustane od igranja Evrokupa,  a klubu se iz KSS prijeti da će "urgirati" da se KKP stopiraju sponzorstva državnih firmi.

Ako Peković pristane na ovakvu ucjenu, biće definitivno najveće smeće koje je ikad kročilo u naš klub.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: Jul 31, 2016, 01:55 »
kaze avangarda pretpostavljam.

kad ce ustanak?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: Jul 31, 2016, 02:10 »
Likujte i podjebavajte, dok imate priliku. 

U ciganskoj Smrdiji, Partizanu je namijenjen status Radničkog ili Metalca, kada god se pojavi šansa da Partizan iskoči iz te priče ( dogovoren transfer Vajta), odmah su tu "igrači zadatka" da podmeću klipove i sabotiraju.

Ali najveći krivci smo mi sami, tj. pičke koje ne progovaraju o tome šta se radi klubu.  Peković smrad se slizao sa mafijom, i ko zna čime ga ucjenjuju, da bi ćutao na sve ovo.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Jul 31, 2016, 02:14 »
Dok ste dominirali kukali ste kako nema pomoći države. Evo vam sad "Vesiić" i u košarci i u fudbalu pa da vidite kako država pomaže. Evo i nama su pokvarili dolazak Bjelice
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Jul 31, 2016, 02:23 »
Dok ste dominirali kukali ste kako nema pomoći države. Evo vam sad "Vesiić" i u košarci i u fudbalu pa da vidite kako država pomaže. Evo i nama su pokvarili dolazak Bjelice

Smiješno je ovo porediti sa slučajem Vajta.   Vi ćete opet imati konkurentan tim u EL okvirima, a dovešćete igrača koji sigurno nije lošiji od Bjelice, šta više, lično mislim da vam treba drugačiji profil igrača od njega na toj poziciji.
Mi igrača kvaliteta Vajta, a za te pare koje je bio dogovoren, možemo samo da sanjamo.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Jul 31, 2016, 02:29 »
pa normalno da cu da vas podjebavam. bar one koji gutaju price da se eto pola zvezdinog sd gasilo jer su bili nesposobni iako je drzava dala pare zvezdi a partizanu nista.
sad kad je problem kod vas veci ( a neporedivo manji nego sto je bio kod zvezde) odjednom je kriva samo drzava.
to sto gutate pricu je vas problem.
to sto ne mislite svojom glavom vec slusate mrznjom zadojene pojedince nije problem.
mrznja koju gajite je vec veci problem.
mrzite kad ste bolji. mrzite kad ste gori. spremate osvetu. zatiranje semena ciganskog.
to vec nije za podjebavanje.
smrdija kazes? dok ste radili sta ste htjeli onda nije bila smrdija. nije bila smrdija dok se gasila kurva ciganska?
kako te nije sramota da zemlju koju smatras svojom nazoves takvim imenom jer je politicki vrh vise naklonjen drugom klubu?
jeli to toliko bitno da se pokenjas i po sebi i po drugima koji tu zemlju dozivljaju kao svoju?
toliko je bitno to loptanje?
da li si ti, ili bilo ko kuka na drzavu a navijac je zvezde i partizana svjestan koliko je to licemjerno? ili samo ne znaju istorije svojih klubova.
samo kukate, placete ko neke babe i ne vidite ocigledno i boli vas kurac sto vam sve bajke koje su vam servirali padaju u vodu.
na forumima vasim niko o sportu ne pise. samo mrznja.

i sve to vise manje ali cemu mrznja tolika.
kakav ugovoren transfer vajta jesi ti normalan?
vucic ga bice zabranio.
ko i bjelicin u zvezdu vjerovatno. a koliko drzava para gura u zvezdu vidjeces vrlo brzo.
i nama ce tada vjerovatno biti kriva aktuelna vlast.
ali valjda necemo ici da zatiremo seme grobarsko.
ako nismo posle ovoliko godina dominacije vjerujem da necemo ni sada.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: Jul 31, 2016, 02:36 »

Smiješno je ovo porediti sa slučajem Vajta.   Vi ćete opet imati konkurentan tim u EL okvirima, a dovešćete igrača koji sigurno nije lošiji od Bjelice, šta više, lično mislim da vam treba drugačiji profil igrača od njega na toj poziciji.
Mi igrača kvaliteta Vajta, a za te pare koje je bio dogovoren, možemo samo da sanjamo.

Vajt covjece nije dogovoren. pa jel ti stvarno mislis da se neko uplasio tog degenerika koji nam je poklonio evroligu onomade( uz naprasnu promjenu pravila o plasmanu) pa ce sad cijela bulumenta oko toga da skace?

pa koju ste ekipu imali pretprosle sezone?
kako ne sjbase dovodjenje pavlovica ili macvana?
ajde ugasi avangardu neko vrijeme i razmisli da li je to logicno? boli nekog kita za vajta hoce li doci ili nece.
sto mislis sto mi nikog ne dovodimo?
sto mislis sto smo vratili dzenku?
jel mislis da plata u zvezdi redovnija puno od partizana?
jel znas da je skoro pa bio strajk krajem sezone?
ugasi avangardu i promisli malo.
i  pricajte o kosarci malo. o sportu.
pricate kao da zivimo u sjevernoj koreji a ne pamtim da je ejdan politicar ovoliko javno vrijedjan sa sve potpisima onima koji ga vrijedjaju.
vidim svi odose u pozarevac.

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Jul 31, 2016, 02:40 »

Sanjajte, ko vam brani, nije valjda Vucic ukinuo i pravo na snove Partizanu ...?  :))

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: Jul 31, 2016, 02:52 »
Likujte i podjebavajte, dok imate priliku. 

U ciganskoj Smrdiji, Partizanu je namijenjen status Radničkog ili Metalca, kada god se pojavi šansa da Partizan iskoči iz te priče ( dogovoren transfer Vajta), odmah su tu "igrači zadatka" da podmeću klipove i sabotiraju.

Ali najveći krivci smo mi sami, tj. pičke koje ne progovaraju o tome šta se radi klubu.  Peković smrad se slizao sa mafijom, i ko zna čime ga ucjenjuju, da bi ćutao na sve ovo.

Definitivno previše čitaš navijačke "objektivne" forume koji uvek imaju "proverene" informacije..

Opusti se malo. ;)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: Jul 31, 2016, 03:31 »
Idemo redom...

pa normalno da cu da vas podjebavam. bar one koji gutaju price da se eto pola zvezdinog sd gasilo jer su bili nesposobni iako je drzava dala pare zvezdi a partizanu nista.

Zvezda se gasila jer su ljudi koji su bili u Zvezdi izvlačili pare iz kluba.  Isto se već godinama dešava sa fudbalskim klubom Partizan.
Sa košarkaškim klubom nije problem izvlačenje para, jer pare uopšte ne ulaze u klub. Znaš li da nam se dug povećao u periodu ljeto 2015. - ljeto 2016.? Da apsolviramo više ove činjenice.

mrzite kad ste bolji. mrzite kad ste gori. spremate osvetu. zatiranje semena ciganskog.
to vec nije za podjebavanje.

O čemu pričaš molim te?  Gdje sam ja pisao nešto slično tome?  Zamolio bih te da ovdje diskutujemo o stvarima koje se pišu na ovom forumu, a ne da ti ja (ili bilo ko) objašnjavam tvitove sa avangarde, partizan.net ili sa nekog desetog foruma.

smrdija kazes? dok ste radili sta ste htjeli onda nije bila smrdija. nije bila smrdija dok se gasila kurva ciganska?
kako te nije sramota da zemlju koju smatras svojom nazoves takvim imenom jer je politicki vrh vise naklonjen drugom klubu?
jeli to toliko bitno da se pokenjas i po sebi i po drugima koji tu zemlju dozivljaju kao svoju?

Nije me sramota jer ću DRŽAVU Crnu Goru isto tako nazvati Milogorom, NDCG (aluzija je valjda jasna) i slično, ako mi se ne sviđa ono šta radi njen politički vrh. Ja u svom sistemu vrijednosti pravim razliku između države kao političke kategorije i zemlje kao nacionalno-etničke kategorije. A Srbija i Crna Gora su ZEMLJE koje jesu moje, i nikakva politika na to ne može uticati.

Pa zar nije onda još veći idiotizam da se politički vrh miješa u tako nešto nebitno kao što je to "loptanje", i oduzimaju narodu maltene jedinu iluziju da nešto u ovoj zemlji može proći a da se u to ne umiješa politika?

na forumima vasim niko o sportu ne pise. samo mrznja.

i sve to vise manje ali cemu mrznja tolika.
kakav ugovoren transfer vajta jesi ti normalan?
vucic ga bice zabranio.
ko i bjelicin u zvezdu vjerovatno. a koliko drzava para gura u zvezdu vidjeces vrlo brzo.
i nama ce tada vjerovatno biti kriva aktuelna vlast.
ali valjda necemo ici da zatiremo seme grobarsko.
ako nismo posle ovoliko godina dominacije vjerujem da necemo ni sada.

Transfer je bio ugovoren. Znalo se tačno i za koliko para, a čojvek je bio pristao da dođe i prima platu od Avgusta.

I više o našim forumima...  znaš li koliko sam dnevno na Avangardi?  15-20 minuta u vr' glave, ostavim 5 poruka u mjesec dana možda... partizan.net?  godinama nisam bio na forumu, gotovo da ne pratim nijedan grobarski forum...  eto ti ih izgleda sve pratiš i to izuzetno revnosno, pa mi bolje možeš reći šta se to piše tamo...

pa koju ste ekipu imali pretprosle sezone?
kako ne sjbase dovodjenje pavlovica ili macvana?
ajde ugasi avangardu neko vrijeme i razmisli da li je to logicno? boli nekog kita za vajta hoce li doci ili nece.
sto mislis sto mi nikog ne dovodimo?
sto mislis sto smo vratili dzenku?
jel mislis da plata u zvezdi redovnija puno od partizana?
jel znas da je skoro pa bio strajk krajem sezone?
ugasi avangardu i promisli malo.
i  pricajte o kosarci malo. o sportu.
pricate kao da zivimo u sjevernoj koreji a ne pamtim da je ejdan politicar ovoliko javno vrijedjan sa sve potpisima onima koji ga vrijedjaju.
vidim svi odose u pozarevac.

Je li realno da porediš dovođenje nekog Amerikanca kome je Partizan samo posao i usputna stanica, i ljudi dokazanih Grobara koji su se u karijeri nakupili para (podgotovo Pavlović) i praktično na svoju inicijativu došli da pomognu klubu za realno mizerne pare u odnosu na njihov kvalitet?

Nemoj mi te žalopojke oko Dženkinsa.  Mi na dvojci dovodimo igrača koji je prošle sezone igrao 6 utakmica u 2. ligi Turske, a vi plačete jer vam dolazi čovjek koji možda i srušio trinaestogodišnju dominaciju Partizana.  :smeh4: Oćete li da se mijenjamo?  :))

I vjeruj mi, ja bih više nego iko volio da pričam o sportu, da samo razmišljam o timu, da "projektujem" kako bi to izgledalo sa Cherryem na pleju, Vajtom na trojci, da li nam treba jaka petica uz Majstorovića, ili je bolje dati Majstoroviću više prostora, a onda dovesti dobru četvorku da dijeli minutažu sa Birčevićem...  ;)
ali u klubu se trenutno dešavaju stvari, koje sva takva razmišljanja i sanjarenja slobodno mogu reći, čine iluzornim...

« Poslednja izmena: Jul 31, 2016, 03:34 VolimPFC »