Autor Tema: KK Partizan 2016/2017  (Pročitano 274481 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2016/2017
« Odgovor #195 poslato: Avgust 08, 2016, 02:52 »
Upravo to. Cekati i odugovlaciti sto duze moze.

A i inace, nama evro takmicenje koje cemo igrati ne odlucuje sudbinu. Imamo mi svojih problema,precih od toga.

Da bi klub imao veće prihode nego što ih trenutno ima, neophodno je što jače evro-takmičenje kako bi igrači bili u izlogu za prodaju, a i da bi se zaradilo na kartama.

Igranjem ABA lige nećemo izaći iz ovih govana i duga od 6,5 miliona eura.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #196 poslato: Avgust 08, 2016, 02:53 »
Necemo se ni u Evrokupu namlatiti nekih para.

Sve osim Evrolige su kupovi kikirikija,ali daj sta das.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #197 poslato: Avgust 08, 2016, 03:10 »
Možda ne kao u EL, ali svakako daleko više nego da igramo takmičenje sa Krkom, Solnokom i ostalim velikanima.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #198 poslato: Avgust 08, 2016, 04:37 »

A i inace, nama evro takmicenje koje cemo igrati ne odlucuje sudbinu. Imamo mi svojih problema,precih od toga.

Da bi klub imao veće prihode nego što ih trenutno ima, neophodno je što jače evro-takmičenje kako bi igrači bili u izlogu za prodaju, a i da bi se zaradilo na kartama.

7.5

Nece vas izvuci nijedno takmicenje iz govana.
Bez da igrate u punu arenu 20 utakmca godisnje i da ne trosite na igrace vise od 500 000 a zaradjujete 2 000 000 od prodaja. I tako bi vam trebalo 5 godina minimum.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #199 poslato: Avgust 08, 2016, 04:38 »
Necemo se ni u Evrokupu namlatiti nekih para.

Sve osim Evrolige su kupovi kikirikija,ali daj sta das.

Pa i evroliga je kikiriki ako nisi u prvih 8.
ne toliki kikiriki ali kikiriki.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #200 poslato: Avgust 08, 2016, 04:55 »

7.5

Bez da igrate u punu arenu 20 utakmca godisnje i da ne trosite na igrace vise od 500 000 a zaradjujete 2 000 000 od prodaja. I tako bi vam trebalo 5 godina minimum.
Ili da angažujemo Čovića  :D

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #201 poslato: Avgust 08, 2016, 05:48 »

7.5

Ili da angažujemo Čovića  :D

Ne diraj u njega  :nono: , on je nasa legenda  :slavi:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #202 poslato: Avgust 08, 2016, 06:30 »
Pa jedino tako. Naravno uz pomoc nekog Djilasa :).

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #203 poslato: Avgust 08, 2016, 06:39 »
Sjutra bi trebao da potpiše Luković. 
 Poslata je ponuda Novici, čeka se odgovor. Navodno je odbio neku ponudu od 300k iz Rusije valjda, jer želi jedino u Španiju i Italiju, a ako ne ništa, onda ostaje kod nas.

Takođe, šuška se o olasku Đure mutavog u UO.  :smeh4:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #204 poslato: Avgust 08, 2016, 06:49 »
Citat
KSS apeluje na čelnike KK Partizan da još jednom razmotre odluku da nastupaju u Evrokupu i kažu "NE" novom takmičenju, FIBA Ligi šampiona.

Ne samo to, sa adrese Sazonova 83 stigla je i ponuda u vidu od 50.000 evra finansijske pomoći, ukoliko crno-beli promene svoj stav vezan za FIBA takmičenje, zbog čega je KSS morao da ispuni uslove ljudi iz Minhena i suspenduje crno-bele u nacionalnim takmičenjima.

Košarkaški savez Srbije uputio je pismo Košarkaškom klubu Partizan i predsedniku kluba iz Humske Nikoli Pekoviću, u kome stoji sledeće:

"Poštovani gospodine Pekoviću, obraćam vam se sa predlogom da u sklopu svih dešavanja još jednom razmotrite odluku u kom međunarodnom takmičenju će igrati KK Partizan NIS.

Poštujem vašu odluku od pre dva meseca da se opredelite za nastup u Evrokupu, jer je u tom trenutku ovo takmičenje izgledalo kvalitetnije i profitabilnije. U mećuvremenu su od učešća u Evrokupu odustali svi italijanski klubovi, a situacija u Španiji je takva da je veliko pitanje u kom će takmičenju na kraju učestvovati njihovi klubovi. Zbog toga su poziv za Evrokup dobile i neke ekipe koje su po kvalitetu daleko ispod ostalih. Sve to dovodi u veliku sumnju da li će se i u kom sastavu ovo takmičenje uopšte i održati.

FIBA Liga šampiona se obavezala da minimalni iznos koji klub učesnik dobija ne bude manji od 100.000 evra. Taj iznos može biti i veći u zavisnosti od prihoda od TV prava, kao i uspešnosti nastupa kluba učesnika takmičenja. KSS se obavezao da klubovima učesnicima ovog takmičenja pomogne sa dodatnih 50.000 evra.

U isto vreme, KSS je u skladu sa odlukom Borda FIBA Evrope iz aprila meseca suspendovao KK Partizan NIS iz članstva u našoj organizaciji, što sasvim sigurno nije rešenje koje će doneti bilo šta dobro bilo kome. KK Partizan NIS u ovom trenutku ne može da registruje igrače, obavlja međunarodne transfere i slično, što je na duži rok, sasvim sam siguran, neodrživo.

I dalje verujemo da je jedino rešenje dogovor FIBA i EKA, to jest Evrolige, ali dok do tog dogovora ne dođe, mislim da treba da učinimo dodatne napore da trenutno stanje prevaziđemo".

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #205 poslato: Avgust 09, 2016, 03:21 »

stigao Uroš Luković
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #206 poslato: Avgust 09, 2016, 03:35 »
ja sam zadovoljan, priznajem da me iznenadio sa nekoliko partija, znao sam da ima meku ruku i finu tehniku, ali nisam očekivao da je onako borben i agresivan u skoku.

Dakle unutra su Birč, Majstor i on, čeka se Novica da to zaokruži i to je OK spoljna linija. Sistemski je to malo lakše, bez klasičnog teškaša, očigledno će se igrati u streč postavama sa malo bržim protokom. Ja zadovoljan.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #208 poslato: Avgust 09, 2016, 04:07 »
Sistemski je to malo lakše, bez klasičnog teškaša, očigledno će se igrati u streč postavama sa malo bržim protokom. Ja zadovoljan.

Drugim riječima, small-ball  :D :cigara:

Dolazak Karahodžića mi je iznenađenje. da li to znači da od Novice nema ništa, ili je i dalje u igri ne znam.  :zbunjen:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #209 poslato: Avgust 09, 2016, 04:57 »

Uvijek opozicija, uvijek avangarda  :respect