Autor Tema: KK Partizan 2016/2017  (Pročitano 274003 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2016/2017
« Odgovor #570 poslato: Oktobar 25, 2016, 05:08 »
Zeka je institucija i ne vristi on od juce ... njegova zapevka datira jos od ranih 2'iljaditih, ako ne i ranije.

Cak su on i Tumbas svojevremeno dok su FMP(izvorni) i KKP igrali derbije yuba lige imali zajednicke performanse. Cini mi se da je to jednom otislo toliko daleko da su se cak i pofajtali izistinski.

Nisu se pošibali ali je bilo "napeto" rešio Tumbas da istera svoje. Zeku tada murija izvela napolje 

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #571 poslato: Oktobar 26, 2016, 09:50 »
Citat
Bertomeu: Želim puno uspeha Partizanu u FIBA Ligi šampiona u narednim sezonama

Prvi čovek Evrolige, Đordi Bertomeu osvrnuo se na Partizanov nastup u FIBA Ligi šampiona

- Partizan je dugo godina bio evroligaš. Pred početak sezone pitali su nas da učestvuju u Evrokupu i mi smo ih pozvali. Međutim, kasnije su promenili odluku i želimo im puno uspeha u FIBA ligi ove i u narednim sezonama. Nadamo se da će u narednim godinama imati puno uspeha u FIBA takmičenjima, rekao je Bertomeu za RTS.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://sportskacentrala.com/index.php?s=read&cat=2&id=170225#ixzz4ODrjp26n

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #572 poslato: Oktobar 26, 2016, 09:58 »
Kako ajkula voli da posipa so na ranu, onako na finjaka...  :D

Red bi bio da se posle ovoga oglasi prEdsednik, da nam objasni da ABA ligu igramo bukvalno za džabe...

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #573 poslato: Oktobar 26, 2016, 10:12 »
Ja se ne mogu sjetit nijednog stava Eurolige koji je bio cvrst i koji se nije promjenio.

za godinu dvije ce ovo isto pozelit Zvezdi. Mozda ne za FIBA ali pozelece im srecu u ULEB kupu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #574 poslato: Oktobar 26, 2016, 10:45 »
Aha  ::)     Mi eto ne znamo da je 2018. F4 u Beogradu.   Prodaće i Trepču ako treba  :D   kakve će pare dogodine da se sipaju, bruka...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #575 poslato: Oktobar 26, 2016, 10:58 »
Aha  ::)     Mi eto ne znamo da je 2018. F4 u Beogradu.   Prodaće i Trepču ako treba  :D   kakve će pare dogodine da se sipaju, bruka...

Ma dovodimo LeBrona i Teodosića....nego kakve to veze ima s tim da vas je plodio Štimara večeras? :whistling:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #576 poslato: Oktobar 26, 2016, 11:20 »
jebe mi se šta ćemo igrati, ako osvojimo ABA ili prvenstvo meni ne treba druga satisfakcija, gledaću Partizan šta god igrao.

Đordiju svaka čast, treba stvarno imati veštinu i prodati Evropi ovo poluazijsko takmičenje, Erdogan ligu. Mislim da se nikad ni u jednom sportu u Evropi nije desilo da jedno takmičenje igra četvrtina klubova iz jedne zemlje. Rispekt.

Naravno, apsolutno stoji da sadašnja uprava Partizana nije dorasla ni daleko nižem nivou obitavanja, a kamoli igri sa ovakvim zverkama. Što je i dalje naravno daleko bolje od predpostavljanja kluba jednom bolesnom čoveku i njegovom donkihotisanju.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #577 poslato: Oktobar 27, 2016, 08:07 »
Kakav sunovrat. A imali smo A licencu pred nosem. Samo je trebao neko sposoban da je uzme.

Koliko to sad izgleda daleko. Nego, 88, 92, 98, 10...dakle vidimo se na F4 2026 da nastavimo niz  :clap:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #578 poslato: Oktobar 27, 2016, 03:13 »
Bartomeu  :rofl:

Citat
...ali da li je pošteno da neki tim koji je jednom osvojio domaće takmičenje bude u prednosti u odnosu na tim koji je bio deset puta šampion u 11 godina? Ovo je stvar o kojoj se, naravno, može diskutovati, ali mi smo odlučili da uzmemo u obzir i trenutne i istorijske rezultate u određivanju timova koji će učestvovati”.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #579 poslato: Oktobar 27, 2016, 04:35 »
ma srpski klubovi igraju jednu od poslednjih sezona u evroligi kako god da bude.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #580 poslato: Oktobar 28, 2016, 12:05 »
Isprovocira me neka rasprava sa drugarima ciganima da trazim sastav Partizana koji je 2010. pobijedio Barselonu, evropskog prvaka iz te sezone. Posto je prica isla u pravcu kako se u Partizan sipalo sakom i kapom, pa su zato i dolazili rezultati, a Zvezda jadna sad eto sa potpuno domacim rosterom  :rofl:

Dakle:

Roberts 12p 11s,
Sinovec ,
MekKejleb 4p,
Kecman 5p,
Strahinja Milošević 2p,
Rašić 11p 6as,
Mitrović 2p,
Božić 10p,
Veseli 13p 15s,
Đekić,
Vraneš 6p 7s,
Stevan Milošević 2p.

Brat bratu, ovdje ima 7 polovnih igraca kojima je ovo bio vrhunac karijere kakav nisu zamisljali ni kad su pocinjali da treniraju kosarku. Jes da je od toga danas slaba vajda, ali danasnji sastav zvezde ima vise reprezentativaca nego 4 partizanova tima zaredom, uporedite samo to sa ovim gore sastavom... i jos veli, lako je bilo Vujosevicu kad su mu sipali sakom i kapom  :smeh3:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #581 poslato: Oktobar 28, 2016, 12:24 »
ma jok jadni partizan je uprkos svima i svemu,bez pomoci drzave,tj drzavom koja je pomagala zvezdi,koja je bila drzavni projekat, godinama dominirao,cisto zahvaljujuci svom ogromnom radu i duletovoj genijalnosti,i tu nije pomagala ni drzava ni pare...

ajkula,to sto si napisao je jedan sasvim realan i moguc scenario...opet ne znaci da je sigurno to tako.ali naravno da u potencijalnoj nba diviziji kojoj tezi el,nema mesta za klubove sa balkana...
« Poslednja izmena: Oktobar 28, 2016, 12:29 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #582 poslato: Oktobar 28, 2016, 12:26 »
Ti bi mogao taj post koji si sad napisao da stavis u potpis, da se ne mucis da ga kucas na svakoj strani kosarkaskih tema ponovo.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #583 poslato: Oktobar 28, 2016, 12:48 »
pa taj post nije uopste daleko od onoga sto si ti gore napisao,a apsolutno se uklapa u grobarske price sirom neta i raznih foruma. ne bi ni malo iskocio iz klisea...

niti je zvezda sada jadna,samo sa domacim igracima,niti je partizan bio jadan. imao je apsolutno ubedljivo najvecu pomoc drzave u tom momentu,kontrolisao kss i sve poluge moci u kosarci,kao sto to sada zvezda radi.mogao da dovede koga god hoce domaceg igraca,godinama uzimao i od zvezde kada su mislili da treba. cak je tada i fmp poceo da slabi, i dobrim delom izgubio primat u radu sa mladim igracima,pa partizan ni u njima nije imao ozbiljnu konkurenciju za dovodjenje mladih igraca.
ono sto jeste istina je da zvezda sada vec ima poprilican broj igraca iz svojih redova(saradnja sa fmp-om),sto tada partizan nije imao. i istina je da zvezda ima bolje,dublje popunjen roster. nema dunstere poput vranesa i stevana milosevica.djekic je u tom momentu bio jedan od najvecih talenata izaslih iz juniora, talenat evropskog formata, npr u rangu gudure(istina dosta mladji nego ovaj sada),a sto nije postao igrac od njega to je druga stvar. pri tom je taj djekic doveden i kupljen,a zvezda dobrim delom iz svojih redova popunjava te mlade igrace.
to sto vi prikazujete da vam je dosao poptpuno nepoznat mekejleb,a covek bio 2 strelac turske lige, to je druga stvar. i ispadne da je on igrao za sicu. sto godinama citam pricu kako je roberts u zvezdi bio los,sa hronicnom povredom,a onda sa sicu dosao u partizan i pokidao,to je druga stvar...

zvezda sada ima veci budzet nego sto je tada partizan imao,ali imaju i svi klubovi u el znacajno veci budzet nego tada, cene igraca su skocile. i zvezda ima kazem bolje popunjen roster,utoliko sto nema cepanice kao ovu dvojicu koje sam gore naveo. ali sve u svemu kad se pogleda,neke velike i znacajne razlike nema(ne pricam o rezultatu,da neko ne skoci,kako nema kad je partizan tada igrao f4,a zvezda npr nema sanse za tako nesto ili nesto sl)...
« Poslednja izmena: Oktobar 28, 2016, 12:48 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #584 poslato: Oktobar 28, 2016, 12:56 »
Ma ajde.

Porediti Djekica i Gudurica je ono bas, pogodio si ga pravo. Koliko su placeni Mekejleb i Roberts te sezeone, po vasim podacima?

Jok,nema vece razlike. Evo neka trenerska komisija sastavljena od Obradovica, Itudisa i Blata, sa 7 ovakvih igraca u rosteru uspije da se probije na F4, ili da pobijedi sampiona Evrope na bilo kakav nacin, pa cu ja da pojedem sva govna koja sam izasrao.
-----------------
sinovec
strahinja milosevic
mitrovic
bozic
djekic
vranes
stevan milosevic
------------------

O Partizanovoj kontroli KSS-a  ne znam sta bih rekao  :zbunjen: