Autor Tema: KK Partizan 2016/2017  (Pročitano 274466 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2016/2017
« Odgovor #690 poslato: Novembar 15, 2016, 10:11 »
Šta ima da mu dopizdi, ima dosta i njegove zasluge za ovo, ne vodim ih ja niti sam ja selektirao igrače.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #691 poslato: Novembar 19, 2016, 08:14 »
sezona nam je traljava, sa tendencijom loše, ali off the court momenti koji nas čine kudikamo velikim klubom su i dalje tu...

Koliko je ovo dobra fotka  :D

https://www.instagram.com/p/BLRibhig2-t/?taken-by=califrank5

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #692 poslato: Novembar 19, 2016, 08:25 »
Jel ovo onaj mali sto drzi parce tkanine na kojem pise Partizan?

Eh...da...od onoga "Grobarski je san, a vasa je briga, kako da se opet uzme Evroliga" dodjosmo do "...kako da se opet igra Evroliga". Ali sta ces, nije ovo ni prvi ni poslednji tezak period u istoriji kluba, tako da, glavu gore.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #693 poslato: Novembar 19, 2016, 08:38 »
Dobro je, jer su kolale priče da iz uprave čekaju kiks noćas, pa da pokrenu smjenu Džileta.    Takođe bi trebalo i da uslijede izmjene u igračkom kadru, da li će biti samo izmjene ili i pojačanja, vidjećemo.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #694 poslato: Novembar 19, 2016, 08:47 »
sezona nam je traljava, sa tendencijom loše, ali off the court momenti koji nas čine kudikamo velikim klubom su i dalje tu...

Majke ti, Zgembo, krajnje si kulturan mladić (ali, baš! ) i tebi je ovo "dobra fotka"?
Da je ovo neki klinac koji ovako "bodri" moj tim, ja bih mu uši izvukao!

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #695 poslato: Novembar 19, 2016, 09:10 »
Mali, mali...kad te tako malog na sportu, u hali "puca adrenalin" sta li ces da radis u RL kad porastes? Lepo ga vaspitali roditelji, nema sta...

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #696 poslato: Novembar 19, 2016, 09:14 »
Meni je ova fotka olicenje svega sto KK Partizan nosi.

Doduse,njih dvojica se lice, moguce da je isti mali  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #697 poslato: Novembar 19, 2016, 09:35 »
Mali, mali...kad te tako malog na sportu, u hali "puca adrenalin" sta li ces da radis u RL kad porastes? Lepo ga vaspitali roditelji, nema sta...

Upravo!  Dok je ova druga fotka koju je Faul postavio baš sjajna.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #698 poslato: Novembar 19, 2016, 10:56 »

Majke ti, Zgembo, krajnje si kulturan mladić (ali, baš! ) i tebi je ovo "dobra fotka"?

meni je dobra fotka jer je verovatno "neplanirano" da navijač može doći do klupe, tj. do samog terena. Srednji prst je univerzalni umereni hard core stil navijanja, meni je simpa.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil

Van mreže khaderach

• Starosedelac
  • Ugled: +94/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #700 poslato: Novembar 20, 2016, 11:17 »

meni je dobra fotka jer je verovatno "neplanirano" da navijač može doći do klupe, tj. do samog terena. Srednji prst je univerzalni umereni hard core stil navijanja, meni je simpa.

meni i nije baš, pogotovo jer nikad ne staje na tome. Slično je i na utakmicama zvezde (slušao sam jednog malog cijelu utkamicu kako psuje, i to najviše sudijea, a otac ni da trepne) ili hajduka da se ne lažemo (isto sudije). Ali to je stvar kućnog odgoja
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness.

Miljenko Smoje: "Smatram da dobrim dijelom Dalmatinci žive europskim standardom, čak i višim, jer bolje jedu, a manje rade. "

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #701 poslato: Novembar 23, 2016, 06:45 »
Robinson  :wacko:

jebote, daj se saberi više... mislim, ajde, ne kida mi živce kao lani Džamar Vilson, ali stvarno nema potrebe držati ga više, jebiga, ne može i ne može, šta da se radi, čak i po cenu nemogućnosti dovođenja novog igrača, stvarno je dopizdilo čekati da da proigra

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #702 poslato: Novembar 24, 2016, 12:05 »
On neće nikada proigrati.
Jeste borac, jeste da se trudi, ali brate mili, nije za nas, kao i bar pola tima, ali od nekog mora prvo da se počne.

Šteta što naš predsednik graditelj se ne otvori za jednu desetinu bogatstva i dovedemo tri-četiri krštena igrača. Ali jok ore, Toša i Šilobad čekaju pare sponzora...
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #703 poslato: Novembar 24, 2016, 07:45 »
On neće nikada proigrati.
Jeste borac, jeste da se trudi, ali brate mili, nije za nas, kao i bar pola tima, ali od nekog mora prvo da se počne.

Šteta što naš predsednik graditelj se ne otvori za jednu desetinu bogatstva i dovedemo tri-četiri krštena igrača. Ali jok ore, Toša i Šilobad čekaju pare sponzora...

taj vam je Robinson stvarno višak pa bi mogli da ga zamenite jednim solidnim igračem na poziciji 5
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #704 poslato: Novembar 25, 2016, 04:23 »
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:636766-Vujosevic-Necu-odmah-tuziti-Partizan

Dulo kaže "razumite, ja živim od ovoga".

Aha, a od čega je živeo Raško Katić, ili Đorđe Gagić, stara mu slala pakete sa ekspres loncem pasulja iz Benkovca  :kafa: ? E Dule, Dule...