ma ne verujem da cemo i mi dobiti 3-0, ocekujem 3-1 u finalu...
sto se tice sudjenja, nisam nista secijalno kukako, osim da su sudije govna. sto je cinjenica. jer ako sudis evropske utakmice na jedan nacin,a domace potpuno drugacije ili si govno i ljigavstina najgora ili si picka i bojis se. oni su dovoljno iskusni, svasta su prevalili preko glave, svasta odsudili i dobrog i loseg da bi se bojali. znaci da su govnari koji namerno primenjuju drugaciji kriterijum. sto rece pera(pri tom ne znam gde si kod mene nasao uopste neko veliko napadanje sudija,jer u krajnjem slucaju sudije imaju prava da nametnu kriterijum, ali stojim iza toga da sa ovakvim kriterijumom ne bi previse potrajali u el) da su sudili normalno ne bi partizan bio ni blizu zvezdi. sto tek sada iznosim kad kazem da se slazem sa perom. jedini moj deo koji si mogao da razumes kao neko vadjenje za poraz jeste sto sam rekao da je donekle i primena kriterijuma bila bezobrazna.a i tu sam bio bas oprezan pa sam napisao i donekle primena. tako da stvarno ne shvatam gde si ti to video da se ja vadim na sudjenje...
ali u krajnjem da zvezdini igraci su krivi za poraz,prvo i osnovno zbog bacanja. nismo igrali ni dobru odbranu,ali za to mi je tesko i da krivim igrace uz onako sudjenje...bacanja su kljucna i sledstveno nedostatku koncentracije kod izvodjenja istih,isto tako je bio nedostatak koncentracije pre svega u pretposlednjoj odbrani,a vala u manjoj meri i u poslednjoj...