Autor Tema: Srbija na Olimpijskim igrama  (Pročitano 239827 puta)

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
Odg: Srbija na Olimpijskim igrama
« Odgovor #630 poslato: Avgust 21, 2016, 10:42 »
Jebo vas vesic  :palica:

8 medalja-rekord
2 zlata - rekord
3/4 momcadska finala, 4/4 polufinala - sjajno

Povijesne igre za Srbiju  :aplauz:
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #631 poslato: Avgust 21, 2016, 10:44 »
Svim sportistima kapa dolje  :klanja: to je već više puta rečeno.   Ali sada ide period kada će njihovim medaljama da se kite oni koji su učinili sve da im odmognu na tom putu, jedino možda košarkaški savez zaslužuje prelaznu ocjenu.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #632 poslato: Avgust 21, 2016, 10:47 »
Sta govori Prlainovic ?
Pohvalio ga neki moj frend na fejsu
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #633 poslato: Avgust 21, 2016, 10:52 »
Priča upravo ovo o čemu sam pisao, da je klupski vaterpolo u Srbiji skoro mrtav, sveden na amaterski nivo, nema nikakvih ulaganja.  Sem Partizana koji fukcioniše sa omladincima, drugi klubovi praktično i ne postoje.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #634 poslato: Avgust 21, 2016, 11:31 »
Tako je uvek i bilo sa vaterpolom. Stariji pamte Vreme kad je Zvezda jednom u tri godine ulazila u prvu SFRJ ligu i obično ispadala odmah . Probala je država pre par godina da "stvori" Zvezdu i Kragujevac ali očito nema mnogo zainteresiranih iako je rezultata bilo. Srbija sve osvaja u vaterpolu ali tohje sport koji nema dobrog marketinga i ulaganja nigde u Evropi i pitanje je dokle će biti na OI
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #635 poslato: Avgust 21, 2016, 11:48 »
Štefanek rizikuje da se posere na ovo zlato uvlačenjem SNS-u i gospodaru.    Izgleda je zaboravio kada je morao sam sa trenerima da plaća odlazak na takmičenja, bilo sa reprezentacijom ili RK Partizan.

Van mreže dejo94

• Moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #636 poslato: Avgust 21, 2016, 11:57 »

I evo završiše i ove Olimpijske igre, najuspješnije od samostalnosti Srbije. Loš početak, ali od sjajnog Štefaneka "mašina" je proradila i osvojili smo osam medalja. Po meni najveće heroine u našem timu su odbojkašice, od početka do kraja su igrale svim srcem, pobjedile Rusiju i SAD, nažalost Kina je u finalu bila jača. Košarkašice napravile čudo, pobjedile Australiju i osvojile bronzu, košarkaši srebro, a zlatni "delfini" konačno postali olimpijski šampioni. Ivana nam donijela poslije 60 godina medalju u atletici, Tomićević i Zorić poslije 32 u kajaku, Štefanek poslije 40 zlato u rvanju, Tijana sa samo 18 godina umalo postala šampionka, ali to će biti za četiri godine sigurno.
Sve u svemu sjajne Igre, bilo je lijepo navijati za Srbiju ovih 16 dana, posebno zadnjih šest, a sad čekati četiri godine i biti dostojan domaćin Olimpijskih igara, jer SRBIJA je DO TOKIJA..

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #637 poslato: Avgust 22, 2016, 12:10 »

Van mreže dejo94

• Moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #638 poslato: Avgust 22, 2016, 12:39 »
Nastavak priče oko uslova. Ivanin odgovor..

Citat
Moja izjava se NIJE odnosila na misljenje mog sportskog kolege Andrije!
Moj odgovor je bio, iskljucivo, novinaru na pitanje da li sam JA, LICNO zadovoljna uslovima koji su MENI obezbedjeni za Rio.
Da, jesam zadovoljna uslovima koji su mi obezbedjeni u mojoj zemlji za koju sam izborila bronzanu medalju na olimpijskim igrama u Riu i tacka .
Ne postoji apsolutno nista u toj izjavi sto me stavlja na jednu ili drugu stranu, za i protiv. Gospodo novinari ja sam sportistkinja i moje nezadovoljstvo ili zadovoljstvo nije kampanja,podrska ili kritika vlasti to je moje licno misljenje koje mi vi trazite isto vazi i za sve moje kolege, vrhunske sportiste koji takodje imaju svoje misljenje o odnosu prema njima i sportu kojim se bave. I zato pustite nas da budemo ono sto zelimo volima i radimo punog srca. Jednostavno i skromno da budemo Sportisti! Hvala i nadam se da je ovim stavljena tacka na bilo kakvo dovodjenje mene i mog imena u spregu sa politikom.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #639 poslato: Avgust 22, 2016, 12:42 »
Vaterpolisti i odbojkašice?Jel to Soro u sredini? :respect

Ta podvučemo crtu.....Deset dana uglavnom tuge i čemera(odbojkašice jedine su davale nadu u ono što je kasnije sledilo) i onda od Štefaneka je krenilo da su ovo postale najuspešnije OI igre za Srbiju računajući od Atlante pa do Ria. :aplauz:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #640 poslato: Avgust 22, 2016, 01:05 »
Smiješno je to upoređivati sa onim što se radilo kod vas... koliko se kralo u FKCZ i KKCZ pa se i dalje trpa... nikad u istoriji jedan srpski VK nije imao onakva ulaganja kao VKCZ kad je doveo Prlu i ekipu...

Navijaci VK Partizan se zale na ulaganja.
Definitivo ste presli igricu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #641 poslato: Avgust 22, 2016, 01:09 »
Tako je uvek i bilo sa vaterpolom. Stariji pamte Vreme kad je Zvezda jednom u tri godine ulazila u prvu SFRJ ligu i obično ispadala odmah . Probala je država pre par godina da "stvori" Zvezdu i Kragujevac ali očito nema mnogo zainteresiranih iako je rezultata bilo. Srbija sve osvaja u vaterpolu ali tohje sport koji nema dobrog marketinga i ulaganja nigde u Evropi i pitanje je dokle će biti na OI

1. Niko nije mogao da opstane osim Partizana je je uslova bilo samo za jedan klub. I to je slucaj samo u Srbiji bio.
2. Drzavne pare nemaju veze sa VK Zvezdom od prije par godina. Sa onom iz pocetka 90-ih itekako da.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #642 poslato: Avgust 22, 2016, 01:23 »
Najvece kritike za ulaganje u sport idu u momentu kad imamo najuspjesnije igre u istoriji ove zemlje i mislim druge ili trece u istoriji svih zemalja ciji smo dio bili. Nevjerovatno. A  jos mi je nevjerovatnije kako se neko ko kaze da je imao dobre uslove maze govnima.
a najvece kritke idu od onih koji simpatisu onu vlast za cije vladavine dozivjesmo najvece bruke u istoriji sporta.

U sportu nema nista slucajno tako da ja ne znam ko je kome sta obezbjedio ali u ovim pojedinacnim sportovima ne bi imali 4 medalje da nije ulagano bas nista.

Mozda je i Djokovicu falilo ulaganja drzave mozda?

Jebote sve ste ispolitizovali.

Jedna ista struja kuka sto s ene ulaze i zasto su nagrade za medalje tolike kolike jesu...

Jedna ista strja kuka kako se ne ulaze u vaterpolo a onda pita odake pare za VK Zvezdu onomade.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #643 poslato: Avgust 22, 2016, 01:53 »
Ne, najbolje kao u Crnoj Gori poslije Malage, da se priča da je sve bajno i sjajno, a ono se malo poslije toga maltene ugasio prvak Evrope iz 2009. Primorac.  Pa se sad čude ljudi što možda neće imati ko da igra u reprezentaciji nakon ove generacije.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #644 poslato: Avgust 22, 2016, 07:47 »
Pola naseg tima na igrama uzelo medalju.Sjajno:)