Autor Tema: Košarkaški turnir na OI  (Pročitano 188120 puta)

Van mreže khaderach

• Starosedelac
  • Ugled: +94/-8
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaški turnir na OI
« Odgovor #285 poslato: Avgust 13, 2016, 10:24 »
Jebali vas suci, pa nitko ni od igrača ni saleta ništa nije rekao o njima.

Moramo izbaciti to iz mentaliteta.

Svaka čast za borbu. Bit će zajebano s Litvom nadam se. Mi na francuze:)
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness.

Miljenko Smoje: "Smatram da dobrim dijelom Dalmatinci žive europskim standardom, čak i višim, jer bolje jedu, a manje rade. "

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #286 poslato: Avgust 13, 2016, 10:31 »
a što mu vrijedi kukat poslije na suce?!  :zbunjen: to valjda još jedino Aca trica radi...

što sam ja vidio zadnjih 10 minuta jest realno bar 3 izmišljene odluke za Amere, i tri u kojima su Šumadiju zajebali...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #287 poslato: Avgust 13, 2016, 10:46 »
Pa nije vala niko kukao na sudjenje, samo se iskomentarisalo da je bilo nekoliko pogresnih odluka. Sve dok razlog poraza ne trazis u sudjenju, dobro je.

Sad,gledajuci cjelokupnu utakmicu, Djordjevic je fenomenalno postavio ovo. Fauliraj do besvijesti, ne daj kontre, ne dozvoli zakucavanja, alej apove, ne daj tranziciju, ne daj brzu igru uopste. Bilo je malo lutanja sa odbranom dok se poslozilo ko koga moze a ko koga ne moze da cuva. Teo u prvom sa Raduljicom, u drugom sa Jokicem, to je glavna osovina ove ekipe sto se napadackog dijela tice. Petorke sa Stimcem i Macvanom su jebi ga bile iznudjene,to je cijena grube igre, svi su bili puni faulovima.

Bogdan me u zadnje vrijeme sve vise zamisli. Nekako ga na nekim bas bitnim mecevima ne bude. Kad mu je noc, onda je nezaustavljiv, ali ponekad ga nema uopste ili unistava svoju ekipu. Sad je vec nakupio ipoprilican broj promasaja koji su odlucivali utakmice. Ne bih volio da postane igrac koji trpa samo kad nema psiholoskog pritiska, na +/-20. Sa druge strane,pozitvini ludak je Simonovic. Boli njega kurac za amerikance,opalio je svoju nerezonsku trojku ka da igra protiv Mege.

Kalinic je odigrao kvalitetnu odbranu. Generalno, Teo,Bogdan,Kalinic,Jokic i Raduljica su prva petorka ove ekipe i bilo bi mnogo dobro da oni mogu da igraju 35 minuta, ali jebi ga. Bircevic 2x za 3, nevjerovatno! A Stimac je posebna prica, izgorio je kao Kezman protiv Slovenije 2000.

Eh,da, Djordje Kustudic je kralj. Uzivanje je pratiti utakmicu kad on komentarise. Sjecam se pocetkom 2000-ih kad se pratio Sakramento kad su on i Sofranac duboko u noc mlatili o tome kako izgleda seks Sekila sa njegovom zenom, te kako je Divac objasnjavao Amerima da je toliki covjek mogao stati u Juga. Suvo zlato sto se tice sportske redakcije RTCG.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #288 poslato: Avgust 13, 2016, 10:56 »
koje ruganje... :smeh1:

"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #289 poslato: Avgust 13, 2016, 10:56 »
ako i ovaj gif ne vidite, onda do kureca i forum, neću više ništa stavljat...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #290 poslato: Avgust 13, 2016, 11:00 »
a tek ovo... :uzbudjen: šteta što Bogdan nije zveknuo, al u nastavku je mislim bila dvica...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=BiMo_c8pKyQ[/youtube]

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #291 poslato: Avgust 13, 2016, 11:01 »
ak ne vidite onako, možda ćete ovako...

https://www.youtube.com/watch?v=BiMo_c8pKyQ

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #292 poslato: Avgust 13, 2016, 12:01 »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #293 poslato: Avgust 13, 2016, 12:25 »
 :smeh1:

Ali Simon na Melu ha ha kad onako maše rukom gore dole kao da ga je u struju uključilo! :klanja:

Bogdanu treba psiholog ili Muta malo da ga metlom izmlati..ne što je promašio opet trojku već što se tresao ko otrovan  pacov  od straha,lopta mu je ispadala,ulazio u neke bezvezne driblinge ostane sam ko duh i odlaže šut pa daje Pefiju da rešava itd!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #294 poslato: Avgust 13, 2016, 12:50 »
Eh,da, Djordje Kustudic je kralj. Uzivanje je pratiti utakmicu kad on komentarise. Sjecam se pocetkom 2000-ih kad se pratio Sakramento kad su on i Sofranac duboko u noc mlatili o tome kako izgleda seks Sekila sa njegovom zenom, te kako je Divac objasnjavao Amerima da je toliki covjek mogao stati u Juga. Suvo zlato sto se tice sportske redakcije RTCG.

Kusta  :respect

Kad se sjetim njegovog komentarisanja Partizan - Artmedia, pa na RTS jebote niko tako otvoreno nije navijao za Partizan.
I takođe, lijepo je čuti kad na RTCG neko tako otvoreno navija za Srbiju.  :respect

Šofro nam je ideološki protivnik.  :D  Ali čovjek je legenda, i kada obuhvatimo sve, vjerovatno najbolji komentator na ovim prostorima u poslednjih 15 godina.  Nema toga šta se neće čuti na njegovim prenosima, ali baš zato su i zanimljivi, čovjek zna da učini na smrt dosadnu utakmicu zanimljivom.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #295 poslato: Avgust 13, 2016, 12:54 »
koje ruganje... :smeh1:

Ovakvo kruženje lopte je imao samo San Antonio 2014. u finalu protiv Majamija. I Celticsi 2008. sa velikom četvorkom.

Šteta bi bilo zaista da Teodosić ne odigra sezonu u NBA, pogotovo sada kada je uzeo EL.   Možda naredno ljeto, kada mu ističe ugovor sa CSKA, a takođe se širi salary cap, pa će moći da zabode dobar ugovor u NBA.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #296 poslato: Avgust 13, 2016, 01:12 »
Njegov stav o NBA me podsjeca na Bodirogu. Ono, mogao bih, ali me boli uvo. Ipak,volio bih vidjeti kako bi izgledao tamo.

Za pocetak, neka odigra jos jednu utakmicu sa amerikancima na ovim OI. Skromna zelja.
« Poslednja izmena: Avgust 13, 2016, 01:12 Фаул »

Van mreže dejo94

• Moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #297 poslato: Avgust 13, 2016, 01:15 »
Njegov stav o NBA me podsjeca na Bodirogu. Ono, mogao bih, ali me boli uvo. Ipak,volio bih vidjeti kako bi izgledao tamo.

Za pocetak, neka odigra jos jednu utakmicu sa amerikancima na ovim OI. Skromna zelja.

Po mogućnosti da taj meč bude zadnji dan Olimpijskih igara..  :D

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #298 poslato: Avgust 13, 2016, 01:51 »
Čini mi se da je jednom izjavio i da ne bi prelazio u bilo koji tim, već samo kod nekoga ko se bori za titulu.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #299 poslato: Avgust 13, 2016, 03:19 »

bravo za komentar!nemali broj ljudi je u tripu kako navija kontra Srbije  :eek: sokirao sam se kada sam citao komentare po portalima i drustvenim mrezama,glupost nevidjena! Mnogo dobar komentator,bas ga je milina slusati,eno sinoc pomenu kako dosta Crnogoraca nastupa za druge drzave,ali nakon minut rece kako treba biti posten pa reci da i u CG nastupa dosta sportista iz drugih drzava,prvenstveno iz Srbije...Ja ga se sjecam jos dok je komentarisao meceve Partizana u LS,kako je samo navijao za nas,nakon onog promasaja Ilijeva protiv Marseja samo sto nije zaplakao :)