Bogme, ako je iko sposoban da nadrnda USA onda su to
Klokani, pripomognuti Tasmanijskim čudovištem!

Igraju neverovatnu košarku u kojoj caruju NBA zvezde - Bogut (Dallas) i Baynes (Detroit) pod košem, Mills (S.A.) & Dellavedova (Bucks) na bekovskim pozicijama + Joe Ingles kao SF (Utah Jazz) .
U grupi su razbili Francusku (21 poen), Srbiju (15) i Kinu (25). Izgubili su jedino od SAD sa 10 razlike.
Danas su dibidus
ponizili jednu Litvaniju, pretendenta na medalju, 90-64 !!
U slučaju da prodjemo komšije idemo na njih i sve mi se čini da nemamo odgovor na njihovu centarsku liniju. Bogut i Baynes protiv Raduljice i... Štimca

?? Koliko god puta da smo čuli istu rečenicu proteklih dana - "eh, da nam je Bobi ovde" - činjenica je da nam "hvali" barem još jedan moćan centar.
Ili, da je tu razigrani Bjelica da uleće "sa strane" i puni protivnički koš iz rotacije... eh, "da nam je", "da je", "kada bi" ...
Ako prodju
susjedi , nekako mi se čini da bi oni imali bolje šanse protiv Klokana. Tandem Bilan/Šarić je u startu pokretljiviji i brži od tandema Bogut/Baynes i mišljenja sam da bi mogli da ih dobrano namuče. A ako bi i Hezonja (konačno) zaigrao na NBA nivou, Hrvatska "front line" je u prednosti. U taj miks ubaciš još i ubitačnog Bogdanovića koji igra turnir karijere (nadam se samo da neće pasti na doping testu! ) i dobijaš mnogo moćan tim. Mnogo!
To je sve u domenu ŠBBKBB. Prvo treba
susjedi da savladaju komšije - ili obratno - da bi uopšte bilo (t)ko razmišljao o Bogutu, Baynesu & Co.
Meni se ovaj tim Hrvatske baš svidja. Imaju nekoliko sjajnih igrača koji još samo treba da savladaju onaj
najviši stepen stupnja... Ergo, mislim na
timsku igru. Tu vidim prednost Srbije. Individulno, pak, Šarić, Bogdanović i Hezonja (a kad se razigra i Simon! ) su jači od svojih neposrednih protivnika-čuvara na srpskoj strani.
U svakom slučaju, očekujem možda i najlepšu medjusobnu utakmicu otkako smo se razdvojili!
I da. Večeras ću navijati za košarku! Neka bolji pobedi...
Ma, oću kua

Navijam za Srbiju, naravno. ALI, pobedi li "Lijepa li si..." (

), znam da će mi srce spontano preskočiti koju klapnu ... ono, kad ti je zbog nečega ili nekoga drago, ma koliko se trudio da to potisneš !