ma ja bih bio zadovoljan njegovim dolaskom. dovodimo jednog dobrog igraca za rotaciju,opet ne igraca koji ce da menja hemiju,nacin igre i sl. to je igrac koji bi se uklapao u vec postojeci roster. moze da pokrije kao sto si rekao i 4 i 5,on i bjelica to mogu po potrebi i jedan i drugi,mada iskreno osim 2-3 utakmice gde bjelica ispadao smesan,jer nije mogao zbog snage npr da cuva u odbrani protivnika,a u napadu se nije video, na ostalim utakmicama,bjelica je u stvari dosta bolje igrao na poziciji 5,nego kada bi ga spustili na 4. ne znam dal to ima veze cisto sa tim sto mu nismo dali vremena da se uklopi u ekipu na poziciji 4,a sto je u neku ruku sada navikao u ovoj ekipi da igra 4 ili sa necim drugim,ali kazem do sada je bolje igrao na 5.opet ako bjelica ima problema sa nekim u odbrani,tompson je ipak nesto jaci i cvrsci od njega,pa bi mozda on to mogao da uzme,a bjelica predje na 4.
u sustini mislim da nam je tako nesto i trebalo,igramo stvarno dobro, i nema logike menjati kompoziciju ekipe,sto bi dolaskom nekog igraca kao npr kvinsi se desilo. mislim da ce ovako imati mesta za sve,nastavicemo da igramo kao i do sada,a tompson bi mogao da krpi rupe koje smo imali,i da ne dozvoli da dodje do pada koji se nekada desavao,usled manjka igraca na visokim pozicijama. u sustini nije tajna ni da nismo puni para,tako da tako neki igrac koji bi ti menjao kompoziciju ekipe i koji bi odskakao,bi verovatno sledstveno tome i bio dosta skuplji od tompsona...