Autor Tema: KK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 288985 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #570 poslato: Decembar 18, 2016, 05:15 »
 kao da je sramota platiti dobrog igraca. Niti znam niti me briga koliko kosta potencijalno pojacanje ali siguran sam da nece imati veca primanja od igraca koji su vec u zvezdi. O parama ima ko da brine u klubu a mi xemo uzivati kao juce u skoplju
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #571 poslato: Decembar 18, 2016, 06:04 »
interesantno je kako je obrazac ovih rasprava veoma slican Srbija-Hrvatska relacijama. Mi i Vi, mi smo pravda, Vi ste zlo, bez imalo mogucnosti da se udje u cipele ovog drugog.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #572 poslato: Decembar 18, 2016, 06:10 »
Radonjic drugi put trener kola u Euroligi.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #573 poslato: Decembar 18, 2016, 08:58 »
meni je fascinantno da je svaki post o Tompsonu bio vezan za njegova primanja, dakle teren o kojem uz dužno poštovanje vašim insajderskim informacijama niko nema pojma, a niko nije pominjao koji je tip igrača, kako će se uklopiti, i kako će njegov dolazak uticati na rotacije i minutaže pojedinih igrača, dakle ono što se golim okom vidi i o čemu se može raspravljati

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #574 poslato: Decembar 18, 2016, 10:38 »
Sad nešto mislim, od trenutka kada sam stavio Rebića na avatar, momak je dobio mononukleozu i sad ide u Megu. Žao mi je Reba nisam htio..  :mukica:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #575 poslato: Decembar 18, 2016, 10:52 »
zgembo,za pocetak decko jos nije stigao.pa ako i kada dodje da pricamo o tome sto si napisao...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #576 poslato: Decembar 19, 2016, 04:49 »
ma naravno, nije stigao, nego eto, ako već pričamo o finansijskoj konstrukciji, mogli se reći nešto i o njemu...

Inače, iz onoga što je pamtim, tviner je, dakle podjednako pokriva obe donje pozicije, s te strane je sličan Bjelici, dakle, atletičnija, ali i blago manji IQ verzija Bjelice.

Nije baš klasičan power forward poput MIllera prošle sezone. Istina je da zadnje dve godine nije baš briljiro, ali je i imao jaku konkurenciju gde god je igrao.

Fino se slagao sa Brajantom u Pešićevom Bajernu, imao je često 20+ utakmice, bili su odličan tandem jer su obojica pucali sa poludistance. U Albi je bio baš dobar, mislim čak i MVP nemačke lige.

Ukratko, nije baš da diže plafon Zvezde do nekih neslućenih visina, ali je zato betonira na ovim pozicijama, što je odlično.

Jedina mana ovoga bi bila što bi se verovatno smanjile small ball postave sa Simonom na 4, što je Zvezdi često ove sezone pravilo ključne razlike

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #577 poslato: Decembar 19, 2016, 08:02 »
ma ja bih bio zadovoljan njegovim dolaskom. dovodimo jednog dobrog igraca za rotaciju,opet ne igraca koji ce da menja hemiju,nacin igre i sl. to je igrac koji bi se uklapao u vec postojeci roster. moze da pokrije kao sto si rekao i 4 i 5,on i bjelica to mogu po potrebi i jedan i drugi,mada iskreno osim 2-3 utakmice gde bjelica ispadao smesan,jer nije mogao zbog snage npr da cuva u odbrani protivnika,a u napadu se nije video, na ostalim utakmicama,bjelica je u stvari dosta bolje igrao na poziciji 5,nego kada bi ga spustili na 4. ne znam dal to ima veze cisto sa tim sto mu nismo dali vremena da se uklopi u ekipu na poziciji 4,a sto je u neku ruku sada navikao u ovoj ekipi da igra 4 ili sa necim drugim,ali kazem do sada je bolje igrao na 5.opet ako bjelica ima problema sa nekim u odbrani,tompson je ipak nesto jaci i cvrsci od njega,pa bi mozda on to mogao da uzme,a bjelica predje na 4.
u sustini mislim da nam je tako nesto i trebalo,igramo stvarno dobro, i nema logike menjati kompoziciju ekipe,sto bi dolaskom nekog igraca kao npr kvinsi se desilo. mislim da ce ovako imati mesta za sve,nastavicemo da igramo kao i do sada,a tompson bi mogao da krpi rupe koje smo imali,i da ne dozvoli da dodje do pada koji se nekada desavao,usled manjka igraca na visokim pozicijama. u sustini nije tajna ni da nismo puni para,tako da tako neki igrac koji bi ti menjao kompoziciju ekipe i koji bi odskakao,bi verovatno sledstveno tome i bio dosta skuplji od tompsona...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #578 poslato: Decembar 20, 2016, 08:27 »
"Braća" nam lagano uzimaju meru..mlitavi smo...a njima bela tehnika ulazi sto zicera smo promašili.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #579 poslato: Decembar 20, 2016, 08:44 »
Evo jedne od utakmica koje odigramo ovako džiberski pa da ti se želudac okrene!Kakve greške,koji debilni potezi i odluke! :udaraozid:
Strašnoooo! :wacko:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #580 poslato: Decembar 20, 2016, 08:48 »
zašto Zvezda uvijek igra kilavo kontra Pirejaca?!

na stranu te spike o "bratstvu i jedinstvu", al protiv njih potpišete u glavama poraz i prije izlaska na teren....
nešto ka Lokomotiva kontra Dinama...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #581 poslato: Decembar 20, 2016, 08:50 »
Ha ha i ovo im je ušlo.... :smeh3:

Katastrofa!Ove inače ciglare krenuo šut kao nikada a još su i izmisli za njih nekoliko faulova prijatelji u naradžastom jebem im mater dva faula Joviću iz ničega i Voltersu u napadu koji su samo oni videli.
Mi od goreg prema katastrofalnom...šut nula...energija nula...mlitavi Milutinov školuje Kuzmića!?O tempora o mores! :wacko:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #582 poslato: Decembar 20, 2016, 08:52 »

na stranu te spike o "bratstvu i jedinstvu", al protiv njih potpišete u glavama poraz i prije izlaska na teren....

A koliko si utakmica gledao Zvezde i Oly-a?Koliko se ja sećam skoro sve su bile na jednu dve lopte.I to kada je Oly bio kandidat za titulu pa ti to nekako dođe normalno da su bolji.
Šteta zbog lošeg ulaska u utakmicu može se protiv ovog Olimpijakosa.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #583 poslato: Decembar 20, 2016, 09:05 »

A koliko si utakmica gledao Zvezde i Oly-a?Koliko se ja sećam skoro sve su bile na jednu dve lopte.I to kada je Oly bio kandidat za titulu pa ti to nekako dođe normalno da su bolji.
Šteta zbog lošeg ulaska u utakmicu može se protiv ovog Olimpijakosa.
Oly jest bolji, i ne kritiziram poraze kao takve, već pristup...
nisam sigurno gledao toliko kao ti, al ovo što sam vidio, nekako mi se uvijek učini da protiv njih niste nabrijani kao protiv nekih drugih ekipa...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #584 poslato: Decembar 20, 2016, 09:06 »
Ha ha 3 faula za nepun minut na sude od toga ovaj treći ne znam jel ga Jović dotakao..... :smeh3:  daj sviraj kraj..