Autor Tema: KK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 288791 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #120 poslato: Oktobar 01, 2016, 06:22 »
 o navijačima KKCZ mogao bi knjigu da napisem ali neću zbog Dabe :)

juče je bilo barem 20 vidjenijih navijača sa tribine ali onako opusteno kao nekad kad se igrale nizi rang u kraju, jos samo nedostaje pivo i sendviči. No oni imaju svoje razloge i tu se ne upustam u dalju raspravu ali obični navijači koji i juče psuju Radonjića i igrače posle svake greške i primljenog koša su mi ipak veća misterija. Po meni to je ipak bolest jer posle svega sto je KKCZ ostvario zadnjih sezona pljuvati na utakmici koju dobijamo sa "stoka" razlikom je ništa drugo nego bolest. Ima doduše i onih koji vrebaju kao "keba" ali o njima sam već pisao da se ne ponavljam.
Izgledamo baš dobro za početak sezone i uz jednog dobrog na poziciji 4/5 bicemo konkurentni i u EL
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: Oktobar 01, 2016, 06:37 »
Meni su jos veca misterija oni koju su pljuvali Covica prije ulaska u Zvezdu pa sa ne smijes protuv njega rijec reci a jos veca oni koju su Radonjica tjerali preko drustvenih mreza, cak i grupe da ide iz Zvezde pravili a sad ne smijes pored njih posumnjat u njegovu ijednu odluku.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: Oktobar 02, 2016, 12:35 »
Meni su jos veca misterija oni koju su pljuvali Covica prije ulaska u Zvezdu pa sa ne smijes protuv njega rijec reci a jos veca oni koju su Radonjica tjerali preko drustvenih mreza, cak i grupe da ide iz Zvezde pravili a sad ne smijes pored njih posumnjat u njegovu ijednu odluku.

poznajes takve_?

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Oktobar 02, 2016, 07:59 »
Naravno. Poprilican broj njih.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Oktobar 02, 2016, 08:41 »
Naravno. Poprilican broj njih.

očito ne gledamo utakmicu sa istim navijačima
« Poslednja izmena: Oktobar 02, 2016, 08:41 Blefer »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Oktobar 02, 2016, 08:51 »
Gledamo sa nekima.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: Oktobar 02, 2016, 08:54 »
http://www.mozzartsport.com/vesti/misko-raznatovic-kvinsiju-je-zvezda-urucila-kaznz-dan-pre-operacije-mislio-je-da-ce-mu-klub-oprostiti/147478

Moze ko sta da prica ali ovsj covjek je uvijek jasan i precizan.
Vjerovatno jer ne zavisi od nikoga u tolikoj mjeri da mora da mulja.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: Oktobar 02, 2016, 09:11 »
Gledamo sa nekima.

u mom okruzenju nema takvih, ima samo ovih sto pljuju bez prestanka mada ih se poprilično smanjio broj  . istina igralo se protiv MZT pa ih to mozda nije zanimalo posto su navikli na velike utakmice :no:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Oktobar 02, 2016, 09:12 »
Ima moj Pjer ima. U tvojoj najblizoj okolini.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Oktobar 02, 2016, 09:59 »
Ima moj Pjer ima. U tvojoj najblizoj okolini.

ja da znam nema takvih a ti me prosvetli ...

95% navijača Zvezde nije volelo Čovića dok je bio samo čelnik FMP-a što ne znači da danas treba da imaju takvo mišljenje

Bogoljub bi na to kazao" kakav sam ja to čovek ako ne menjam svoje mišeljnje! :smeh3:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Oktobar 02, 2016, 10:12 »
U redu je mijenjati misljenje ali kad ga promjenis maltene preko noci onda bar treba da cutis a ne ubjedjujes druge u to tvojer novo misljenje protiv koga si sam bio.

I tako vise puta.

Ako tjeras trenera preko drustvenih mreza( uz teske rijeci)  posle poraza od Cibone i Partizana ne ide d avec poslije par mjeseci postajes njegov zastitnik i d aga branis od mene koji ga nikad nisam tjerao.

Ima ih dosta. Bas sa tvoje tribine. I poslije brislai sta su pisali kad sam im iskoprao da ih podjsetim sta su pisali.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: Oktobar 03, 2016, 08:38 »
U redu je mijenjati misljenje ali kad ga promjenis maltene preko noci onda bar treba da cutis a ne ubjedjujes druge u to tvojer novo misljenje protiv koga si sam bio.

I tako vise puta.

Ako tjeras trenera preko drustvenih mreza( uz teske rijeci)  posle poraza od Cibone i Partizana ne ide d avec poslije par mjeseci postajes njegov zastitnik i d aga branis od mene koji ga nikad nisam tjerao.

Ima ih dosta. Bas sa tvoje tribine. I poslije brislai sta su pisali kad sam im iskoprao da ih podjsetim sta su pisali.

šta se piše po društvenim mrežama nemam baš tačan uvid a na tribini na kojoj sedim ima i previše onih koji na svakoj utakmici menjaju Radonjića i vode sveti rat protiv par igrača KKCZ. Svi znamo da ni Čović ni Radonjić nisu bili prihvaćeni sa oduševljenjem u Zvezdi ( setimo se samo one sezone kad je morao generalštab da siđe na parket i pokaže da delije podržavaju Radonjića) ali njih dvoje svojim radom i rezultatima zaslužili da ih se barem danas poštuje a ne da se pljuju i prozivaju na svakoj utakmici. Poštenije je kao što su pojedinci uradili nezadovoljni "rezultatom" KKCZ i prestali da dolaze na utakmice, imaju pravo ljudi na svoj stav ...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Oktobar 03, 2016, 10:57 »
ne vidim problem u promeni misljenja,i ako neko nije bio za covica, pre 6-7god,da ga sada podrzava. istina cudno je napraviti nagli zaokret,pa od pljuvaca,postati za kratko vreme veliki zagovornik. ali i normalno bi bilo da taj ko je bio protiv covica,sada promeni misljenje,jer ovaj ima rezultate.

licno sam uvek bio za covica,tj mnogo pre dolaska u zvezdu,sam branio tu pricu oko fuzije i sl(do koje nije ni doslo).najvise sam ga kritikovao posle njegove 3 sezone u zvezdi,nisam ga ni tada terao,ali sam mislio da je 3 sezone dovoljno za trofej. generalno to i sada mislim,ali ne moze sve da bude idealno. sto se tice radonjica i sada imam zamerke na njegov racun,ali ne znaci da ga teram,jos manje pljujem...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: Oktobar 03, 2016, 11:54 »
ne vidim problem u promeni misljenja,i ako neko nije bio za covica, pre 6-7god,da ga sada podrzava. istina cudno je napraviti nagli zaokret,pa od pljuvaca,postati za kratko vreme veliki zagovornik. ali i normalno bi bilo da taj ko je bio protiv covica,sada promeni misljenje,jer ovaj ima rezultate.

licno sam uvek bio za covica,tj mnogo pre dolaska u zvezdu,sam branio tu pricu oko fuzije i sl(do koje nije ni doslo).najvise sam ga kritikovao posle njegove 3 sezone u zvezdi,nisam ga ni tada terao,ali sam mislio da je 3 sezone dovoljno za trofej. generalno to i sada mislim,ali ne moze sve da bude idealno. sto se tice radonjica i sada imam zamerke na njegov racun,ali ne znaci da ga teram,jos manje pljujem...

gledali smo zajedno mnogo utakmica i nikad nisam primetio da prozivaš bilokog igrača ili trenera što ne znači da nemaš izvesne primedbe na njihov račun koje ćeš izneti u nekom razgovoru ili negde na društvenim mrežama. U Pioniru ima značajan broj likova koji dolaze da se ispljuju i uvek nađu neki razlog da i u onako kamernoj atmosferi doadatno opterete igrače. Kad je EL meč i kad su tu delije ti isti su ili totalno ćutljivi ili uopšte ne dolaze na utakmicu

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: Oktobar 03, 2016, 10:39 »
Šta je ovo, lebac ti poljubim?!