Autor Tema: KK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 288787 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #390 poslato: Novembar 17, 2016, 09:03 »
propade kretenima zurka,zadnjih 5 minuta cute nezadovoljni sto ne mogu da psuju radonjica i igrace. Na terenu rutinski uz lude simona i voltersa
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #391 poslato: Novembar 17, 2016, 09:33 »
Situacija nije vise specificna vec delikatna:)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #392 poslato: Novembar 17, 2016, 10:09 »
propade kretenima zurka,zadnjih 5 minuta cute nezadovoljni sto ne mogu da psuju radonjica i igrace. Na terenu rutinski uz lude simona i voltersa

Ne znam na koga si mislio, ali ovaj tim zvezde ne zaslužuje ovako jadnu i tunjavu atmosferu.
Jedna pesma u trajanju od 18 minuta, plus prekidi... a dosadna do bola.

Na tribini je očigledno jako dosadno, pa jedan od razloga smanjenog broja ljudi u kopu je svakako taj.

Inače, igra za deset. Simonović u prsudnim momentima i Volters u poslednjoj četvrtini 14 poena. Pravilno rasporedjena i minutaža i poeni, a i faulovi.

Repeša se baš ispričao na pres konferenciji
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #393 poslato: Novembar 17, 2016, 10:28 »
 oni iy kopa pevaju svoj repertoar ali ne psuju igrace i trenera  nikad. Na moju nesrecu nakacili se neki @strucnjaci@ koji do zadnjih pet minuta sve znaju bolje od radonje i igraca a recnik im je uzasan ipak najbolje je bilo kad sam jednog dovatio za kragnu nakon izjave da bi Džikic sa ovom Zvezdom bio vodeci u EL. Naravno posle ubedljive pobede cute i pokunjeni odu iz Arene

ciganji smo teski :no:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #394 poslato: Novembar 17, 2016, 10:31 »
Ma o guslanju jedne te iste pesme po pola sata a nekada i više ne vredi više trošiti reči.Malo bolje je bilo krajem treće i početkom 4/4 a većinu vremena pozorišna atmosfera.

Ubili smo ih što šutem s polja ali što je još važnije totalno smo ih udavili u odbrani i sveli im napade na divljanje Đentilea u igri 1 na 5.Svesti "najbolji"napad Evrolige do sada na 70 celih poena je fantazija,uzevši u obzir da imaju 4-5 igrača koji imaju u rukama 20+ poena svaku utakmicu! :respect

8)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #395 poslato: Novembar 18, 2016, 02:03 »
oni iy kopa pevaju svoj repertoar ali ne psuju igrace i trenera  nikad. Na moju nesrecu nakacili se neki @strucnjaci@ koji do zadnjih pet minuta sve znaju bolje od radonje i igraca a recnik im je uzasan ipak najbolje je bilo kad sam jednog dovatio za kragnu nakon izjave da bi Džikic sa ovom Zvezdom bio vodeci u EL. Naravno posle ubedljive pobede cute i pokunjeni odu iz Arene

GAZI to, bre, GAZI!

U stvarnosti, dodje ti da se zapitaš, koja je to "psihopato-logija"? Koji sklop (ili možda, "rasklop") svesti? Koji motivi vode takve likove da i dalje plaćaju ulaznice, iz utakmice u utakmicu, samo da bi dobijali novu priliku da se "istresu" nad Radonjom? I što je najvažnije, oni se NIKADA ne istresu do kraja! Nikada se "ne isprazne" do kraja  već samo "donekle", a onda sledi, Jovo nanovo!

A Radonja je tu - barem, do sada, - pokazao neverovatnu samokontrolu, neverovatnu KLASU i STIL kakav nismo imalli prilike da vidimo ni kod ijednog srpskog trenera! NIJEDNOG! U tim smislu bih ga uzeo za trenera tima u BILO KOM sportu! BILO KOM!

Da prvo obuči naše momke i devojke šta znači sport, šta znači takmičenje!
Da im objasni šta znači "pobeda", a šta reč, "poraz"!
Pa ONDA možemo da idemo dalje!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #396 poslato: Novembar 18, 2016, 08:33 »

kaže na poluvremenu tip " samo zvog radonjića nisam uzeo sezonsku nego dolazim ponekad" a na svaki šut Voltersa je prvo vikao "gde ćeš ludače"
 takvi likovi su stvarno za jednu ozbiljniju analizu jer ničim izazvani žive u nekoj svojoj mržnji prema radonjiću i pojedinim igračima Zvezde

vidim i da se "opozicija" baš trudi da nas dest, destab ovaj destabilizuje pa pušta "bombe" čak i u toku utakmice :no:   

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #397 poslato: Novembar 18, 2016, 09:27 »
Vi cigani stvarno niste normalni. Imate tim i po, jaki ste kao nikad do sad. U sredini tabele ste ovakve Evrolige, igrate odlicno, u domacim takmicenjima se bukvalno zajebavate sa protivnicima. Potpuno drugi nivo u odnosu na ostalu boraniju iz ABA, ono, sad da krenemo uzlazno, a vi sigurno nizbrdo, trebalo bi nam bar dvije godine da vas stignemo. Otkuda toliki defetizam, pojma nemam. Pa mi bi do sad formirali minimum 2 mita i nabijali na nos i Evroligi i domacim medijima, a vi...

:zbunjen:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #398 poslato: Novembar 18, 2016, 09:33 »
Vi cigani stvarno niste normalni. Imate tim i po, jaki ste kao nikad do sad. U sredini tabele ste ovakve Evrolige, igrate odlicno, u domacim takmicenjima se bukvalno zajebavate sa protivnicima. Potpuno drugi nivo u odnosu na ostalu boraniju iz ABA, ono, sad da krenemo uzlazno, a vi sigurno nizbrdo, trebalo bi nam bar dvije godine da vas stignemo. Otkuda toliki defetizam, pojma nemam. Pa mi bi do sad formirali minimum 2 mita i nabijali na nos i Evroligi i domacim medijima, a vi...

:zbunjen:

zato što smo ciganji !

ne zaslužujemo ovu ekipu! naravno ima nas oko dve hiljade zanesenjaka koji malo kvarimo utisak i mogu se pohvaliti da smo mi sa ovog foruma skoro uvek uz ekipu( Micky,Ajkula,Nenad i ja)
« Poslednja izmena: Novembar 18, 2016, 09:36 Blefer »

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #399 poslato: Novembar 18, 2016, 12:05 »

24. novembar: Anadolu Efes - Crvena zvezda
2. decembar: Crvena zvezda - Žalgiris
8. decembar: Fenerbahče - Crvena zvezda
15. decembar: Crvena zvezda - Makabi Tel Aviv
20. decembar: Olimpijakos - Crvena zvezda
22. decembar: Crvena zvezda - Real Madrid
29. decembar: Crvena zvezda - CSKA Moskva

Dobiti sledeće dvije, a od ovih aždaja probati dobiti Makabi i Reala, uglavnom svaka pobjeda će nam ovde biti odlična..

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #400 poslato: Novembar 18, 2016, 05:36 »
ja sa dvije zadovoljan a sve ostalo prezadovaljan.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #401 poslato: Novembar 18, 2016, 05:37 »

GAZI to, bre, GAZI!

U stvarnosti, dodje ti da se zapitaš, koja je to "psihopato-logija"? Koji sklop (ili možda, "rasklop") svesti? Koji motivi vode takve likove da i dalje plaćaju ulaznice, iz utakmice u utakmicu, samo da bi dobijali novu priliku da se "istresu" nad Radonjom? I što je najvažnije, oni se NIKADA ne istresu do kraja! Nikada se "ne isprazne" do kraja  već samo "donekle", a onda sledi, Jovo nanovo!

A Radonja je tu - barem, do sada, - pokazao neverovatnu samokontrolu, neverovatnu KLASU i STIL kakav nismo imalli prilike da vidimo ni kod ijednog srpskog trenera! NIJEDNOG! U tim smislu bih ga uzeo za trenera tima u BILO KOM sportu! BILO KOM!

Da prvo obuči naše momke i devojke šta znači sport, šta znači takmičenje!
Da im objasni šta znači "pobeda", a šta reč, "poraz"!
Pa ONDA možemo da idemo dalje!

pa jer je crnogorac :).

Neko spomenu Dzikica gpre. Jebote meni je nevjerovatno da ga neko smatra boljim od Radonjića.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #402 poslato: Novembar 18, 2016, 07:21 »
Džile gleda FMP.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #403 poslato: Novembar 18, 2016, 08:25 »
ajkula,dve kuci bi morali da dobijemo,i to je po meni neki minimun minimuma. ne mogu reci da bih bio zadovoljan sa tim,ali ni nesto razocaran ne bih bio. 3 pobede su ok rezultat i mogu reci da bih bio zadovoljan,4 pobede odlican rezultat...
nema potrebe da potcenjujemo sebe. mi u beogradu svaki tim mozemo da dobijemo,cak vise ne treba da se zadovoljavamo sa kao po nekim iznenadjenjem protiv jacih,nego da dobijamo vecinu utakmica.i ok je izgubiti od nekoliko najjacih kod kuce,sve ostalo treba dobijati. ok nekada ces i izgubiti i to je ok.nije problem. ali mi smo svarno ozbiljan tim sa ovim sto pruzamo. i ne treba da se zadovoljavamo malim. ok ne treba biti megaloman,pa lupati razne gluposti kako treba da se plasiramo na f4 i sl.
istina po budzetu,pa i onako cisto igracki kvalitet gledano,mi smo medju nekoliko najslabijih ekipa u el,ali realnost je nesto drugo,i nasi na terenu igraju mnogo iznad tog nivoa.i to je cinjenica vec nekoliko sezona...
« Poslednja izmena: Novembar 18, 2016, 08:25 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #404 poslato: Novembar 18, 2016, 11:50 »
naleteh na ovo,pa cisto da pokazem razliku kako zvuci na tv-u,a kako fakticki uzivo,tj kad snima neko sa mobom gde nema utisavanja ili pojacavanja,tj obrade tona...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=W0WVooQQ1Gg[/youtube]

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=NCODFVsc--c[/youtube]

inace ne kapiram sto se naduvava br gledalaca,znam zasto se na nekada smanjuje(ne sme da bude preko kapaciteta,a kaznjeni smo i za barsu sto su ljudi stajali po stepenistu), jedino mozda da bi bili najgledaniji,sto bi klubu bio kao neki argumentu u nastojanju da dobije a licencu. mada realno bartomeu ne vidim da ce je dati klubu sa ovih prostora...

u sustini juce nema sanse da je bilo preko 12ak hiljada,a zvanicno je 14,5...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...