Autor Tema: KK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 289277 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #615 poslato: Decembar 26, 2016, 12:38 »
 samo u Srbiji je čudno da neko ode na utakmicu voljenog kluba i navija za isti. možda je faul mislio da Teodosić nije platio "porez"

Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #616 poslato: Decembar 26, 2016, 12:53 »
Da se kojim slučajem društvance okupilo na suprotnoj tribini sad bi gosin Zgembo i Faul napisali nešto u stilu...Časovi ljubavi itd....sa suzom u oku.... :)

Nego vezano za tu sliku,ko je ovaj između Tea i Mileta Ilića?

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #617 poslato: Decembar 26, 2016, 12:56 »
Da se kojim slučajem društvance okupilo na suprotnoj tribini sad bi gosin Zgembo i Faul napisali nešto u stilu...Časovi ljubavi itd....sa suzom u oku.... :)

Znate nas u dusu  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #618 poslato: Decembar 26, 2016, 01:14 »

Nego vezano za tu sliku,ko je ovaj između Tea i Mileta Ilića?

Nemanja Aleksandrov nekad najveći talenat srpske košarke
« Poslednja izmena: Decembar 26, 2016, 01:15 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #619 poslato: Decembar 26, 2016, 01:31 »

Znate nas u dusu  :D
moguce i da vas ne znamo,ali nisi mi odgovorio sta je to uradio sto sada mislis da ne bi radio,i sta je tu strasno ili pogresno...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #620 poslato: Decembar 26, 2016, 01:36 »
Pa mislim da ne bi otisao na utakmicu ovako. Navukao je neku latentnu mrznju jednog dijela zemlje, zna se kakvo je i sta sve nosi rivalstvo vjecitih, pretpostavljam da bi otisao na utakmicu, ali u neku lozu, bez dresa, ili nesto slicno. Eto, samo to.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #621 poslato: Decembar 26, 2016, 01:48 »
hoces reci da verujes da bi se vise oportunisticki ponasao. ok. mozda.
opet ne vidim da je bilo sta lose uradio,i to sto je navukao tim potezom mrznju i sto ga neki pljuju zbog toga,je samo dokaz bolesti naseg drustva(i ne kazem da je tako samo kod navijaca partizana,da su zvezdasi bolji)...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #622 poslato: Decembar 26, 2016, 01:54 »
je samo dokaz bolesti naseg drustva

Nije da ni bolest nema neku svoju ljepotu  :)

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #623 poslato: Decembar 26, 2016, 03:44 »
ajde što ste zapenili, kažem, ne volim cigane ni sever ni zvezdu,šta je čudno što mi se ne sviđa slika  ???

Što se tiče ovog drugog momenta, ne znam, možda bih i ja išao na utakmicu Partizana da mogu u toj situaciji, ali to svakako nije do njih nego do selektora koji ih je pustio tamo. Igraju Parizan i Zvezda svake godine kvalifikacije za Evropu u vreme priprema košarkaša za velika takmičenja, pa svejedno posle toga (a verovatno ni pre toga) nismo videli ovakav primer.

Ali nebitno, u moru Mokinih sranja, nema potrebe isticati ovo, bilo je tu većih gluposti. Opet kažem, ne ponovilo se.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #624 poslato: Decembar 26, 2016, 05:51 »
Pa mislim da ne bi otisao na utakmicu ovako. Navukao je neku latentnu mrznju jednog dijela zemlje, zna se kakvo je i sta sve nosi rivalstvo vjecitih, pretpostavljam da bi otisao na utakmicu, ali u neku lozu, bez dresa, ili nesto slicno. Eto, samo to.

To vise govori o tom dijelu zemlje nego o njemu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #625 poslato: Decembar 26, 2016, 08:03 »
Ne znam, ja u toj medjusobnoj mrznji partizan-zvezda nikad nisam vidio nesto lose. Dok god ja i ti mozemo posle utakmice otic na pivo (ili je zajedno gledati), komentarisati je i zajebavati se, ne vidim nikakav problem.

Ja sam odrastao sa drugarima ciganima, pa mi nekako to sve djeluje normalno. Podjebavali smo se medjusobno, navijali jedni protiv drugih u evrokupovima, a nikad jedne psovke nije bilo zbog toga.

I u ovakvom slucaju, kad bi igrala reprezentacija, sve se to brisalo i navijaj za nase. Naravno da svi vise simpatisu svoje reprezentativce i naravno da ce teo biti napljuvan kad dodje i igra protiv partizana, pa jedan sale djordjevic je prozivan sa 'picko celava' a ne teodosic. Sto bi rekao muta, sve je to normalno.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #626 poslato: Decembar 26, 2016, 08:05 »

Ima neko nešto protiv Tea & Co. ?

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #627 poslato: Decembar 26, 2016, 08:17 »
Ne znam, ja u toj medjusobnoj mrznji partizan-zvezda nikad nisam vidio nesto lose. Dok god ja i ti mozemo posle utakmice otic na pivo (ili je zajedno gledati), komentarisati je i zajebavati se, ne vidim nikakav problem.

Ja sam odrastao sa drugarima ciganima, pa mi nekako to sve djeluje normalno. Podjebavali smo se medjusobno, navijali jedni protiv drugih u evrokupovima, a nikad jedne psovke nije bilo zbog toga.

I u ovakvom slucaju, kad bi igrala reprezentacija, sve se to brisalo i navijaj za nase. Naravno da svi vise simpatisu svoje reprezentativce i naravno da ce teo biti napljuvan kad dodje i igra protiv partizana, pa jedan sale djordjevic je prozivan sa 'picko celava' a ne teodosic. Sto bi rekao muta, sve je to normalno.

Meni nije normalno d anekog mrzim jer navija za partizan ili d aiste stvari gledam drugacije zavisno ko ih radi.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #628 poslato: Decembar 26, 2016, 08:28 »
Ja bi vala Teodosica ako ikad budem imao prilike castio pivom ili sta vec pije i popricao sa njim, jer je najbolji kosarkas post-ex-yu skole, na pamet mi ne bi palo nista drugo. E sad, ako dodje u Pionir i utrpa Patrtizanu 30 poena, a ja budem tu, vjerovatno bih mu zajedno sa masom skakao po glavi.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #629 poslato: Decembar 26, 2016, 08:32 »
a ja bi vidis milosavljevicu aplaudirao kao sto sma aplaudirao francuskoj himni dok je stoka zvizdala na utakmici kvalifikacija za svetsko 2010.
ne zbog njih jer mi se je be za francuze vec zbog mene i moje zemlje.