Autor Tema: KK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 289661 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #795 poslato: Januar 13, 2017, 12:50 »
Nekad, ne tako davno...

Citat
Zli Dule smiruje ZLE GROBARE!!!

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=DqG-sEndTQM[/youtube]
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #796 poslato: Januar 13, 2017, 12:59 »
pero,nego bez zezanja,jesam li ja lud pa nisam cuo ili se on sto je verovatnije grdno zajebao da je njemu skandirano turcine,a ne bogdanu? rekoh da pitam jos nekog ko je bio u hali...

Ja sam sa jedno 300 ljudi kontaktirao na ovaj ili onaj nacin iz svih krajeva pionira i niko to nije cuo.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #797 poslato: Januar 13, 2017, 01:02 »
negativan utisak večeri je skandiranje jednom Mrtvijašu :bam:
:rofl: :respect

Kakakv bre Kalinić i otvoren šut, da je bio sto godina sam, nije smeo da šutira, sigurno nije zvan TO da bi se za njega nacrtala akcija.

Jebote, Španovićeva izgleda kao kostur u faci.  :(  Pojačaj malo to, makar mi u Voši koljemo za sve pare.

Noc prije tog famoznog suta kalinica obradovic je doslovce rekao u intervjuu sport klubu:

" Ja igracima dopustam da sutiraju cim ostanu sami. U trecoj ili 23. sekundi napada. Takodje ne biram ko ce da sutne. Ako ne sutne kad je sam i ako se napad vrti pobnovo ko zna oce li biti vremena za sut.".

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #798 poslato: Januar 13, 2017, 01:04 »
negativan utisak večeri je skandiranje jednom Mrtvijašu :bam:
pera kad nekog ne podnosi,ne podnosi ga za sve pare...

folirante, prevarante i secikese ne podnosim baš nikako a ti smesti mrtvijaša u koju hoćeš kategoriju

inače mi je pomalo i glupo skandiranje nekadašnjim igračima koji su došli da gledaju košarkaše i njihovo otpozdravljanje
Valjda se dolazi u Pionir da se da podrška ovom timu a ne da se skandira tipovima poput mrtvijaša

Milijas je ljudina.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #799 poslato: Januar 13, 2017, 01:22 »
baš si me iznenadio  :no:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #800 poslato: Januar 13, 2017, 01:30 »
[youtube=622,350]O6NBjmgV9do[/youtube]

O zadnjem napadu, Vrijedjanju, samokriticnosti. Lekcija za trenera.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #801 poslato: Januar 13, 2017, 01:31 »
Grobarima izgleda ponestalo aduta i dresova ...izguliše leđa u presvlačenju pa sad se sve radi da se relativizira pobeda nad  Fenerom.

Bogdanu se skandiralo Pičko Grobarska i to se baš čulo i preko video streama gde zvuk nije bio baš HD  i  Bogdane Turčine ...doduše nešto slabije.Za Željka ja nisam čuo a kažu ljudi koji su bili u  dvorani da nisu čuli...da je neki muflon sa tribina počeo da urliče verovatno jeste,jer takvih idiota ima  necmali broj i jednom Teodosiću se vikalo svašta.

Željko je s pravom popizdeo ali mislim da je preterao posebno u kritici svojih igrača...

I da Grobari su poslednja sorta koja nekome treba popovati posebno jer su i svoje igrače znali častiti sa Pičko ćelava?! :kafa:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #802 poslato: Januar 13, 2017, 03:50 »
I da Grobari su poslednja sorta koja nekome treba popovati posebno jer su i svoje igrače znali častiti sa Pičko ćelava?! :kafa:

I vi biste da vam sipne 40, što je mnogo, mnogo je majku mu  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #804 poslato: Januar 13, 2017, 04:10 »
Citat
Klub je pažljivo pregledao snimak utakmice, i nije nigde našao ni jednu situaciju u kojoj se vređa trener istanbulskog kluba, a posebno na način
kako je to na konferenciji za štampu saošteno. Ukoliko nam i pored svega neko iz medija pusti snimak uvredljivog skandiranja prema Željku Obradoviću unapred izražavam žaljenje zbog toga. Bilo je uvredljivog skandiranja prema našem reprezentativcu Bogdanu Bogdanoviću, što ne podržavam, i smatram ružnim segmentom našeg sporta, i ujedno se zahvaljujem Bogdanu na korektnosti i razumevanju koje je iskazao u svojoj izjavi nakon utakmice.
Fenerbahče nas je do sada stalno pobeđivao u Beogradu, uglavnom ubedljivo i uvek zasluženo. I svaki put smo pružali ruku i čestitali boljem, jer su naš sportski rival. Atmosfera na svim tim prethodnim utakmicama, nije se gotovo u bilo čemu razlikovala od atmosfere koja je viđena u četvrtak.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #805 poslato: Januar 13, 2017, 04:31 »
Citat
"KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub, a gospodin Željko Obradović, isuviše veliki trener, najveći u Evropi, da bi utakmica koja je odigrana u četvrtak uveče u Beogradu, ostala upamćena i bila u senci izjava o navodnim 'orkestriranim' uvredama sa tribina, na račun našeg trofejnog trenera", naveo je Čović

Po kojim kriterijumima ćoravi može ovo da izjavi?
U stvari, može, jer jede govna konstantno.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #806 poslato: Januar 13, 2017, 04:55 »
Sto se mene tice, Zeljko se bespotrebno proserava. Ne nego ce ga navijaci Zvezde docekati sa cvijecem. Meni je to potpuno normalno i u pravu su svi koji kazu da bi trebao da se ugleda na Bogdana. Doduse, Zeljko je takav inace i mene cak i ne cudi njegova reakcija posle poraza.

A naravno da cemo vas podjebavati zbog ovoga, sta cemo drugo. Sigurno ne mozemo da vas podjebavamo zbog pobjede protiv Fenerbahcea.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #807 poslato: Januar 13, 2017, 04:57 »
I da, sto rece Dimitrije, nema tekstova kao posle pljuvanja Teodosica... Valjda nas Zeljko nije toliko zaduzio.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #808 poslato: Januar 13, 2017, 05:10 »
Zamolio bih da o tom pjanom lazljivom govedu pisete na nekoj drugoj temi.
Takodje bih molio da frustarcije Zvezdom ili clanovima iste,  takodje lijecite na drugom topiku.
Vazi i za kukanje kako su svi protiv Partizana.
Ovdje bi da pisemo o kosarci a ne politici.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #809 poslato: Januar 13, 2017, 05:19 »
A kad vam se piše o politici onda bi da dođete kod nas u goste, je li?  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.