Autor Tema: KK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 288997 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #1200 poslato: Mart 15, 2017, 07:39 »
uspeh je tom veci sto cemo na F4 i sa Bjelicom i Voltersom

Zašto uspeh?
Obojica imaju minimum 4 utakmice koje su njihovim direktnim zaslugama dobijene.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1201 poslato: Mart 15, 2017, 08:05 »
Da imamo budzet kao npr armani doveli bi ta dva igraca, ovako smo morali da se zadovoljimo sa bjelicom i voltersom...

Za pare koje oni primaju mogli smo dovest bolje igrace. Oni su među najskupljim igracima ekipe a po onome sto pruzaju najsiromasnijim.
Da Radonjic od Dženkinsa nije napravio mašinu a Kuzmića unaprijedio ofanzivno bili bi taman đe Armani sada.

Bjelica je nešto i odigrao ali Volters nije plej iako je protiv CSKA minijaturom prelomio meč.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1202 poslato: Mart 15, 2017, 08:18 »
daj  objasni to onda npr barsi,armaniju,galatasaraju i sl ekipama koliko bi trebalo da dobijaju od igraca koje su skupo platili... tvoja logika je da je normalno da mi platimo igraca npr 300-350k i da se podrazumeva da on donosi koliko neko u drugom klubu koji je npr duplo placen. i tako otprilike za ceo roster zvezde,tj za sve igrace da to vazi...
mi se nosimo ravnopravno sa ekipama koje imaju daleko veci budzet od nas,tj skuplje igrace, od nas su ispod na tabeli mnogi klubovi koji isto imaju dosta skuplje igrace i veci budzet od nas. i onda pricati eto ta dvojica ne daju dovoljno,posto manje vise svi drugi daju mnogo vise nego sto im neka cena govori...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1203 poslato: Mart 15, 2017, 08:24 »
Poenta je da nam budzet nije smetao da dovedemo bolje igrace.

Za pare koje dobijau njih dvojica mogli smo ostaviti Micića i dovest solidnog crnca.
Imali bi pleja i centra a ne dvije rupe. Koliko god Volters zaista napredovau u odbrani.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1204 poslato: Mart 15, 2017, 08:34 »
meni nije jasno sto je micic otisao,i dal ga nismo hteli ili nismo imali para za njega. ali ono sto je jasno da ako vecina  drugih klubova ima dosta veci budzet od nas,daju dosta vise para za igrace od nas,a opet ti igraci ne pokazuju vise od nasih nego u rangu nasih ili ispod njih,onda je jasno da to sto mi vec sa ovim igracima radim je cudo,tj ogroman uspeh,a ne neka normalna stvar. samim tim tvoje rezonovanje je razmazenost i izmisljanje problema gde ga nema. koliko je realno da mi dovedemo za te neke odredjene pare igrace koji ce svi davati u rangu ili vise od nekih dosta skupljih u drugim timovima,i da apsolutno svi daju toliko,da ni sa jednim jedinim necemo promasiti,da ce svi davati neki svoj ocekivani maksimum, da ce svi biti na gornjem nivou svojih mogucnosti,da niko nece imati losu sezonu i sl.a kao sto kazem to ne uspeva ni onim klubovima sa mnogo vise para.
« Poslednja izmena: Mart 15, 2017, 08:37 NenadBG »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1205 poslato: Mart 15, 2017, 08:45 »

Zašto uspeh?
nemoj ti da nam kvaris zabavu! znas da nama ciganjima uvek nesto ne valja i da znamo bolje i od radonjica ko doprinosi ekipi a ko ne zasluzuje zvezdim dres. Secam se kako su prosle sezone terali simonovica pa posle pisali po forumima"simone izvini"
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1206 poslato: Mart 15, 2017, 08:47 »
Ja u klin on u plocu...
Ajde da ti nacrtam.

Za pare koje smo njima dali mogli smo dovest bolje igrace i to je cinjenica.

Cinjenica je da svi ostali igraci pruzaju vise od onoga sto su placeni i zato smo tako dobri.

Njihova uloga i minutaza potvrdjuje da Radonjic ima misljene isto kao ja i veliki broj navijaca.

Da li ima mjesta kukanju i optuzivanju nekoga zbog toga?

Nema naravno jer promasaji su sastavni dio posla.

Problem je sto su promasaji napravljeni na dvije najosjetjivije pozicije i zato mozemo imat velike posledice jer bez Jovica ili KUzmica smo potpuno drugi tim.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1207 poslato: Mart 15, 2017, 08:48 »

Zašto uspeh?
nemoj ti da nam kvaris zabavu! znas da nama ciganjima uvek nesto ne valja i da znamo bolje i od radonjica ko doprinosi ekipi a ko ne zasluzuje zvezdim dres. Secam se kako su prosle sezone terali simonovica pa posle pisali po forumima"simone izvini"

Pogotovo iz partera B. O tjeranju Radonjica da ne pricam a sad ga brane od onih koji su tad bili uz njega.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1208 poslato: Mart 15, 2017, 08:58 »
 bez nervoze molim :))  nece ni Čovic dugo bice opet stara dobra vremena

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1209 poslato: Mart 15, 2017, 09:15 »
Ja u klin on u plocu...
Ajde da ti nacrtam.

Za pare koje smo njima dali mogli smo dovest bolje igrace i to je cinjenica.

Cinjenica je da svi ostali igraci pruzaju vise od onoga sto su placeni i zato smo tako dobri.

Njihova uloga i minutaza potvrdjuje da Radonjic ima misljene isto kao ja i veliki broj navijaca.

Da li ima mjesta kukanju i optuzivanju nekoga zbog toga?

Nema naravno jer promasaji su sastavni dio posla.

Problem je sto su promasaji napravljeni na dvije najosjetjivije pozicije i zato mozemo imat velike posledice jer bez Jovica ili KUzmica smo potpuno drugi tim.
vidi,ovo je vec normalan post. sve stvari koje ti kazes da su problem,jesu nasi objektivni nedostaci,ali kao sto rekoh to je sve normalno,posebno kad imamo jedan od manjih budzeta u el.a to sto ti pricas ne uspeva ni timovima sa mnogo vise para. to prosto nije realno,moze da se desi nekom timu jednom u 20god,da mu se bas sve pogodi,da nema ni jedno malo slabije mesto i sl,a pri tom mora da ulozi puno para,mnogo vise od nas. cak i tada se desava da neki igrac prosto nema svoju sezonu, i to je to. ne moze u timu svako da daje 20poena,razlicite su uloge,neko daje 3p i obavlja svoju ulogu,neko sa 14 mozda nije dobro obavio svoju. tako da to su normalne stvari,nedostaci koji su prosto neminovni. istina bilo bi bolje da smo promasili neko drugog rezervnog igraca,a ne pleja,ali ja sam i sa bjelicom i voltersom zadovoljan.imaju neku svoju ulogu.mogli bi oni i bolje,ali tako je kako je,i ovako je vise nego dobro,preko ocekivanog...
« Poslednja izmena: Mart 15, 2017, 09:18 NenadBG »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1210 poslato: Mart 15, 2017, 09:25 »
Svaki moj post na ovu temu je normalan.
To sto ti vidis kukanje i razmasenost je posledica tvoje percepcije koja je uslovljena ponasanjem velike vecine navijaca kk danas a ne onoga sto sam htio da kazem.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1211 poslato: Mart 15, 2017, 09:38 »
to moze da bude posledica toga sto kazes(i jeste), ali i onoga sto si ti napisao. tj ja samo tumacim ono sto si napisao,a sta si sve mislio i hteo da kazes ne znam. tumacim samo napisano. kazem to jesu nedostaci. ali kad nicim izazvan, bez da je iko spomenuo,nesto rekao i sl, krenes pricu da imamo druga dva igraca umesto njih, isli bi na f4, to meni onda jeste kukaknje. kazem tumacim samo na osnovu napisanog...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1212 poslato: Mart 15, 2017, 09:50 »
Moram nažalost da se složim s Ajkulom..Volters nije plejmejker već nešto između a nijeni nek šuter pošto mu je isti ispodprosečan.Čim ga se jače stisne sa pritiskom na loptu on se pogubi..njsam do sada video neku kreativnost uigri kod njega a već je solidno vremena kod nas.
Bjelica  ima neverovatan talenat da promašuje nemoguće zicere i skoro svaku utakmicu promaši makar dva isto tako neretko ulaziu serije katastrofalnih grešaka...njih dvojica baš strše...i dok recimo takve stvari od Gudurića se mogu istrpiti kod njih je to teško probavljivo.

Ali ajde da pojedemo sva govna i da nas demantuju niko srećniji od mene!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1213 poslato: Mart 15, 2017, 10:23 »
 dobro je da je ladja u svom starom fazonu.  :respect   

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil