Definitivno nisam od onih dobrano napaljenih koji znaju da isprogramiraju kompjuKter kako bi izračunali
sve moguće kombinacije u preostala četiri kola; a nešto ni strpljenja nemam. Hebga, oSTArilo se

.
Pregledao sam onako "ofrlje" šta (nam) sleduje i nekako mi sve to deluje jako dobro glede naših izgleda da ostanemo u šeširu za sledeći Krug u Monci.
Koliko se ja razumem u tablice i tabele jedini konkurenti su nam
DarušaMADDAFAKA 
(dve kule za njike) i LSD (
Litansko Sporcko Društvo)
Žalgiris.
Nisam
examinirao njihove rasporede, al naš je vakav: 27. kolo Bracki Oly, (BG) ; 28. Barca - tamo kodnji ; 29. Unix iz predsKazanja (BG) ; i 30. poseta i obilazak kulturnih znamenitosti DARUŠAMADDAFAKE!
Još dve kule 
Dobijemo li samo jednu - Žalgiris je popušio.
ALI, Madafaka bi mogla da nas gnusno iznenadi! Čak i da nam se
usere u život. Maksimalno! A to, priznati moramo, ne bi bilo ugodno. E, sad, oni već sledeće kolo igraju sproću Tea & Co. u
МОСКВИ, БРЕ! . I tu bi već puno toga trebalo da se zna.
Antr nu, da ne kažem, medju nama, uopšte nije isključeno da mogu da gi utuku tamo.DA! Darušafaka bi mogla da ojadi CSKA na
njihovom armijskom pašnjaku. Vaj not? Crvenoarmejci su već rešili prolaz i ne vidim zašto bi se nešto debelo cimali u preostala 4 kola. A Turcima gori pod nogama i spremni su da "ulože sva sredstva" (hmm...) ne bi li prošli dalje. Ostali susreti im idu na ruke, uključujući i poslednji meč u sezoni koji - ov o ko da je neko pisao scenario - bi mogao da bude odlučujući za dva tima na parketu - Darušafaku i
NAS!
DA, DA, DA!
CZBG!
Msm, taki je ždrijeb. Samo se pogodilo da u svemu bude prisutan elemenAt
drame. Jal oni, jal mi!
Auh, lebac ti krsni poljubim, ne smem ni da zamislim šta bi moglo sve da se odigra i "razigra" ako bi poslednje kolo odlučivalo ko ide dalje - da li domaćin, Darušafaka ili mrski pravoslavni gost - Crvena Zvezda Beograd!
Kakvi su već opičeni, Delije bi 99% organizovali "grupni prevoz" do
Ayhan Şahenk hale u Stambolu, pa šta bude!
(Bajdvej, mislim da
svi znamo šta bi bilo.)
Da skratim ovu seansu. Mislim da zaista imamo veoma, veoma dobre šanse da osvanemo medj naj-8 u Evropi.
Naravno, prvi mi možemo da se "useremo sebi u život" tako što ćemo
izgubiti sve četiri preostale utakmice. Recimo, "braća" nam dolaze 27. marta, na obljetnicu "Bolje grob nego rob" i "Bolje rat nego pakt", a mi puknemo!
More... kaka braća BRE!!!Istini za volju (koji glup izraz, moro sam da primetim),Deca Pireja su već odavno rešili svoju sudbu. Oni definitivno idu dalje.
Pa, ako su nam nekakva hebena "braća"... onda ... (kapirate šta želim da kažem i još više, šta želim da se DESI)!
Posle pravoslavne braće idemo malo do sunčane Gaudi katedrale. Hebagaled - i njike bismo morali da otresemo. Samo zdravlje da nas posluži. Više
metalno nego ono drugo.
Onda dočekujemo Unix iz takodje pravoslavne
kazanjsko-
popravne institucije.
I na kraju, poslednje kolo-naokolo, Maddafakka! U smislu gostovanja. Kod njih. U smislu. Tom.
Biti će ovo zabavno do samog kraja.