niti smo ispostovali bracu niti oni iz kluba iz pireja to dozivljavaju kao vodje gate7.
ajde ovo pojasni,meni stvarno nije najjasnije sta si hteo da kazes.prvi deo verovatno si mislio na zvizdanje tokom utakmice.drugi deo mi je bas nejasan.
samo mi je zao radonjica i igraca sto nisu pobedili. Svi mi ostali ne zasluzujemo ni pobedu ni igranje u takmicenju kakva je EL
sta je tebi problem bio?sto se zvizdalo olimpijakosu?jedino po meni nije im trebalo zvizdati na kraju. tokom utakmice zvizdanje je normalno i ne vidim bas nikakav problem u tome.cak i zvizdanje na samom kraju nije toliko neobicno, iako se slazem da za to nije bilo potrebe.ali ljudi su besni jer eto proslo kolo oli gubi od kuce od galate,a ovde dolaze i kidaju.meni to jeste smesno,mozda su bili tada nonsalantni,ali sada da ocekujes da i ovde budu nonsalantni,pa se kao ljutis sto nisu je glupo...
senku na utakmicu meni ipak samo baca ono sto je navijac na kraju prisao lazi i neso se raspravljao. ne znam tacno sta je bilo,negde sam(neki portal) procitao da je taj navijac tokom meca nesto vredjao lazu,pa da mu je on nesto dobacio na kraju.ne znam dal je istina.sve u svemu on je prisao dole i stao na samu ogradu,a laza je dosao na sam kraj terena. i krenula je neka rasprava. ne znam sta i oko cega. ljudi su krenuli da zvizde zbog toga. kad se lik skinuo sa ograde i zavrsio tu raspravu,prisli su neki likovi iz same navijacke grupe i krenuli u raspravu sa njim,cini mi se da su ga psovali,a on se nesto pravdao.to je bilo jasno iz daljine. onda je neki lik sa tribine(sto se kaze simpatizer) nesto dobacivao,a onda je prvo njegov drug preskocio ogradu i krenuo ka tom simpatizeru,a posle i ta sto se raspravljao sa lazom. krenula je rasprava,a tada su bili puno kurcevitiji nego kada im je kenjao neko iz grupe. malo je falilo da taj simpatizer dobije batine,ali se sve zavrsilo na raspravi, pri cemu su jos neki stariji navijaci sa tribine,malo iz daljine(bili odvojni ogradom) smirivali stvar...