Gledao sam samo prvo poluvreme i to u kafiću pa nisam sve ispratio u detalje ali videlo se maltene od starta da to nije to.Jebiga bolji su dva puta su nas dobili .
Svaka čast momcima i Radonji na svemu,veliki naklon do poda za sve,prevazišili su sva očekivanja sa početka sezone,igrali muški ,borili se bez rezerve i hvala im na tome,mnogo sreće su nam doneli ove sezone i učini nas ponosnima.
Sezona nije gotova,ostaviti ova za leđima i okrenuti se finalu sa Vitaminima... 
Upravo sam to i napisao. Dakle, žao mi je što nismo ušli u Top 8 ali, ruku na srce, ovi su
klasa iznad nas. OK, imaju 7 puta veću budžet i mrak igrače - Wilbekin? Cluyburn? I ona zverina, Wannamaker !? A ako zatreba, tu su još i Žižić, Moerman, Bertans i onaj ludak Harangody koji se večeras nije ni video!
Pa kad tako sagledam sve, uopšte mi ne pada teško da kažem sebi da ne bi bilo fer umesto njih ida mi demo mi dalje.

Da li bi nešto bilo drugačije da je naš prvi plej bio sposoban da istrči na parket? Koj će ga znati ! U krajnjoj liniji - nebitno.
Meni je važno da je ovaj tim, sa ovim trenerom, ostvario USPEH vredan svakog poštovanja.

Nego! Sada kada je naš najmiliji AV AV AV postao ni manje ni više nego PRECEDNIK, mislim da su
svetli dani tek pred nama! A još iduće godine Final Four u Areni!!!
Mislim da je sve jasno!