Autor Tema: EP 2017. godine (Rumunija, Turska, Izrael, Finska)  (Pročitano 188011 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: EP 2017. godine (Rumunija, Turska, Izrael, Finska)
« Odgovor #120 poslato: Septembar 05, 2017, 05:37 »
Letonija dobila Rusiju tacno koliko treba. U eventualnom trouglu, Srbija je prva.

Citat
Ako bi ovaj trio ostao izjednačen i na kraju grupne faze (a, u poslednjem kolu igraće Rusija - V. Britanija, Srbija - Belgija i Turska - Letonija), onda bi "orlovi" zauzeli prvo mesto zbog najboljeg učinka u okršajima direktnih rivala.

Srbija, Letonija i Rusija imaju po 1-1 u međusobnim susretima, uz koš-razliku +7, +5, odnosno -12.

:aplauz:

i da su dobili 3 razlike opet bi bilo koliko treba.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: Septembar 05, 2017, 09:16 »
Nadam se pobjedi Letonije... ipak bih izbjegao susret "dva oka u glavi" u osmini.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: Septembar 06, 2017, 08:37 »
Namjerno ili slucajno odvajanje vjecitih?  :D  Ko je dao manje i ljepse brojeve Grobarima?  :rofl:

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Septembar 06, 2017, 10:41 »
Dobra slika

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Septembar 06, 2017, 11:51 »
ja sam tradicionalista i fali mi ono vreme kad su brojevi bili isključivo od 4 do 15  :D

Kad vidim ovo Bobijevo 51  :bam: . Idiuenefel, budi strog sejfti i tamo nosi 51 bemte u uši

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Septembar 06, 2017, 11:53 »
Ja sam se skroz razocarao kad su pustili brojeve 1,2 i 3 igracima. To su bili brojevi sudija, ne moze igrac majku mu  :palica:

Onako fino krene plej ili neki bek od 4, pa pici redom do 15.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: Septembar 06, 2017, 12:22 »
Namjerno ili slucajno odvajanje vjecitih?  :D  Ko je dao manje i ljepse brojeve Grobarima?  :rofl:

Bogdanovic nije grobar.

A kad smo vec kod nejga jeli neko gledao juce na rts-u Jakovljevica. Stize covejka sa kopernikusa na rts.
sjajan transfer.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: Septembar 06, 2017, 12:28 »
Ada cus, nije. Nije ni Sale Djordjevic. Ni Dusko Vujosevic.

Bice Partizana dok je takvih negrobara.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Septembar 06, 2017, 04:11 »
Kao što sam rekao Slovenci  su favoriti   iz   drugogvv  vplana.

Jedni su od  retkih  koji  su   došli    kompletni   .

Kakvo čišćenje poda sa  Francuzima!

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Septembar 06, 2017, 06:42 »
Slovenija je sjajan primer kako je uređen sistem bolji od prostog zbira zvezda.

Oni imaju dva triple threat igrača, i skup pratećih šljakera koji su njima kpmpatibilni. I čoveka koji zna da vozi takvu mašinu u Kokoškovu.

S druge stren, do pre 7-8 godina Slovenci su na turnire slali timove koji su po suvom kvalitetu igrača bili među najboljima na turniru. Smodiš, Rašo, Erazem, Jaka Lakovič, Udrih, Nahbar, Brezec itd... Sve redom NBA, i igrači najjačih EL ekipa.

Ali su te i takve timove davali svakojakim slučajevima, poput Maljkovića i nekih drugih "bivših" trenera. Kao i sad Crnogorci sa Tanjevićem.

I Boša i Božo su iz istog kalupa, nekada vrhunski treneri i vizionari, a sada u starosti baš i nema volje za radom, i nema rezultata, ali se to nadomešćuje uvlačenjem u druge stvari, politikom, akutnom jugonostalgijom itd.

S druge strane, Igor Kokoškov  :eek:. Ma ne treba ništa reći dovoljno je pogledati snimke njegovih treninga i govora na jućubu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Septembar 06, 2017, 06:59 »
I Boša i Božo su iz istog kalupa, nekada vrhunski treneri i vizionari, a sada u starosti baš i nema volje za radom, i nema rezultata, ali se to nadomešćuje uvlačenjem u druge stvari, politikom, akutnom jugonostalgijom itd.

:palac:

Tanjević je rob svog imena i onoga što je nekada predstavljao kao trener u evropskoj košarci.   Čovjek fura neku košarku iz prošlog vijeka. Pa mu nerijetko igra postava sa Vučevićem, Barovićem i Đurišićem, tj. sa dvije petice, četvorkom i 2 beka.  :klanja:

Sad pogledah malo, nama se baš otvara žrijeb ukoliko budemo prvi u grupi, ako budemo drugi, idu Crna Gora, pa Slovenija...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: Septembar 06, 2017, 11:04 »
Ja sam od Tanjevica stvarno ocekivao vise. Nisam bas racunao da on ide u grupu rashodovanih trenera tipa Maljkovica. Ali ajde, da se zavrsi EP pa cemo vidjeti.

U svakom slucaju se bolje snalazi na selektorskoj fotelji od nesrecnog Pavicevica.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Septembar 07, 2017, 08:31 »
e sad, kad nam CG dopadne u osmini finala i izbaci nas, posipaću se pepelom  :D

Nije mi se svidela igra Crne Gore na ovom turniru, ali dobro, nije to ni lako uklopiti, roster je prilično loše balansiran, ali nije samo to razlog mojih antipatija prema Tanjeviću. Sećam se dobro finala juniorskog EP 2006. godine kada su naši (poslednja zlatna medalja SCG u bilo kom sportu) dobili Turke u Izmiru, i kada je Tanjević pizdio što su Muta i naši igrači neprimereno slave, i govorio je kako su svi Srbi postali četnici, kako je skandal u šta smo se pretvorili itd... I uopšteno, često se u njegovim izjavama iščitavaju neki pokušaju duhovitosti i lutanja na puno ozbiljnije teme, kojima uz dužno poštovanje nisu dorasli ni puno pametniji ljudi od njega.

Šta reći o Maljkoviću, koji je nakon skandaloznih epizoda sa Slovenijom i Cedevitom skontao da je bolje da se posveti onome što u ovoj fazi života bolje radi - profesionalnom botovanju za psihopatu.

Evo i Dule dobrim delom može u isto društvo, nakon godina blamiranja na temu sporta u Srbiji i pravilnog raspoređivanja novca, sada je otišao korak dalje pa priča o ratu, odgovornosti Srba za Sarajevo itd...

Sve suvi intelektualci sunce ti

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: Septembar 07, 2017, 08:44 »

Kad smo već kod tog "slavlja" tu je Tanjević bio apsolutno u pravu a kome nije jasno neka zamisli da neka ekipa slavi u Beogradu uz pesmu kojom se   veliča ubistvo nekog srpskog kralja ili premijera.
 Crna Gora ima dobre igrače ali su čudno posloženi i mislim da nam neće biti problem da ih dobijemo. Meni je tamo nepoznat ovaj Barović( jel veskov?) jer stvarno prvi put vidim momka na parketu.   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: Septembar 07, 2017, 09:04 »
nisam siguran šta je tada bilo, ali znam u šta se posle izrodilo, Tanjević je sve to preneo na ceo narod, to je bilo vrlo specifično vreme, mesec dana posle referenduma (na kome se on javno odredio uz tvrdu struju, čak mislim da je bio i član one Krivokapićeve stranke).

Crnog Tegija i Mutu je najviše iznapušavao. Za moj ukus, ispod svakog nivoa.

Inače, da se vratim na slavlje, ne verujem da je bilo kome tamo smetalo šta se peva, jer niko osim njega i Nihada Izića nije mogao razumeti šta pevaju. E sad, što su se oni našli pogođeni, to je dobar razlog da se poseru po celom narodu.