Nikada nisam cuo za taj klub.
Ja jesam, verovao ili ne!
Ali,ništa manje nisam "prepotentan" jer smatram da ćemo da ih oduvamo samo tako.
P.S. Bojim se da ću ovoga puta
zaobići posetu Duletovom imenjaku, odn., materi od našeg novog-starog centarhalfa; meni najdražoj M.
Isuviše se dugo poznajemo da bih mogao da se pred licem njenim foliram i kao, delim njenu ushićenost povodom povratka sina-delije u najdraži dres!
A ona je zaista i te kako ushićena, presrećna i sve tako u superlativima!
Sećam se još onomad, kada je sin-delija tek bio potpisao za Bordeaux kako je mati bila ponosna! Po njoj, Tigana je u zvezde kovao mladjanog centaWhalfa!
Citiram, "rekao je Dušanu da je prezadovoljan njegovim igrama"!
Kad ono...
I sve tako... s konja na magarca, sa Bordeauxa na, čini mi se, Dinamo Dresden, pa sa Dresdena na Šerif Tiraspol. Iz Nemačke u Moldaviju!
Ali, za Mamu je sve to "sjajno"!
No, što se nas tiče, ništa nije dobro otpisivati unapred. Ništa!
Pa tako ni Sina-Deliju!
Daj Bože da se svi
prijatno iznenadimo. Jerbo, jedno je više nego izvesno. Mislim da u ovom sastavu CZ nema većeg ciganjskog ludjaka nego što je On.
I teško da će ga ikada biti! Jer, "mali" je žešće napaljen. Nisam siguran, ali mislim da je njemu "Zvezda" ipak bila prva izgovorena reč!
Dobro, dobro! Nemojte samo sad da skočite na mene sa "
kontraargumentima" kako je i vama "Zvezda" bila draža od Mame i Tate, pa opet, ne igrate za prvi tim! Znam ja, sve znam. Sve kapiram. Htedoh samo da kažem kako ovaj mališa igra za GRB, dok mu je lova (koja lova

!?? ) u drugom planu.
Da gu bem, ni taj Šerif nije za bacanje. Štaviše, mislim da je za nas trenutačno nedostižna galaksija!

Šta vi cenite po tom pitanju?