Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 347428 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #150 poslato: Jun 30, 2017, 08:15 »
Dok se Profa ne objavi par utisaka sa moje strane. Nećemo naravno izvlačiti nikakve dalekosežne zaključke iz prve utakmice posle skraćenih priprema. Niko ništa bitno nije ni očekivao. Ima ipak par stvari koje me bune. Šta se dogodilo sa gromopucatelnim najavama o pružanju šanse našoj deci? Zašto opet 2 zadnja vezna a 1 špic i to na Marakani i to protiv Maltežana? Ok, nisu stigli.papiri za Pešića ali nije on jedini...drugo, Le Talek i Donald ne mogu i ne treba više zajedno da igraju. Donald i pomozi Bože, Le Talek, hvala i do viđenja. Najvažnije od svega: kreacija ne postoji. Nije bilo Kange i to se odmah videlo. Posebnu pažnju sam obratio na novajlije...možda bude nešto od ovog Rikardinja kada bude imao Kangu pored. Filip Stojković za sada deluje bolje od Petkovića, ali to još ništa ne kaže. Isto važi i za Savić - Luković priču. Pingpong maltene bez greške, Anđelković igrač utakmice. A kad ti je 35ogodišnji bek najbolji u timu, šta ti to kaže? Manojle je zaplivavao, bio je i loše postavljen kada je onaj odapeo sa 35 m u spoljni deo stative. Krila takođe bleda. Srnić je još nešto i odigrao, taman da se proda, što je ok i za njega i za nas. Milić na levoj strani još očajniji nego na desnoj. Boaće je opet pokazao da je klasičan gol igrač, bez obzira na smehotresnost njihovog golmana.

Ovi Maltežani su inače nivo Surdulice ili Bačke, ali za razliku od njih znaju da naprave jako čvrst blok, klasičan katanaćo. Ono, bolji si za par golova, ali ajde ih daj sa jednim špicem i bez kreativca u timu. Iz ove perspektive mi deluje da ćemo sa ovom igrom moći eventualno da prođemo i iduće kolo, ali za odlučujuću rundu će biti neophodno znatno više.

Bilo je do 20 000 ljudi (i Profa!). Bezvezna atmosfera po užasnoj temperaturi. Idemo dalje, revanš je u četvrtak u La Valeti.
onaj Vella iz Floriane mi se čini zanimljiv i dobar igrač...

p.s. da su ga uvalili na početku tekme, i umjesto stative poveli sa 0-1, kakva bi tek onda frka bila... :rofl:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #151 poslato: Jul 01, 2017, 12:03 »
vi se zezate,a floriana j po imenima jaca od nas-pepe,vela,varela,enrike,kjeza i na kraju bjen borg. mnogo zvucnija imena od zvezde  ;)
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #152 poslato: Jul 01, 2017, 12:18 »
Dok se Profa ne objavi par utisaka sa moje strane. Nećemo naravno izvlačiti nikakve dalekosežne zaključke iz prve utakmice posle skraćenih priprema. Niko ništa bitno nije ni očekivao. Ima ipak par stvari koje me bune. Šta se dogodilo sa gromopucatelnim najavama o pružanju šanse našoj deci? Zašto opet 2 zadnja vezna a 1 špic i to na Marakani i to protiv Maltežana? Ok, nisu stigli.papiri za Pešića ali nije on jedini...drugo, Le Talek i Donald ne mogu i ne treba više zajedno da igraju. Donald i pomozi Bože, Le Talek, hvala i do viđenja. Najvažnije od svega: kreacija ne postoji. Nije bilo Kange i to se odmah videlo. Posebnu pažnju sam obratio na novajlije...možda bude nešto od ovog Rikardinja kada bude imao Kangu pored. Filip Stojković za sada deluje bolje od Petkovića, ali to još ništa ne kaže. Isto važi i za Savić - Luković priču. Pingpong maltene bez greške, Anđelković igrač utakmice. A kad ti je 35ogodišnji bek najbolji u timu, šta ti to kaže? Manojle je zaplivavao, bio je i loše postavljen kada je onaj odapeo sa 35 m u spoljni deo stative. Krila takođe bleda. Srnić je još nešto i odigrao, taman da se proda, što je ok i za njega i za nas. Milić na levoj strani još očajniji nego na desnoj. Boaće je opet pokazao da je klasičan gol igrač, bez obzira na smehotresnost njihovog golmana.

Ovi Maltežani su inače nivo Surdulice ili Bačke, ali za razliku od njih znaju da naprave jako čvrst blok, klasičan katanaćo. Ono, bolji si za par golova, ali ajde ih daj sa jednim špicem i bez kreativca u timu. Iz ove perspektive mi deluje da ćemo sa ovom igrom moći eventualno da prođemo i iduće kolo, ali za odlučujuću rundu će biti neophodno znatno više.

Bilo je do 20 000 ljudi (i Profa!). Bezvezna atmosfera po užasnoj temperaturi. Idemo dalje, revanš je u četvrtak u La Valeti.
onaj Vella iz Floriane mi se čini zanimljiv i dobar igrač...

p.s. da su ga uvalili na početku tekme, i umjesto stative poveli sa 0-1, kakva bi tek onda frka bila... :rofl:

Saga, ako nastavis da mracis prestacu da ti lupam pluseve - a vrlo dobro znas da ja to ovde JEDINI radim!

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #153 poslato: Jul 03, 2017, 12:29 »
Do kraja nedelje potpisuju Pesic, Babic te Causic, Jovicic i jos jedan...opet dovodimo po 15 igraca u prelaznom roku  :no:
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #154 poslato: Jul 03, 2017, 12:36 »
Do kraja nedelje potpisuju Pesic, Babic te Causic, Jovicic i jos jedan...opet dovodimo po 15 igraca u prelaznom roku  :no:

mi odavno nismo fudbalski klub već trgovinska radnja
imamo preko 40 igrača pod ugovorom i još kupujemo, Pešića treba da OTPlatimo 750.000 evra  :no:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #155 poslato: Jul 03, 2017, 10:21 »
ko je taj pesic za koga dadosmo milionce?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #156 poslato: Jul 04, 2017, 04:04 »
Potpisao Pesic. Najskuplji napadac jos od 1994. i darka Kovacevica. Nadam se da ce sto pre da "klikne" sa Boacijem i da cu napokon gledati 4-4-2 na tom stadionu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #157 poslato: Jul 04, 2017, 05:32 »
mislim da nas je i paseko slicno kostao,evo na transsfermarktu pisu da je 700k placena pozajmica,oni nisu naravno sveto slovo,ali imaju odlicne info i nikada mnogo ne grese.po istom izvoru i frenklin salas je kostao skoro 700k,a barkos malo manje od 500k pozajmica...
« Poslednja izmena: Jul 04, 2017, 05:37 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #158 poslato: Jul 04, 2017, 11:23 »
Završen je i Babić iz Sosijedada, jednogodišnja pozajmica.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #159 poslato: Jul 05, 2017, 08:23 »
da li ce se prodat manojlovic pitanje je.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #160 poslato: Jul 05, 2017, 08:57 »

Prvo prevozno sredstvo fudbalera Crvene zvezde zvezde: kamion Borgvard d 300 - ratni plen 1945. godine.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #161 poslato: Jul 05, 2017, 11:19 »
Na Maltu ne putuju Kanga ni Donald. Najverovatnije cekaju transfere. Donald je zamenjiva roba, ali se plasim da nam je Kanga jedini pravi kreativac u timu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #162 poslato: Jul 07, 2017, 12:07 »
Bas bez veze. Kao prvo, serem ti se na RTS koji otkupi prava za Zvezdu I onda ne realizuje prenos jer, zaboga, kostaju reportazna kola...ma nemoj. Za one visesatne idiotske Vuciceve performanse u SIV-u valjda nisu kostala...blam. Uspeli smo nekako da povezemo Zvezdin youtube kanal sa TVom u kafani ali je slika bila bas losa, oci mi ispadose.

Kako god. Uspeli smo da primimo tri komada od kluba sa Malte. No minor achievement, sto bi rekao nas narod. Utisak je da smo posle prvog gola krenuli da otaljavamo i cekamo da prodje vreme...e pa brate, ne moze tako. Prvo su imali zicer koji je Manojle skinuo, a onda smo u nadoknadi napravili retko glup penal (ako je uopste i bio penal)...Pingpong se izglupirao, i, uopste, odigrao je bez konkurencije najgoru utakmicu od dolaska u klub. Pored njega Savic takodje pravi gomilu gluposti. Odbrana je neuigrana i nesposobna, i opet se pokazuje da vec sestu sezonu zaredom nismo u stanju da dovedemo krstenog stopera. Zasto je to tako, ja zaista ne umem sebi da objasnim. Jedine nade polazem u ovog malog Babica sto dolazi iz Spanije, ako je i on rupa, obrali smo bostan. Po bokovima Stojkovic i Dule Noj solidni, pogotovo ovaj prvi, a Dule je cesto ostavljao dosta praznog prostora iza sebe. Le Talek je posle duzeg vremena odigrao na momente pristojnu utakmicu, pored njega Racic toplo/hladno. Imao je par obecavajucih poteza (ukljucujuci, ako se ne varam, i asistenciju kod prvog gola), ali i par ozbiljnih gluposti, ukljucujuci i jednu povratnu loptu u drugom poluvremenu kojom im je otvorio cistu kontru. Srnic i Milic opet nista pametno nisu napravili (pri cemu je Srnic opet ostavio dosta bolji utisak od Milica). Rikardinjo, za razliku od prve utakmice, uglavnom beskoristan. Jedini ko se ne zajebava je Boace. Ubica, opet dva komada plus asistencija.

Definitivno se vidi da u rosteru imamo samo dva igraca koji bas znaju fudbal. Kanga - bez njega se, kao sto vidimo, slabo sta moze na sredini. I Milijas....jeste on mator i spor i ne moze da istrci duze od 20ak minuta ali je sa par poteza i juce pokazao da je za dve klase iznad ostalih kada je znanje u pitanju. Kako je samo utrcao kod treceg gola...

Gobeljic je ispao stvarno tezak papan, koliko je sastavio u igri, pet minuta valjda...svasta.

Koliko se da videti, dva su ozbiljna problema koja ce se morati sto pre resavati ukoliko zelimo makar da mastamo o grupnoj fazi. Ne mogu neki indijanci sa malte da uzoj odbrani napucavanjem dugih lopti naprave toliko problema i jos daju dva komada za par minuta, to je neozbiljno. I drugo, vezni red bez kreativca je toliko smesan da cak i ulazak pokojnog Milijasa pravi potpuno drugu ekipu i drugu utakmicu.

Idemo dalje, cetvrtak i Pavlodar, Kazahstan. Pamet u glavu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #163 poslato: Jul 07, 2017, 01:29 »
 Pod hitno treba vratiti Le Taleka na štopera da sa  Babićem( ako ga dovedemo) i pingpongom drže odbranu. Postavka koju igramo traži da su krilni igrači pokretni i da znaju fudbala a Milić i Srnić nisu taj kvalitet i zato nema druge nego da Miloje proba 3-5-2 pošto će u špicu imati dva prava napadača Pešiča i Riča. Iza njih Rikardinjo i Kanga i neki zadnji vezni kako čujem Jovičić

Manojlo,
Le Talek- Pingpong -Babić,
Stojković-Jovičić-Kanga-Rikardinjo- Andjelko,
 Rič i Pešić   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #164 poslato: Jul 07, 2017, 01:44 »
Znam, ali dok se uigra 3-5-2 odose svi vozovi...bilo bi kao sa reprezentacijom...