prvo da nam kazes kakva su mu krvna zrnca? ja sam ga par puta gledao u dresu Rijeke i sigurno ja bolji od vujadina i bio bi nam pojacanje sigurno.
ne znam kakav će vam biti taj Ze Roberto, ali brazilski stoperi su uglavnom mačke u vreći...
a kad sam vidio ove vaše kontra Floriane, Samardžić bi vam bio istinsko pojačanje...
ne znam mu krvna zrnca, meni to ionako nije ni bitno, za mene je on slovenački reprezentativac bio i ostao...
rođen je 17.02.1987., visok 1,86m...
vrline su mu - izuzetno korektan igrač, odličan u postavljanju i igri glavom, te iznadprosječno kvalitetan u napadu (gledajući broj golova za jednog stopera)...
dečko je prije Rijeke odigrao četiri sezone u Sheriffu, ubilježio 135 nastupa i zabio 11 golova, te im bio jedan od najboljih igrača uopće...
nakon toga, dolazi k nama na dvije sezone, skuplja 73 nastupa i također zabija 11 golova...
za male novce smo ga doveli iz Sheriffa, jer mu je isticao ugovor, a za milijun i pol smo ga prodali u Kinu...
tamo je prošle sezone ubilježio samo 15 nastupa, jer mi se čini da se ozlijedio nešto...
mana mu je brzina, te možda manjak utakmica u prošloj sezoni, al nedostatak brzine kompenzira igračkom inteligencijom u postavljanju...
ako ga dovedete, bit će vam nesumnjivo pojačanje, mada opet gledajući - vama u ekipi uglavnom ne igraju najbolji, nego podobni, koji moraju...
vidjet ćemo što će biti s tom pričom...