Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 346956 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #255 poslato: Jul 19, 2017, 08:26 »
U zadnje vrijeme nazalost jesam cesto isao.

Cak sam prosao pored Pasi Poljane.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #256 poslato: Jul 19, 2017, 08:36 »
 ovi sto sad dolaze iz Niš u Zvezdu(pesic, braca Ilic,Radonjic ) nisu iz Pasi poljane i to im je minus
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #257 poslato: Jul 20, 2017, 08:41 »
Donalda kao Prosinecki protiv Rendžersa.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #258 poslato: Jul 20, 2017, 11:14 »
Nije ovo bilo loše,bilo je dobrih momenata,odbrana deluje sigurnije,Jovičić za sada najveće pojačanje,Kanga  vrlo dobar   i   Donald....Srnić takođe da nije usrao sa žutim na kraju...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #259 poslato: Jul 21, 2017, 08:21 »
 Još Milojević luta sa ekipom ( mora da igraju neki dok se ne prodaju) a ima potencijala da napravi OK ekipu. Da mi je da dočekam dan da ne gledam više Srnića i Andjelka u Zvezdi  :no:

Videćemo kako će uklopiti Babića, Rodića i Radonjića i koga će još terza prodati do kraja prelaznog roka. Koliko ja cenim cilj je da se oslobodima Srnića, Frimponga, Račića   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #260 poslato: Jul 21, 2017, 01:32 »
Opet je krenuo sa jednim spicem i dva zadnja vezna  :no: Na pocetku nahrupismo kao nekad. Poveli smo vec posle deset minuta - sjajan Donaldov (?!) slobodnjak levo iskosa na prvu - i stali. Ok, bilo je tu i do neuigranosti, i do sparine, i nisu nam napravili sansu za 180 min (i ne bi za jos 180), imali smo posed, sve to stoji, ali sam ipak ocekivao da se otresitije krene prema napred. Bilo je par prilika i poluprilika, tri lepa suta (Rikardinjo, Kanga i, cini mi se, Srnic). To je za ove Indijance dovoljno, za Spartu, bojim se, ni izbliza.

Manojle na oprostaju siguran (ruku na srce bez problema je mogao da trkne do Avalice na punjenu koliko je posla imao). Andjelkovic se nije mnogo primecivao, kao ni Stojkovic prekoputa. Savic nije napravio nijednu gresku u dve utakmice (red ej da to podvucem posto sam najvise srao o njemu) a Le Talek opet neuporedivo bolji na stoperu nego na zadnjem veznom. Donald, ukoliko izuzmemo sjajan gol, ponovo ispod svog nivoa. Jovicic je medjutim ponovo odigrao dosta dobro...na pocetku nesto stegnutiji ali kada se razigrao bilo je ponovo kao u Pavlodaru. I vrhunski je probio po levoj strani kod drugog gola (jos je nekako uspeo da prebaci loptu na desnu i asistira Srnicu?!). Jako lepo, samo nek nastavi tako. Levo Rikardinjo opet ama bas nista. Ne znam o cemu se tu radi, moguce i da ne igra na svojoj poziciji, ali svejedno. Nedopustivo je da u tri tekme ne pokazes apsolutno nista. Srnic taman poceo da igra, jos je i dao gol i onda onakva glupost sa drugim zutim. E za to mu nije kriv ni Grof ni Kurta ni Murta nego on sam. Kanga je odigrao jednu od najboljih utakmica u klubu. Juce je ocigledno ustao na pravu nogu. Daj Boze da ce i u nedelju i cetvrtak. Napokon je radio ono zbog cega je doveden. Boace opet sam u spicu i opet odlican, iako nije dao gol (stedi se za Spartu). Jedan od retkih u tom timu koji se ne zajebava. Pred kraj su usli Ruiz i Pesic.

Irtis je limitirana ekipa, to se videlo i na prvoj utakmici u Pavlodaru. Ono sto kod njih meni imponuje jeste cvrstina i disciplina u igri. Zao mi je sto nasi klubovi dovode kojekakve trenere i polutrenere, da se ja pitam angazovao bih u bilo kom nasem klubu (osim mozda 3 najveca) trenera Irtisa ili Florijane. Nema u njihovim timovima kvaliteta ali se zna ko sta radi, zna se gde stoje linije, gine se za svaku loptu i pri svakom rezultatu. A slozicemo se da je to osnova.

Dvadeesetak hiljada ljudi po jako toplom vremenu, atmosfera solidna samo na momente. Delije na jugu, skroz neobican prizor. naravno, moralo je opet o UEFI i Kosovu. Kur moj vi "za Zvezdu zivite".

Idemo dalje, nedelja i Radnicki.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #261 poslato: Jul 21, 2017, 03:09 »
Potpisao Rodic. To je ok. Napokon ce moci kapiten malo da odmori na klupi.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #262 poslato: Jul 21, 2017, 05:15 »
Kakav je debil Račić, za medalju
Verovatno njegovih poslednjih 5 minuta za tim.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #263 poslato: Jul 21, 2017, 06:02 »
Šta je uradio? Promaklo mi. Osim ako ne misliš na ono kada nije napravio faul na centru kada je izgubio loptu?

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #264 poslato: Jul 21, 2017, 06:15 »
Da izgubio loptu nazad, i umesto da tu faulira za žuti ili crveni svejdno, on pušta da lik iz zadnje linije pred šesnaestercem pravi faul i šansu za šut na gol. Da je neka ozbiljnija ekipa bila, tu šansu lako bi realizovali.
Kreten.

Vidi se da je Terzin lik
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #265 poslato: Jul 21, 2017, 06:17 »
Ionako je ušao u 90om...a identičnu stvar je napravio i na Malti. Pas unazad, trademark srpskog fudbala.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #266 poslato: Jul 21, 2017, 06:42 »
I Nemanja Radonjić. Više i ne brojim pojačanja i "pojačanja".

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #267 poslato: Jul 21, 2017, 07:05 »
Neki Borha potpisao.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #268 poslato: Jul 21, 2017, 07:23 »
Jovičić stvarno ++ iznenadjenje! Dje ga samo nadjoše ?

Ali, Rikardinjo  :eek: Mouče-Rikardinjo-Џон  ... to je ta osovina gluposti.
« Poslednja izmena: Jul 21, 2017, 07:23 nyc »

Van mreže Q

• Starosedelac
  • Ugled: +128/-32
    • Pogledaj profil
« Odgovor #269 poslato: Jul 21, 2017, 08:12 »
10 novih igraca je dovela Sparta u zadnjih mjesec dana. Kupovinu su jucer zaokruzili Mandjeck iz Metza i danas Rio Mavuba iz Lillea. Na treninzima je totalni kaos, 15 stranaca, 10 jezika, strani strucni stab, a Stracciatella se vodi talijanskim principom da mu momcad bude spremna za 1.9, tako da se zapravo jos upoznaje s igracima. Rezultati u pripremama nisu bili nista posebno (Vitesse 1:1, Ingolstadt 2:2, Dinamo Kijev 1:4), najvise se uigravalo 433. Od svih pojacanja je za sad najvise pokazao Plavsic. Neki stari stupovi ekipe su ozlijedjeni i sigurno nece igrat protiv Zvezde. Najskuplje pojacanje - 3 milijuna € skupo izraelsko krilo Ben Haim nece igrat jos mjesec dana zbog ozljede. Novi je golman, novi je stoperski par, nova sredina, nova krila, novi napad... mozda ih se moze uhvatit na krivoj nozi dok su neuigrani i uopce se ne poznaju
« Poslednja izmena: Jul 21, 2017, 08:26 Q »