Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 347193 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #270 poslato: Jul 21, 2017, 08:22 »
I oni Terzu za trku imaju.
Zvezda kupila 14 komada. I trenera.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #271 poslato: Jul 21, 2017, 09:30 »
Kakav je debil Račić, za medalju
Verovatno njegovih poslednjih 5 minuta za tim.

Moj burazer dok se bavio ozbiljno fudbalom po vojvođanskim ligama mi je pričao kako je njegov sada nažalost pokojni trener za takve poteze momentalno vadio igrače iz igre a posle šamarčina da mu zubi ispadnu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #272 poslato: Jul 22, 2017, 10:39 »
 Račic je terzin igrac i forsirace ga do prodaje. Kupili smo i dva bivsa grobara za promenu.
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #273 poslato: Jul 22, 2017, 10:48 »
A što za promenu ne forsira nekoga ko zna fudbala?

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #274 poslato: Jul 22, 2017, 11:14 »
Da zna fudbala ne bi bilo potrebe za forsiranjem.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #275 poslato: Jul 22, 2017, 05:35 »
Terza VS delije

40%

ko pobeđuje?
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #276 poslato: Jul 22, 2017, 07:53 »

Ovo su valjda Zvezdina pojacanja.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #277 poslato: Jul 24, 2017, 11:10 »
3-0 protiv neprepoznatljivog Radnickog. Taj klub je jedan od retkih koji je tradicionalno dolazio da se nadigrava i protiv kojeg su utakmice uvek bile zanimljive. Ovo juce je bilo otuzno, centar nisu prelazili...na mene su ostavili gori utisak i od Flrojane i od Irtisa.

Sa druge strane tri komada, dva puta okvir gola i jos par promasenih zicera. Sa te strane je sasvim ok. Ima tu medjutim itekako razloga za brigu. Branio je Kahriman posle duzeg vremena. Nije imao mnogo posla osim jedne intervencije kada je jedan tezak sut skrenuo u precku u prvom poluvremenu. Taman kad sam pomislio da je napokon poradio na ispucavanju povratnih lopti u drugom poluvremenu me barem tri puta demantovao. Savic je opet odigrao veoma dobro, sto se za Frimponga ne bi moglo reci. Par puta nije mogao da se sastavi, a na samom kraju je potpuno bespotrebno ispao, napravio glup faul u zoni suta. Andjelkovic je u minus fazi, nista od prodora i centarsuteva, Stojkovic solidan ali nista vise od toga.

Jovicic je opet potvrdio da je pravo pojacanje, kako li bi to tek izgledalo kada bi igrao sa onim Donaldom od pre dve godine a ne ovim sada. Donaldu niko ne moze da ospori trud i zalaganje ali to jednostavno nije na nivou na koji je sve navikao. Juce je vredno pomena bio samo jedan slobodnjak koji je sjajno izveo opet sa leve strane a golman jedva odbio. Kanga se definitivno vraca u formu, sjajna igra protiv Irtisa juce je nadogradjena pa se nadam da ce se uzlazni trend forme nastaviti u cetvrtak i da ce eksplodirati kada je najpotrebnije. Steta sto nije dao gol, zasluzio ga je, ali lopta je ostala na stativi. Levo je bio Luka Adzic. Par sjajnih driblinga, jedna asistencija Pesicu i lepa lopta Kangi kada je pogodio stativu i to je sve. Ostalo vreme je uglavnom skakutao oko lopte, ponekad pomalo pogubljen. Pretanko je to...ali ga treba istrpeti. Za Ruiza je izmislio fudbal. Desno je bio Srnic..on se definitvno vratio, dao je dva komada (jedan je doduse neverovatna glupost njihovog halfa, ali Boze moj, bio je na pravom mestu i iskoristio "asistenciju"). Prava je steta sto je sebi dozvolio onu budalastinu protiv Kazahstanaca pa nece igrati u cetvrtak. Pesic je mogao da se proslavi u prvom poluvremenu, stalno je bio u sansi i stalno promasivao zicer za zicerom. Pred kraj poluvremena je ipak "skinuo mrak" posle pomenute fantasticne asistencije Adzica. Samo bih voleo da napokon zaigramo sa dvojicom napred, mislim da bi to bio strasan tandem sa Boacijem....ali slabe su sanse za to.

Posle su usli Milijas i Boace...Milijas je imao jedan ocajan slobodnjak nebu pod oblake, ali se trudio i trcao i cak dobio aplauze u jednoj situaciji kada je poginuo u presingu na protivnickoj polovini. Boace je u jednoj izglednoj kontri hteo da uposli Kangu umesto da ide na gol (ista stvar se desila desetak minuta kasnije samo su uloge bile zamenjene), a zanimljiva je situacija kod treceg gola...meni se ucinilo da je Boace prikucao tu Srnicevu loptu, iako se ispostavilo da je nije stigao i da se ona odbila od stative. Ako je pak dotakao - a i dalje nisam ubedjen da nije - onda taj gol nije regularan jer je prethodno sasvim sigurno bio u ofsajdu.

Svega par hiljada ljudi, manje od 5000 sigurno, vreme uzasno sparno. Delije se vratile na sever, pozdravile Cuneta Gojkovica i isprozivale upravu zbog nekih transfera.

Idemo dalje, cetvrtak i Sparta Prag.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #278 poslato: Jul 25, 2017, 09:36 »
Dobra vest je da neće igrati Rosicki u četvrtak. Pojma nemam u kakvoj je formi, sigurno su tu i godine i povrede ali paklen igrač.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #279 poslato: Jul 26, 2017, 11:45 »
Zanimljiv podatak. Zvezda je poslednji put izbacila ceski klub pre 36 godina, bio je to Banjik iz Ostrave. Tada je igrao ko? Duule Savic  :clap:

valjda je nesto tog pelcera preslo i na naslednika mu...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #280 poslato: Jul 26, 2017, 11:49 »
Zanimljiv podatak. Zvezda je poslednji put izbacila ceski klub pre 36 godina, bio je to Banjik iz Ostrave. Tada je igrao ko? Duule Savic  :clap:

valjda je nesto tog pelcera preslo i na naslednika mu...
[/quote

ja gledao taj revanš, Pižon , Blagoje, Repčić
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #281 poslato: Jul 26, 2017, 11:52 »
Ja nisam....bio sam tad jos sasma mali :)

Nadajmo se slicnom rezultatu sutra uvece  :clap:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #282 poslato: Jul 26, 2017, 12:01 »
e, zanimljiva trivia, znam za ovu fotku odavno, ali nisam znao poreklo.

juče Darko Kovačević za Žurnal govorio. On je te večeri došao na proslavu jesenje titule Partizana, i faktički je bio pred potpisom ugovora za Partizan, napio se sa igračima, pevao... Sutradan mu se gubi svaki trag, a dva dana kasnije potpisuje za Zvezdu.

Da ne bude da samo mi otimamo i kidnapujemo igrače  :palac: . A i slika je odgovarajuća događaju, pod radnim naslovom "vesele devedesete"  :rock:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #283 poslato: Jul 26, 2017, 12:14 »
pa to se odavno zna.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil