Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 347076 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #660 poslato: Avgust 30, 2017, 12:21 »
Ne znam zašto ne verujem Terzi?! :nono:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #661 poslato: Avgust 30, 2017, 04:24 »
Ja mislim da Parker nije bio tako davno?Možda pet šest godina.

evo sad guglao... 2009.

iako me libo racQ za Zvezdu, tad sam baš bio ispizdio, sećam se da je Zvezdin zastupnik gostovao na SOS-u, lik je bio ubeđen da dobija.

Parker je imao važeći ugovor sa Zvezdom, isplaćivan je bio redovno, ništa mu nije falilo, i samo se jednog dana pokupio i otišao u Holandiju gde je potpisao za Tvente  ::) . Dve godine su ovi iz uprave bili ubeđeni da dobijaju spor, sve je bilo na njihovoj strani, pominjale su se velike odštete od FIFA i UEFA, kazne za Parkera itd, u međuvremenu je sve utihnulo, i niko više ništa nije spominjao.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #662 poslato: Avgust 30, 2017, 04:50 »
E, pa sad, Zgembo, neće biti da te " libo..." za FK CZ. Ipak se mi pratimo međusobno. Šta da?

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #663 poslato: Avgust 30, 2017, 08:14 »
ma pratim naravno, nego kažem da me ne sikira kada ste u govnima, naprotiv  :D

nego ovo je baš bio primer gde vidiš kako je jebeno kad si mali, kad te niko ne jebe 5%, pa sam se solidarisao.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #664 poslato: Avgust 30, 2017, 09:41 »

I dalje me niste ubedili da ovo ipak nije "srpski" izum da malo malo igrači kao neće da igraju jer nisu prodati tamo gde oni hoće. Sve ipak polazi iz uprava koje šuruju sa određenim menadžerima uz kuknjavu kako su oni pre više krali. traže od igrača da po 3-4 puta produžavaju ugovor sve kao uz prču da legne obeštećenje u klub a obično to završi u džepovima menadžera pa posle svi dobiju svoj %
Ako potpišeš čist ugovor zna se koja su prava i obaveze igrača  i klubova i sve može da ide super ali ne ovi ne plaćaju igrače pa oni posle kao opraštaju dugove i sve tako u krug jer se rasipa tuđa lova.   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #665 poslato: Avgust 30, 2017, 10:55 »
Ja mislim da Parker nije bio tako davno?Možda pet šest godina.

evo sad guglao... 2009.

iako me libo racQ za Zvezdu, tad sam baš bio ispizdio, sećam se da je Zvezdin zastupnik gostovao na SOS-u, lik je bio ubeđen da dobija.

Parker je imao važeći ugovor sa Zvezdom, isplaćivan je bio redovno, ništa mu nije falilo, i samo se jednog dana pokupio i otišao u Holandiju gde je potpisao za Tvente  ::) . Dve godine su ovi iz uprave bili ubeđeni da dobijaju spor, sve je bilo na njihovoj strani, pominjale su se velike odštete od FIFA i UEFA, kazne za Parkera itd, u međuvremenu je sve utihnulo, i niko više ništa nije spominjao.

Kako ja to vidim, ako je u medjuvremenu utihnulo, postojao je samo jedan nacin da utihne. Vansudsko "poravnanje" sa ovlascenim predstavnikom CZ daleko od ociju javnosti.

Inace u te price o velikim i malim u ovakvim slucajevima nisam sklon da poverujem. Primer je recimo Roma, koja je pokusala da izvrda ozbiljnu lovu za Mihajlovica posle prestanka sankcija. To se povlacilo jedno vreme po sudovima ali su na kraju morali sve da isplate do zadnjeg dolara, iako je polozaj Srbije tada (devedesetih) bio jos i gori nego danas.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #666 poslato: Avgust 30, 2017, 11:47 »

Niko od nas nema uvid u ugovore a verovati našim fudbalskim čelnicima je suludo.
Setih se slučaja selektora Antića i kako su tole i njegovi mediji tvrdili da džaba što je potpisao ugovor oni neće da mu isplate pa su posle naglo prestali da pišu o tome jer su morali da isplate sve do zadnjeg evra.
Isto je i sa igračima, koliko dobar ugovor potpišemo toliko možemo i da kontrolišemo igrača i njegove "želje"

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #667 poslato: Avgust 30, 2017, 02:55 »
Uefa kontrola na stadionu. pregledali su maltene svaki ćošak.
Ima da sastave elaborat šta sve mora da se ispravi u narednom periodu

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #668 poslato: Avgust 30, 2017, 02:58 »
Uefa kontrola na stadionu. pregledali su maltene svaki ćošak.
Ima da sastave elaborat šta sve mora da se ispravi u narednom periodu

to laki to nam kaži!

Neka ih nateraju da dovedu stadion i teren u normalno stanje. Neće ovi naši bez zavrtanja ušiju da to odrade sami

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #669 poslato: Avgust 30, 2017, 02:59 »
Tuzno je sto ocigledno ne postoji drugi nacin da sredimo vlastitu infrastrukturu nego da UEFA postavi uslove. Vise mi je te filozofije "moramo jer to Evropa trazi" preko glave, ne samo u fudbalu. Ne moramo valjda zato sto nesto neko od nas trazi, vec zbog nas samih.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #670 poslato: Avgust 30, 2017, 03:54 »
Tuzno je sto ocigledno ne postoji drugi nacin da sredimo vlastitu infrastrukturu nego da UEFA postavi uslove. Vise mi je te filozofije "moramo jer to Evropa trazi" preko glave, ne samo u fudbalu. Ne moramo valjda zato sto nesto neko od nas trazi, vec zbog nas samih.

Iskustvo je pokazalo da nas mora neko udarati po ušima u svim sverama života ne bi li se nešto uradilo.Da je do nas Marakana bi se raspala kao i Karaburma.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #671 poslato: Avgust 30, 2017, 05:09 »
Nezvanično:

Stalo se sa radovima na zameni terena. Neko pravi žešći problem...
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #672 poslato: Avgust 30, 2017, 05:17 »
O čemu je reč?!

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac