Što se tiče radova na samom sadionu, urađena je ogromna količina posla. Sigurno preko stotinu ljudi je radilo na raznim poslovima.
Opremljen je prostor pored red kafea, neki VIP prostor, od stotinak m2, urađena je neka platforma u medija centru,ubacili su te kamere, sređen je tunel koji izlazi ispod tribine, sređen je rov (kakva je to tek katastrofa bila) ko stadiona, sređeni su prostori za fotoreportere ispod zapadne tribine, peru se stolice zapad i istok, izvršena je numeracija redova i sektora, ubacuju se (trenutno samo bele, jer je to stiglo) stolice na severu, putokazi oko stadiona, farba se zapadna strana zapada, naravno nova trava,možda jedna najbitnija stvar, osposobili smo većinu toaleta da prime gledaoce (zamena ispirrača, lavaboa, česmi, otpušenja, popravke)... i još mnogo toga, ne znam ni sam.
A o količini đubreta koje smo izbacili, da ne trošim reči, da se čovek zapita jel moguće?
Stadion će do četvrtka biti u dobrom stanju, do Arsenala biće u još boljem. Ovo je prvo sređivenje po normama UEFA posle deset godina. Da je zvezda nekim slučajem trebala da igra LŠ, stadion sigurno ne bi ispunio norme koje su još veće.
Škot (kontrolor) je posle prvih namrgođenih susreta i odmahivanja glavom, vidno popravio raspoloženje, čak je i davao neke sugestije na šta da se baci akcenat.
Dule, čekaju te oprane stolice na zapadu, nemoj da ih gazite, znam na kojima ste, krpa i četka će vas čekati posle utakmice