Veoma zanimljiva utakmica. Ugurasmo ga pred sam kraj, vec sam poceo ozbiljno da se nerviram. Zvezda opet umorna, malo se i cuvalo za cetvrtak, teren ocajan, Zemun parkirao autobus (sutevi na gol 1-18, u okvir 0-9, korneri 1-10). U prvom poluvremenu puna inicijativa Zvezde, ali bez nekih preterano izglednih sansi. Najblize golu smo bili kada je golman Zemuna Saranov izvadio iz raslji jednu bombu Donalda sa 30m. U drugom se svaka ambicija Zemuna zavrsavala na 35m od njihovog gola. Stravican bunker, trebalo je to probiti. Ali probismo, i to na individualni kvalitet Boacija i, narocito, Pesica.
Milojevic je ovog puta postavio 4-4-2 (tacnije 4-3-1-2) sto pozdravljam. Na golu Borjan, maltene nikakvog posla i nije imao, jedino sto je imao jedan neuspeo i prilicno smesan pokusaj boksovanja jedne poluvisoke lopte sa desnog krila u prvom poluvremenu. Gobeljic na desnom beku je odigrao sjajnu utakmicu. Trcao je kao lud, trudio se, pokusavao da probije. Uza odbrana Babic i Frimpong. Relativno pristojno, nisu ni imali mnogo posla. Frimpong opet dobio udarac u glavu...Babic se stalno pridodavao napadu, imao je par nekakavih, kakvih-takvih pokusaja, ali je par puta ispao sebican. Po levoj strani Andjelkovic kriminalan, nije mogao da pogodi 16m. Menja ga Rodic koji je isto bio los.
U sredini su igrali Donald, Krsticic i Srnic. Donald standardan, Krsticic opet sjajan (menja ga Milijas petnaestak minuta pred kraj...nadam se da nije neka povreda ili istegnuce, ne bi to nikako valjalo), Srnic opet los (menja ga Radonjic, koji je odmah podigao "radnu temperaturu". Ispred njih Kanga, koji je odigrao vise nego dobru utakmicu i zao mi je sto nije iskoristio onaj zicer par minuta pred kraj jer je zasluzio gol...nista, ostaje da se nadamo da ce ga dati u cetvrtak. U spicu Pesic i Kanga. Deluje mi da je ovo formacija u kojoj Pesic moze najvise da pruzi, kada igra tog tzv. mekog centarfora. Kada je sam u spicu to je potpuno druga prica, sto zbog fizikalija sto zbog limitirane tehnike. Ovako kada ima jos nekog pored sebe u napadu sasvim lepo razvlaci odbranu, cak i ovako zgusnutu kakva je bila juce. Sjajan njegov prodor kod gola i savrseno precizna, u milimetar, tacna za Boacija, koji je - naravno - bio tacno tamo gde treba. Bas lepo.
Idemo dalje, cetvrtak i Arsenal. Samo opusteno.