Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 347230 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #1020 poslato: Novembar 03, 2017, 02:11 »
ja bih rekao da nije samo to sto pera kaze problem. jer zvezda kada se sretne sa arsenalom, nasi igraci prosto nisu navikli na taj stil i taj nivo fudbala,a kamoli da ga igraju u kontinuitetu 90min. oni malo stisnu,odigraju 15-20min dobro i daju gol,i rese u domacem prvenstvu utakmicu,a onda mogu laganica da igraju. i kada se onda sretnes sa ekipom koja svakog vikenda igra na tom nivou, i kojoj je normalno da jos onda u 80 min npr doda jos i gas da proba da dobije,nasi igraci ne mogu da to iznesu. to nije rec prosto o fizickoj spremi i tome ko koliko moze da pretrci...
ko brani našima da iggraju punim gasom barem 80 minuta protiv Lučana ili Radnika?
            lakše je dići ruke kao sinoć Stojković dok La Talek gine da spasi gol i posle pričati kako smo velika zvezdina deca
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1021 poslato: Novembar 03, 2017, 02:17 »
pero,bas si nasao pogresnog da napadnes. zule decko bas gine,i svaka mu cast na tome. to sto je u nekom momentu ili nije mogao ili je prosto sebi dozvolio da stane, sto nije trebalo da uradi,jer smo mogli gol da primimo,to je vec druga stvar...u sustini zuleta kad gledas i gobelju, i milica cak u evropskim utakmicama, ma vidi se da momci bas grizu...

sto se tice price o lucanima ili radniku,daj pero ne zezaj, pa ko bi ginuo celu utakmicu,kad sa 15min ozbiljne igre obezbedi pobedu i zavrsi utakmicu. prosto ne mogu da zameram igracima sto rade ono sto bi 99% ljudi isto radilo na njihovom mestu.
« Poslednja izmena: Novembar 03, 2017, 02:17 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1022 poslato: Novembar 03, 2017, 02:19 »
Stojkovic u tom momentu jeste ispao bez veze ali mu se taj jedan trenutak zaista ne moze i ne sme uzeti za zlo. Decko je pokidao celu sezonu do sada.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1023 poslato: Novembar 03, 2017, 02:26 »
pero,bas si nasao pogresnog da napadnes. zule decko bas gine,i svaka mu cast na tome. to sto je u nekom momentu ili nije mogao ili je prosto sebi dozvolio da stane, sto nije trebalo da uradi,jer smo mogli gol da primimo,to je vec druga stvar...u sustini zuleta kad gledas i gobelju, i milica cak u evropskim utakmicama, ma vidi se da momci bas grizu...

sto se tice price o lucanima ili radniku,daj pero ne zezaj, pa ko bi ginuo celu utakmicu,kad sa 15min ozbiljne igre obezbedi pobedu i zavrsi utakmicu. prosto ne mogu da zameram igracima sto rade ono sto bi 99% ljudi isto radilo na njihovom mestu.

zbog takvog pristupa imamo problem kad igramo Evropu, Stojković mi je prvi naleto na  volej jer je sinoć kad su mu prošla dva igrača jednostavno pao i odustao a to u savremenom fudbalu ne postoji. Kod nas će se uvek naći neko opravdanje i razumevanje za glupost poput one Rodićeve kad je dobio crveni i bukvalno nas koštao boda. Mora da se mnogo radi sa igračima na tom planu ...
« Poslednja izmena: Novembar 03, 2017, 02:29 Blefer »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1024 poslato: Novembar 03, 2017, 02:32 »
U slucaju Rodica mislim da ne treba sve stavljati na teret igracu. Da li je ono bilo za zuti, i to drugi? Ja mislim da nije. Tim pre sto identicna situacija u mecu Arsenala u proslom prvenstvenom kolu ne da nije resena kartonom nego igra cak nije ni prekidana. Time se ne zeli reci da smo osteceni, vec da na Rodica zbog konkretne situacije ne treba bacati drvlje i kamenje.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1025 poslato: Novembar 03, 2017, 02:32 »
ma u toj situaciji je prvo stojkovic lagano ispao,a onda i savic. dva vezana kiksa,na svu srecu maestralnom intervencijom le taleka nismo primili gol...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1026 poslato: Novembar 03, 2017, 02:43 »
U slucaju Rodica mislim da ne treba sve stavljati na teret igracu. Da li je ono bilo za zuti, i to drugi? Ja mislim da nije. Tim pre sto identicna situacija u mecu Arsenala u proslom prvenstvenom kolu ne da nije resena kartonom nego igra cak nije ni prekidana. Time se ne zeli reci da smo osteceni, vec da na Rodica zbog konkretne situacije ne treba bacati drvlje i kamenje.
Rodić zaslužuju svu kritiku jer kao igrač koji ima već žuti karton ne sme sebe da dovede u situaciju da napravi totalno nepotreban faul na sredini teren uz aut liniju i tako dovede sudiju u situaciju da mu dodeli karton. Pritom Rodić nije neiskusan klinac koji prvi put igra u Evropi
To da li navijači procenjuju da li to trebalo sankcionisati kartonom je nebitno. Sinoć nam je fenomenalno sudio čovek koji je pe godinu dana isterao Kangu na poluvremenu protiv Bugara. Pokazao je da nije protiv Zvzede nego da je Kanga tad bio glup i neodgovoran. 

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1027 poslato: Novembar 03, 2017, 02:45 »
Kanga jeste ispao glup i neodgovoran, bez daljnjeg, i to se moze reci sa potpunim pravom. Za Rodicev slucaj ipak ne.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1028 poslato: Novembar 03, 2017, 02:45 »
ma u toj situaciji je prvo stojkovic lagano ispao,a onda i savic. dva vezana kiksa,na svu srecu maestralnom intervencijom le taleka nismo primili gol...

Odbrambeni potez decenije.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1029 poslato: Novembar 03, 2017, 02:47 »
Kanga jeste ispao glup i neodgovoran, bez daljnjeg, i to se moze reci sa potpunim pravom. Za Rodicev slucaj ipak ne.

koji je bio opravdan razlog da Rodić ide laktom na loptu koja je već 70% njegova
nekad je Ilija Najdoski dobio kartone ali nikad glupo već kad je moranje tj. kad se spašava gol i prekida kontra protivnika

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1030 poslato: Novembar 03, 2017, 02:49 »
Pa taj sto nije bila 100 posto njegova, ako cemo sada da merimo procente. Nije to sustina, vec smatram da ne treba razapinjati momka zbog te situacije, gde sasvim sigurno nije isao namerno da povredi coveka.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1031 poslato: Novembar 03, 2017, 03:08 »
Pa taj sto nije bila 100 posto njegova, ako cemo sada da merimo procente. Nije to sustina, vec smatram da ne treba razapinjati momka zbog te situacije, gde sasvim sigurno nije isao namerno da povredi coveka.
Ne treba ga razapinjati ali mu ne treba ne blanko dati poverenje i mesto u timu. Evo ga Gobeljić odigrao odlično protiv Arsenala i sad da sam ja trener on bi bio starter a Rodić nek sad čeka svoju šansu. Mora igrači da znaju za reč odgovornost

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1032 poslato: Novembar 03, 2017, 03:11 »
Naravno. Uostalom nije igrao ni u Zemunu, usao je tek kada je Miloje video da od Andjelkovica i definitivno nema ama bas nikakve vajde.

Medjutim, meni je sa Rodicem veci problem njegova sklonost ka povredama. Ponekad imam utisak da bi se povredio i na klupi za reserve...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1034 poslato: Novembar 03, 2017, 05:20 »
Da i ja nešto kažem za Žikinu šarenicu.

Što se tiče toga da naši timovi u globalu nemaju kondicije odnosno retko kada uspevaju fizički da isprate klubove iz lige Petice.

Više je faktora a i Dule,Pero i Nenad su naveli neke od razloga zašto je to tako.

Pažljivo sam pratio kretanja naših i Arsenalovih igrača,razlika u motorici većine igrača je zaista velika uz to što su naši igrači uglavnom dosta visoki i tromiji tu je razlika ne samo u samoj brzini trčanja već u motorici,ubrzanju iz mesta itd,od naših igrača tu mogu da pariraju samo Radonjić koji je i za neke Arsenalove igrače pre brz i donekle Srnić svi ostali teško,bilo je smešno gledati Krstičiča nekolko puta kada je box to box pokušavao da stigne i isprati Vilšira...uff uff...
Ima do toga i što je Arsenal izveo skoro juniorski sastav ali nije to samo Arsenal.

Drugi problem je to što je sportska medicina u vrhunskim timovima u ligama Petice a posebno u najjačoj nešot nama nedostižno,svi ti klubovi maju medicinske timove koji prate svaki detalj svakoga igrača,da ne pričamo o načinu ishrane,suplimentima itd..
Ne kažem da to nemaju i naši najjači timovi ali tu dolazimo do onoga trećeg.

Nedisciplina...nesportski život(ne svih naravno čast izuzetcima) naši fudbaleri su poznati splavari...piju puše i krešu koje kakve fukse nositeljke ko zna koliko veneričnih bolesti pa verujem da neki od njih pišaju zeleno... :smeh3:  to sve ostavlja posledice na telo,pa ne znam koliko dobro i puno da treniraju i da prođu kondicijone pripreme to ostavlja traga...
Setimo se samo Lole Smiljania poznatog splavara dečko je sa 25 godina imao TRBUŠINU kao bauštelac a igrao je u Partizanu,sećam se da je neko stavio njegovu sliku golog do pasa i Klarensa Zedorva u 39 godini života kao poređeje..Zedor deda izgleda kao grčka skulptura isklesan.

Tempo i brzna igre-kao što je Nenad rekao kod nas 80% klubova protiv Zvezde i Partizana igra bunker...gde nekog intezivnog tempa ima 15-20 minuta i to je to...u Evropi se gazi 90 minuta manje više u paklenom ritmu,trke,sprintova,uklizavanja,skokova itd..to je nešto što naši klubovi sretnu jednom u 2-3 sezone Arsenal to igra svaki vikend nekad i dva puta nedeljno!

Tako da ovakve utakmice zlata vrede,nadam se da će se ekipa ipak kroz ovakbe utakmice dizati na viši nivo kako taktički tako i fizički.