Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 347696 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #1095 poslato: Novembar 19, 2017, 11:15 »
ma i onako sada partizanovci znaju bolje nego ljudi iz tog vremena. nije tada partizan bio privilegovan, vrhunski dokaz su zvezdine titule  :bam: :rock:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1096 poslato: Novembar 19, 2017, 11:32 »
Jok, titule su irelevantne  :rofl:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1097 poslato: Novembar 20, 2017, 01:26 »
Titule su relevantne, još kako. I dokaz su da je JNA ustvari podržavala FK CZ, a da je ono "jsd" bila samo maska da se zavara protivnik. Koji genijalci ti djenerali. I medju njima najgenijalniji otac nacije.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1098 poslato: Novembar 20, 2017, 08:16 »

ja sam spreman za jedan istorijski epski spekatakl, bring it on  :rock:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1099 poslato: Novembar 20, 2017, 11:17 »
Prvo i najvaznije: otkriven je spomenik Rajku Miticu, prvoj Zvezdinoj zvezdi, ljudskoj i igrackoj gromadi. Svi koji su ga znali govorili su da je to bio ubedljivo najveci gospodin koji je usao u taj klub. Sama skulptura je uradjena od bronze, sa merom i ukusom (mozda bi mogli ucesnici konkursa za spomenik djindjicu nesto da nauce...kakogod, hvala Lakiju sto je ucestvovao u ovoj zaista lepoj prici - legenda kao sto je bio Mitic manje ne zasluzuje).

Drugo, zgormili smo Rad. Naravno, het-cetrik Boacija i novi deuce Pesica pasce u senku jos jednog idiotskog penala i crvenog kartona, po istom scenariju kao u Cacku. Kome to treba zaista ne znam, Zvezdi sasvim sigurno ne. Poptisujem ono sto je tim povodom izjavio Mita Mrkela.

Sto se same igre tice, Miloje je kao i u Cacku izasao sa trojicom iza i dvojicom u spicu. Da li je to ideja za cetvrtak, ili, naprotiv, hoce da sakrije pravu ideju, ne znam. Ali da daje rezultate, daje, barem u nasim takmicenjima. Boaci i Pesic su se bas raspucali, obojica igraju u velikoj formi i mislim da Milojevic nece pogresti ukoliko pocne sa dva spica, napadacki.

Na golu je bio Borjan, ako izuzmemo jednu sjajnu intervenciju u drugom poluvremenu i nije imao posla. Gol Lutovca nije mogao da brani. Ispred su bili Stojkovic, Babic i Le Talek. Nisu imali mnogo posla, ali nisu smeli da dozvole da im sa desetoricom prodaju onakvu kontru. Po bokovima su igrali Gobeljic i Rodic. Obojica standardni, sa tim da je Rodic cak dva puta asistirao Pesicu. U sredini Donald, Kanga i Milic. Solidno. Polovinom drugog dela umesto Milica i Donalda usli su Adzic i kapetan Miki. U spicu Pesic i Boaci, kada njih dvojica igraju u tandemu to je pesma. Boaci je pucao iz svih pozicija, jednu njegovu bombu sa 20m je iz raslji izvadio golman Rada, davao je iz igre, iz kontre, sa kreca, iz peterca...uglavnom kad je hteo i kako je hteo. Pesic je otvorio utakmicu golom iz srca 16erca, nakon indolentne odbrane Rada. Drugi gol je dao takodje posle Rodiceve lopte, sproveo ju je u mrezu sisom. Neverovatno kako se dobro krece, kako uvek napada prvu stativu i kako je skoro uvek gde treba da bude, bilo da puca ili da asistira. Sve je bolji.

Sve u svemu jedno lepo subotnje fudbalsko popodne na koje je jedinu senku bacio kreten koji je sudio utakmicu. I bez obzira na prethodnu pauzu, rajka Mitica i besplatan ulaz, opet bednih 5-6000 gledalaca, atmosfera samo na momente nesto bolja, par stotina radovaca u kavezu se maltene nije ni culo.

Idemo dalje, cetvrtak i Minsk. Mec lopta za dugo cekano evropsko prolece. Samo smireno. Mozemo.

« Poslednja izmena: Novembar 20, 2017, 11:23 Dule Savic »
"This is exactly what football should be about."

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1100 poslato: Novembar 20, 2017, 11:46 »
Titule su relevantne, još kako. I dokaz su da je JNA ustvari podržavala FK CZ, a da je ono "jsd" bila samo maska da se zavara protivnik. Koji genijalci ti djenerali. I medju njima najgenijalniji otac nacije.

Jeste, JNA je bila jedini predstavnik komunizma u Jugoslaviji. Sve ostalo bila suva reakcija.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1101 poslato: Novembar 20, 2017, 11:47 »
ne znam jeste li pratili situaciju sa Bateom ovo kolo, oni su bili na ivici da izgube titulu nakon xy godina...

Šahtjor Soligorsk je skoro celu sezonu bio prvi i dva kola pre kraja imali su bod prednosti uz relativno lagan raspored. Ipak, ovog vikenda su doživeli senzacionalni poraz na svom terenu od nekog tima iz sredine tabele koji nije imao nikakav rezultatski motiv, i BATE je opet izbio na  prvo mesto.

U poslednjem kolu igraju u gostima za titulu protiv nebitne Gorodeje, tako da su spasili sezonu.

U klubu je bila velika frka, u slučaju izgubljene titule izgubili bi neka sponzorstva i privilegije, a ovako su ponovo "na konju".

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1102 poslato: Novembar 20, 2017, 12:14 »
Nisam ih pratio, znam da su dozivotni prvaci Belorusije. Bio sam, medjutim, na utakmici u Beogradu i ubedjen sam da mozemo da ih dobijemo tamo...ovde smo ih ispustili bas bez veze. Cak mislim da ce nam utakmica u Minsku biti laksa nego protiv Kelna u Beogradu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1103 poslato: Novembar 20, 2017, 12:42 »
Drugo, zgormili smo Rad. Naravno, het-cetrik Boacija i novi deuce Pesica pasce u senku jos jednog idiotskog penala i crvenog kartona, po istom scenariju kao u Cacku. Kome to treba zaista ne znam, Zvezdi sasvim sigurno ne. Poptisujem ono sto je tim povodom izjavio Mita Mrkela.
a sta je izjavio mrkela? nisam video.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1105 poslato: Novembar 20, 2017, 02:37 »
Jok, titule su irelevantne  :rofl:

Mislim da ne zelis da potezes argument o titulama.

Jezerkic je ukraden 1947.
Zvezda je prvu titulu osvojila u 5. sampionatu jugoslavije.
Partizan je imao vec dvije.

O tom dobu da se ne ljutis ne znas puno i ako vec ne zelis da pitas nekoga ko zna nemoj da pocinjes neke rasprave sam sa sobom uglavnom.

Cinjenice su toliko jasne da jasnije biti ne mogu a one pokazuju da je Beograd za pola godine dobio dva velika sportska kluba i drustva koja su donijela puno radosti ovom gradu i sire.
A razlika je taman ona koja se pojavi kad ispred sebe stavis najvece legende ta dva kluba.
Bobeka i MItica. Dva velika drugara, rivala i saigraca u reprezentaciji kao i 5 puta u klubu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1106 poslato: Novembar 20, 2017, 03:22 »
[youtube=622,350]n_ZPb3UpP9g[/youtube]

Ovo sve bio za 6 godina jebote.
Ko od 2011. do sada.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1107 poslato: Novembar 20, 2017, 04:59 »
Cak mislim da ce nam utakmica u Minsku biti laksa nego protiv Kelna u Beogradu.

Minsku? Mislim da oni imaju svoj stadion, ne igraju na strani

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1108 poslato: Novembar 20, 2017, 05:18 »
Negde mi je ostalo u svesti da su igrali u Minsku. Možda grešim.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil