Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 347129 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #1125 poslato: Novembar 24, 2017, 08:57 »
Sve je super samo jos da naucimo da damo gol.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1126 poslato: Novembar 24, 2017, 12:01 »
Steta. Bas steta. Imali smo ih. Tim je takticki bio postavljen odlicno. Napali smo ih jos jace nego u Beogradu, uzeli im loptu, imali izglednije sanse. Ali kad ne iskoristis tri zicera, bod je kao kuca.

Borjan neocenjen, nije covek ni morao da se skida. Par nekih situacijica je rutinski resio. Imao jedno lose ispucavanje u prvom poluvremenu i to je to. Odbrana na veoma visokom nivou. Napokon su nasi bekovi poceli ozbiljnije da probijaju po stranama. Stojkovic je imao jedan odlican centarsut za Srnica na samom pocetku, a Rodic je pred kraj nasao Boacija na petercu..prethodno je pogodio precku koja se jos trese...detalj iz zadnjeg minuta nadoknade da ne pominjem... :udaraozid:

Krsticic je odigrao jos jednu odlicnu utakmicu, Donald takodje solidan. Ispred njih Kanga toplo-hladno. Par puta je odigrao jako lepo, par puta je bez potrebe usporio, imao je i sjajnih i ocajnih resenja. U svakom slucaju, to nam je sto nam je, bez njega ne bi bilo nista bitnije od nas. Krila su zakazala. Srnic i pomozi Boze, Milic po levoj strani jako los. Boaci je bio lepo spakovan od njihovih stopera, narocito onog naseg Milunovica. Jednom se iskrao ali je golman nekako uspeo da skine njegov sut glavom sa peterca. Posle je usao i Pesic umesto Milica, bez veceg ucinka.

Mnogo, bas mnogo nam je falio Radonjic da probije po krilu. Da je on bio umesto Milica ubedjen sam da bi se druge price danas pricale, ali sta da se radi. Igrom sam veoma zadovoljan, rezultatom ne. Svaka cast Milojevicu, takticki smo izgledali savrseno, pojeli smo ih na njihovom terenu, dozvolili im jednu sansu za 90 minuta. Izgledali smo kao ozbiljna evropska ekipa.

Ovo je bio zicer, u Beogradu sa Kelnom ce biti povuci-potegni. Po svemu vidjenom zasluzili smo to prolece...bili smo bolji u Bg od BATE, ali samo remi, isto kao i sinoc. Protiv kelna tamo smo bili bolji u prvom a losiji u drugom tako da je tamo realniji bio x...protiv Arsenala ovde izgubili a zasluzili x, u Londonu igrali nereseno a zasluzili da pobedimo....valjda ce nam se sve to vratiti protiv Kelna kod nas. Idemo kao i do sada, hrabro, organizovano, pa sta bude - bude.

Idemo dalje, nedelja i cukaricki na Brdu.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1127 poslato: Novembar 25, 2017, 08:02 »
Sutra protiv Čukaričkog. Biće zanimljivo videti šta to Milojević sprema za sutra, i formacijski i u smislu sastava tima. Čuka je inače u ozbiljnoj seriji...valjda 11 kola bez poraza. A videćemo i onog mesara Drinčića.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1128 poslato: Novembar 27, 2017, 10:34 »
Pregrmesmo i Banovo brdo. Bilo je povuci-potegni po odvratnom vremenu ali prezivesmo. Istrcali smo opet u toj nekoj formaciji koja je nesto izmedju 3-4-3 i 3-5-2, sto se pokazalo kao potpuno pogresan izbor. Ubise nas na kontre u prvom poluvremenu, nasi zadnji vezni ih uopste nisu citali, Krsticic mi je - sto je potpuno neuobicajeno za njega - delovao pogubljeno, pretrcavali su ga, lose se postavljao, imao je par dodavanja direktno u noge protivniku od kojih je prvo bilo na samom startu utakmice kada im je otvorio zicer pa je Borjan morao da se baca u noge i pritom se jos i (nadam se lakse) povredi. Donald u prvom poluvremenu takodje slab. Defanzivna trojka bez Savica nije bila na potrebnom nivou, Babic narocito. Kanga se dobrim delom igre zajebavao. Da losu loptu pa ne trci nazad. Ne da kad treba. Komplikuje. Kasni u predaji. Ali vidi se da kad hoce - ume i moze. Pesic se trudio, bez veceg rezultata, Boaci bio skroz odsecen. Kao posledica svega toga dosao je i gol Cukarickog u smiraj prvog poluvremena. Treba reci sasvim zasluzeno vodjstvo. Cukaricki je imao jos dve lepe sanse, a kod nas je mrtvi zicer promasio Babic a izgledne sanse Rodic i Pesic. U drugom poluvremenu je istrcao potpuno drugi tim. Posto napokon imamo ozbiljnog trenera koji nema problem sa tim da prizna kada je pogresio i ne insistira na tome da mora da je uvek u pravu, vratio je cetvrtog pozadi (tj. izvadio je Gobeljica a ubacio Srnica te Rodica vratio na beka) pa smo zaigrali klasican 4-4-2. I to je dalo rezultate u roku od odmah. Inicijativa, sanse, ziceri, penal. Bek Cukarickog je sa obe ruke povlacio Pesica koji je probao da sutira makazicama. Prekrsaj je cist. Boaci rutinski. Posle toga smo krenuli jos jace prema golu protivnika i kao plod takve igre dosao je potpuno zasluzeni preokret - Boaci je spretno ucuskao jednu odbijenu loptu sa peterca. Cukaricki je uglavnom pokusavao sutevima iz daljine, posebno je bila opasna jedna lopta pred sam kraj utakmice koja je zakacila - cini mi se - Le Taleka i zavrsila tik iznad precke, na gornjoj mrezi.

Sve u svemu veoma zanimljiva utakmica, steta je sto ih nema vise takvih u nasoj ligi. Bitna, jako bitna pobeda. Idemo dalje, sreda i Radnik kod nas.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1129 poslato: Novembar 27, 2017, 11:13 »
 Dobro dođe i jedna teška utakmica u našoj ligi da se ne opuštamo pred evropske mečeve, uzasno vreme iako sam bio pod onim njihovim krovom ipak je bilo baš hladno. Tralalatović nastavio sa džiberisanjem a pridružili mu se i Bratić i Šarac a svi su kao zvezdaši i igrali su kod nas.
Mi smo ušli sa "lako ćemo" pa kad se vidielo da ovineće da skinu gaće moralo je da se dobro zapne da bi se došlo do tri boda. Kod nas skoro svi standardni a kod Čuke vrlo zanimljiv igrač je mladi Mićin( to bi trebalo da uhapsimo na vreme). 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1130 poslato: Novembar 27, 2017, 01:57 »
Mićin je dobar bio i u kvalifikacijama U21.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1131 poslato: Novembar 27, 2017, 02:02 »
Koja je tacno njegova pozicija? Juce koliko sam mogao da vidim bio je nesto izmedju krila i spica, ni sam nisam siguran tacno sta.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1132 poslato: Novembar 27, 2017, 02:17 »
Koja je tacno njegova pozicija? Juce koliko sam mogao da vidim bio je nesto izmedju krila i spica, ni sam nisam siguran tacno sta.

zbog čudne postavke tralalatovića igrao je nekog lutajućeg polušpica. može krilo a može i polušpic neki da bude, zanimljiv igrač  :respect

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1133 poslato: Novembar 27, 2017, 02:21 »
Ja koliko sam video Lalatovic je istrcao bez klasicnog centarfora? Kako bilo, takticki nas je ubio u prvom poluvremenu...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1134 poslato: Novembar 27, 2017, 07:31 »
Ovi naši i ovi njini opet nastavljaju da se pljuju preko nekakvih saopštenja.

Koje propadanje, u svakom smislu.   :udaraozid:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1135 poslato: Novembar 27, 2017, 10:10 »
ko bi drugacije cuo za terzu i ileva nego kroz ova saopstenja i glupe izjave. u zadnjih 15 godina ovo je najbolja evropska sezona večitih i umesto da se pise o milojevicu, djukicu, radonjicu i jankovicu mi svakodnevno trpumo teroror nekih protuva koje su zasele u zvezdu i partizan.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1136 poslato: Novembar 27, 2017, 10:53 »
Kakvo saopštenje je dao Iliev?

Ja trazih, nadjoh samo ovo o stranim sudijama i video tehnologiji i prijavu FSS-a protiv Vazure...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1137 poslato: Novembar 28, 2017, 11:44 »
Sutra igramo protiv Radnika iz Surdulice kod nas. Postoji mogucnost da zaigra oporavljeni Jovicic. A suska se da bi u nekom trenutku sansu mogao da dobije i mali Joveljic da debituje u seniorskom fudbalu. Eto dodatnih razloga da se ide na utakmicu  :clap:

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1138 poslato: Novembar 29, 2017, 08:05 »
Baš mi je drago za Gobeljića, a posebno za Jovičića  :aplauz: :aplauz: , a Pešić  :klanja: :klanja: :klanja:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1139 poslato: Novembar 29, 2017, 08:39 »
mogu tri kelna da dodju sad kad se jovičic vratio ne moze nam niko nista