Rutinska pobeda nad Radnikom, pukla je petarda, a moglo je jos par komada. Igrac utakmice je bez ikakve sumnje Pesic. Het-trik, sjajna asistencija Gobeljicu, okvir, spoljna mreza, prepustanje penala povratniku Jovicicu. Lepo, bas lepo.
Milojevic ovog puta nije mnogo eksperimentisao sto se formacije tice, izasao je sa 4 pozadi, 4-2-3-1. Tim je bio kombinovan, sto je i logicno, odmarao je neke igrace. Na golu Borjan. Odbrana je stajala prilicno visoko a njemu je izgleda bilo mnogo dosadno, tako da je izigravao treceg beka, izletao i kad treba i kada ne treba. Jednom je potpuno pogresno procenio loptu pa je Frimpong morao da nas spasava. Opet je imao bliski susret sa protivnickim napadacima. I opet je delovalo da se povredio, isto kao i u proslom kolu....izgleda da ipak nije, Bogu hvala, samo bi nam to trebalo pred Keln. Ono sto je medjutim sasvim sigurno jeste da jednostavno mora da radi na tim prokletim ispucavanjima. Pa nije to nuklearna fizika, majkovicu. Ispred njega Gobeljic, Savic, Frimpong i Rodic. Nisu imali mnogo posla, sto im je dozvoljavalo cesce ubacivanje napred. Gobeljic je vec posle desetak minuta jako lepo istrcao i dobio izvanrednu loptu kroz dvojicu od Pesica te je rutinski spakovao u mrezu. Odigrao je jako lepu partiju. Savic i Frimpong su ono malo posla bez po muke resavali, a Rodic igra sve bolje i postaje sve vazniji sraf ove ekipe. Samo neka nastavi tako.
Ispred su bili Racic i Milijas. O racicu ne vredi trositi reci. Decko ili je teska prevara ili treba da samostalno radi jos godinu na osnovnim elementima, pa onda godina pozajmice, pa tek onda eventualno da dobije novu sansu u klubu. Ovo nista ne valja, i to n-ti put za redom. Pocetkom drugog dela menja ga povratnik Jovicic. Kapetan Miki je izdrzao devedeset minuta (!). Imao je par lepih poteza ukljucujuci i jedan dobar sut sa distance pred kraj meca. Ispred su igrali Milic, Srnic i Adzic. Milic nista preterano pametno nije napravio, pa ga je zamenioDonald, a Adzic...neki talenat tu postoji. Ima prekid, recimo Pesica je sa kornera pogodio u trepavicu za drugi gol. Ali postoji i sebicnost i sklonost ka soliranju. Valjda to tako mora u tim godinama, ne znam. Znam samo da ukoliko to sto pre ne promeni od njega nikada nece postati igrac. Pred kraj ga je promenio Zule Stojkovic. Srnic ne moze da menja Kangu ni na treningu, a kamoli u takmicarskoj utakmici. U spicu Pesic za koga mislim da ce tek na prolece postati prava zver.
Na stadionu manje od 5000 ljudi i shodna atmosfera. Smrzao sam se. Idemo dalje, nedelja i Backa Palanka.