Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 347665 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #1515 poslato: Mart 13, 2018, 05:00 »

Milojević je kažu na pragu da digne ruke od svega pošto ga buše sa svih strana, pritiskaju ga ko da igra, ko da bude kapiten + što mu nisu doveli ni približno dobra pojačanja umesto kange i ričmonda.

Pjer,

stvarno me zanima, kada napišeš nešto ovako, da li se ono "kažu" odnosi na pouzdane izvore, ili je reč o onom klasičnom našem, eto, "govore ljudi"... "priča se"... ? 

KO to "kaže" - prema tvojim saznanjima?
Tačnije, koliko ti sam veruješ tom izvoru (ili tim izvorima) ?

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1516 poslato: Mart 13, 2018, 06:46 »

zna se ko je krivac za ovakvu Zvezdu i taj se zove Zvezdan Terzić a kako je krenuo plašim se da na kraju sezonu ne ostanemo samo njim i račićem

Milojević je kažu na pragu da digne ruke od svega pošto ga buše sa svih strana, pritiskaju ga ko da igra, ko da bude kapiten + što mu nisu doveli ni približno dobra pojačanja umesto kange i ričmonda.

Pešić zaslužio ćebovanja zbog sebičluka i šabanisanja po terenu

inace smo prije terzica  igrali atomski fudbal, igrali samo talenti po zasluzi a menadzerske kombinacije bile nepoznate za tadasnje rukovodioce.
zaobidji me sa ovakvim komentarima, uopste nije tema sta su radili dr. obradovic, miljanic, djajic ili vesic vec sta se danas desava u klubu za koji navijamo..

Pa ne mozes da ih rzdvojis jer je imao neku pocetnu tacku koja je uslovljena radom predhodnika.
Mozda se samo meni cini da jenZvezda u zadnjih par godina napravila najmanje korak naprijed u odnosy na prethodnu upravu.
Po rezultatima, igri, u infrastrukturi, finansijama.
A mozda su ove 3 titule u 5 godina samo fatamorgana.
Veliki napredak je napravljen pa ni ovo slabljenje tima pred proljecni dio ne moze da pokvari taj utisak.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1517 poslato: Mart 13, 2018, 08:37 »
Boljitak je vidljiv na mnogim poljima, i to ne vidi samo onaj ko nece da vidi. To naravno ne znaci da treba imati blanko poverenje u Terzica, niposto, znamo coveka. I naravno da je poslednji prelazni rok morao biti bolji (ruku na srca tu nas je i Kanga dobro zeznuo), kao sto je morala biti bolja i igra na pocetku prolecnog dela prvenstva (iako ne znam trenera koji bi znao da zadrzi isti nivo od jula do marta). Ipak, kada se sve sabere i oduzme ovo je vasionski brod u odnosu na Lukica i kompaniju.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1518 poslato: Mart 13, 2018, 10:51 »

Pjer,

stvarno me zanima, kada napišeš nešto ovako, da li se ono "kažu" odnosi na pouzdane izvore, ili je reč o onom klasičnom našem, eto, "govore ljudi"... "priča se"... ? 

KO to "kaže" - prema tvojim saznanjima?
Tačnije, koliko ti sam veruješ tom izvoru (ili tim izvorima) ?
kazu iz dobro obavestenih izvora koji iz dobro poznatih razloga moraju ostati anonimni. ne zivimo mi dragi profesore u švedskoj nego u Srbiji gde se glava gubi svakodnevno. znaju svi ali cute da terzica drzi crnogorski DON a taj ne prasta .Sukob Milojevica i Terzica kulminirao je oko Donalda a ko za sad dobija mozemo svi da vidimo. Zvezda sigurno gubi
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1520 poslato: Mart 13, 2018, 12:19 »
Lazu. Ceka da se vidi sta Brano Mićunović misli o tome.

Ko sto je Milo odlucivao o Radonjicu i on ga drzo u KK a covjek nema pojma.
I ovo sam cuo iz dobro obavjestenih izvora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1521 poslato: Mart 13, 2018, 04:20 »
  :palac:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1522 poslato: Mart 13, 2018, 08:13 »
 :palac: :palac:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1523 poslato: Mart 13, 2018, 08:14 »
http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/donald-mora-na-pauzu-bicu-tu-za-proslavu-titule/289651

Još ništa zvanično nije potvrđeno, ali sluti na to da će Crvena zvezda neko vreme igrati bez kapitena Mičela Donalda. Možda i do kraja sezone...

Tako nešto je on sam nagovestio posle zdravstvenih problema koji su ga zadesili u petak.
„Dobro sam, ništa strašno se nije dogodilo. Bio sam u bolnici na ispitivanjima i sve je u redu. Kod kuće sam, neću moći da treniram neko vreme, ali biću tu za proslavu titule“, rekao je Donald za Mondo.

Holandskom vezisti je u petak pozlilo u stanu i posle pomoći koja mu je ukazana, hitno je prebačen u Klinički centar. Tamo je zadržan na kardiološkim ispitivanjima, a trenutno se nalazi u stabilnom stanju. Do četvrtka će biti zadržan na detaljnim ispitivanjima, a sutra će biti podvrgnut pregledu srca magnentnom rezonancom, saznaje MOZZART Sport.

Ipak, s obzirom na ozbiljnost situacije, najbolje rešenje za sve je da Donald ode na pauzu dok lekari ne daju konačno mišjenje šta mu je i kako treba da se leči. Situacija je ozbiljna i nikome ne pada na pamet da rizikuje sa igračem koji je ostavio tako dubok sportski i ljudski trag u Crvenoj zvezdi da zaslužuje maksimalno moguće poštovanje i razumevanje.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1524 poslato: Mart 13, 2018, 08:20 »
Nek Mozzart zna šta je najbolje rešenje za sve. Sramota.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1525 poslato: Mart 13, 2018, 09:36 »
mnogo su nam stranci osrtljivi, te se naprasno povrede evo sad i razbole preko noci
« Poslednja izmena: Mart 13, 2018, 10:58 Blefer »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1526 poslato: Mart 13, 2018, 10:44 »
Ma bolje ovako da foliraju nego da su ga oteli i odveli na zlatibor ili adu ciganliju zbog necega ko sto se nekad radilo.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1527 poslato: Mart 14, 2018, 08:52 »
Super. Sad cemo da gledamo Racica  :no:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1528 poslato: Mart 14, 2018, 10:04 »
sa ovim sto se ima jedina kvalitetna kombinacija je da jovicic, krsticic i ben ispred njih budu na sredini .

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1529 poslato: Mart 14, 2018, 10:29 »
Ben kao prednji vezni? Covek je krilo, eventualno centarfor...ne znam da je igrao kao veznjak...